Skocz do zawartości

Szukam piosenki :D

Kamil(ek)

Rekomendowane odpowiedzi

• 9 months later...

Leze chory i ogladajac film natknalem sie na ta piosne http://w865.wrzuta.pl/audio/7DWtXImju4b/dfdsfs wycialem i wrzucilem ale nie moge znalezc. Zna ktos tytul albo chociaz kmini slowa z tego kawalka ? Bo ja w tym akcencie zbytnio nie moge doslyszec %-) Pomóżta

• 11 months later...
  • 2 weeks later...
Gość joozek

Gummi Miś - The Best Of (2012) [DVD]

młodzież potrzebuje wiec jak ktos ma to chętnie wezmę

Gość joozek
Gummi Miś - The Best Of (2012) [DVD]

młodzież potrzebuje wiec jak ktos ma to chętnie wezmę

podbijam bo pilne

Panowie jaki tytul piosny od 3:40 bo przed nia i po niej to wiem, ale to pewnie jakis klasyk. Swoja droga Kris jak zwykle szacun :D

Svenson & Gielen - Twisted (Jochen Miller Remix Edit)

KLASYK :piwo1:

• 2 months later...

Szukam piosny ona teraz leci w klubach na salach dance/pop z saksofonem, praktycznie przez cala piosne ktos gra na sakksofonie a w refrenie jakas babka spiewa cos, slow nie znam wiem, ze jest to w oryginale i w remixie tez. Jest to dosc nowa nuta i nie calabria %-)

• 2 years later...
  • 1 year later...

Odkopuje %-)  Pany szukam piosny, sluchalem jej z kumplem jak rozstał sie z laska, jakies 3-4 lata temu, wolna, dołująca, śpiewana przez jakas grupe/wykonawce niekomercyjnego na pewno głos męski. Coś w klimatach Kortez - od dawna już wiem albo Happysad - taka wodą być - też była gitarka fajna itd.. Niestety nie pamiętam w ogole słów, ale wpada w ucho niesamowicie. Moze ktos cos ?

Odkopuje %-)  Pany szukam piosny, sluchalem jej z kumplem jak rozstał sie z laska, jakies 3-4 lata temu, polska, wolna, dołująca, śpiewana przez jakas grupe/wykonawce niekomercyjnego na pewno głos męski. Coś w klimatach Kortez - od dawna już wiem albo Happysad - taka wodą być - też była gitarka fajna itd.. Niestety nie pamiętam w ogole słów, ale wpada w ucho niesamowicie. O ile dobrze sobie przypominam to w tej piosence sensem bylo własnie to, ze dobrze ze kobita odchodzi, zeby zamknela po sobie drzwi i ogolnie jakby taki troche wkurw na nią.  Moze ktos cos ?

Ok mam, nieaktualne

Edytowane przez mario91