---perpan--- Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2011 Macie jakies piosenki piłkarskie? :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2011 Macie jakies piosenki piłkarskie? :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 Leze chory i ogladajac film natknalem sie na ta piosne http://w865.wrzuta.pl/audio/7DWtXImju4b/dfdsfs wycialem i wrzucilem ale nie moge znalezc. Zna ktos tytul albo chociaz kmini slowa z tego kawalka ? Bo ja w tym akcencie zbytnio nie moge doslyszec Pomóżta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 Napisz jaki to film, moze po tym jakos uda sie znalezc liste piosenek w filmie czy cus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 Juz dobra to nie film tylko serial m jak milosc ale w jakims filmie tez ja slyszalem ale nie ma soundtrackow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2013 Odkopuje, jak sie nazywa piosna z tego filmiku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2013 Odkopuje, jak sie nazywa piosna z tego filmiku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2013 Wystarczy właczyc sound hound na androidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2013 Dzieki panowie Lucas haha fakt, sam mam na androidzie Track ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2013 Ponownie jak sie nazywa ta nuta: http://w115.wrzuta.pl/audio/aTjdObL2Obf/unknown ona teraz czesto w klubach grana, tylko podgloscie solidnie sobie bo nagrywalem jak cicho leciala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2013 to zapytaj didżeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2013 Chlam wtedy i zapomne zawsze Znalazłem http://www57.zippyshare.com/view.jsp?locale=pl&key=72668704 lalalala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2013 Potrzebuję Przeboje Rybki Mini Mini 2 z teledyskami,jak ktoś ma możliwość ściągnięcia to na pw wyślę e-mial w zamian kod do Bet-at-home na 5 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2013 Panowie jaki tytul piosny od 3:40 bo przed nia i po niej to wiem, ale to pewnie jakis klasyk. Swoja droga Kris jak zwykle szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2013 Gummi Miś - The Best Of (2012) [DVD] młodzież potrzebuje wiec jak ktos ma to chętnie wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2013 Gummi Miś - The Best Of (2012) [DVD] młodzież potrzebuje wiec jak ktos ma to chętnie wezmę podbijam bo pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2013 Panowie jaki tytul piosny od 3:40 bo przed nia i po niej to wiem, ale to pewnie jakis klasyk. Swoja droga Kris jak zwykle szacun Svenson & Gielen - Twisted (Jochen Miller Remix Edit) KLASYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2013 co to za nutkaaaa, która hula w ajpodzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2013 Dzieki yaras Wlasnie cos mi sie kojarzylo z Twistem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LRS_NR Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2013 co to za nutkaaaa, która hula w ajpodzie ?? Awkward Dancing Beat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2013 Szukam piosny ona teraz leci w klubach na salach dance/pop z saksofonem, praktycznie przez cala piosne ktos gra na sakksofonie a w refrenie jakas babka spiewa cos, slow nie znam wiem, ze jest to w oryginale i w remixie tez. Jest to dosc nowa nuta i nie calabria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2013 Nie to nie to, to to stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TNYzrUPKhik kojarzy ktos te piosne ? albo moze ktos po slowach odnajdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2017 Odkopuje Pany szukam piosny, sluchalem jej z kumplem jak rozstał sie z laska, jakies 3-4 lata temu, wolna, dołująca, śpiewana przez jakas grupe/wykonawce niekomercyjnego na pewno głos męski. Coś w klimatach Kortez - od dawna już wiem albo Happysad - taka wodą być - też była gitarka fajna itd.. Niestety nie pamiętam w ogole słów, ale wpada w ucho niesamowicie. Moze ktos cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2017 (edytowane) jak po rozstaniu to bez wątpienia to : http://www.tekstowo.pl/piosenka,kuban,suki.html Edytowane 30 Sierpień 2017 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2017 Nie no mowie to było takie dosc nostalgiczne, spokojne, wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2017 Pany szukam piosny, sluchalem jej z kumplem jak rozstał sie z laska, jakies 3-4 lata temu, :k: Niestety nic mi nie przychodzi do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2017 (edytowane) Odkopuje Pany szukam piosny, sluchalem jej z kumplem jak rozstał sie z laska, jakies 3-4 lata temu, polska, wolna, dołująca, śpiewana przez jakas grupe/wykonawce niekomercyjnego na pewno głos męski. Coś w klimatach Kortez - od dawna już wiem albo Happysad - taka wodą być - też była gitarka fajna itd.. Niestety nie pamiętam w ogole słów, ale wpada w ucho niesamowicie. O ile dobrze sobie przypominam to w tej piosence sensem bylo własnie to, ze dobrze ze kobita odchodzi, zeby zamknela po sobie drzwi i ogolnie jakby taki troche wkurw na nią. Moze ktos cos ? Ok mam, nieaktualne Edytowane 30 Sierpień 2017 przez mario91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2017 może to? https://www.youtube.com/watch?v=pW9zsE5SKSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi