ŻYLETA Napisano Niedziela o 19:19 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 19:19 Typerek 1 210, 2 120, 3 60 1 210 zl @bigbraine777 2 i 2 @Technik84i @dziqqqq2 czyli po 90 zl zgoda panowie ? Fanta 1 180 2 90 3 jakis gift niespodzianka ode mnie 1 @bigbraine777 180 zl 2 90 zl Vega vicent i 3 gift muzagi :P Technik 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano Poniedziałek o 12:53 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 12:53 Ma typerka patrz Podgląd Ogólny, tu nie ma pkt za 27kolejke. Tam coś namieszne było , wcześniej pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Poniedziałek o 14:02 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 14:02 Do weryfikacji postaram sie w miarę szybko ogarnąć skąd ta różnica jest ....a nie ma tam jakis sezonowych betow za mistrza spadek itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Poniedziałek o 14:13 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 14:13 Napisałem tez do serwisu kictipa skąd ta różnica punktową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano Poniedziałek o 19:31 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 19:31 5 godzin temu, ŻYLETA napisał: Do weryfikacji postaram sie w miarę szybko ogarnąć skąd ta różnica jest ....a nie ma tam jakis sezonowych betow za mistrza spadek itp ? no mi się wydaje że tylko o tą 27 kolejkę chodzi i pkt z niej, stad ta różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Poniedziałek o 19:51 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 19:51 No wydaje sie ze tak tylko czemu z nia jest taki problem sorki za zamieszanie czekam co mi odpowiedzą tabela sie zmieni o ta prawdopodobnie 27 kolejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Wtorek o 05:56 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 05:56 juz jest ok poprawione wrzucam odpowiedz od chłopaków z serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Wtorek o 05:57 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 05:57 a wiec nowa tabel a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Wtorek o 06:01 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 06:01 Typerek 1 210 zl dziqqqq2 2 120 zl @Technik84 3 60 zl @maer @bigbraine777mam nadzieje ze jeszcze mnie lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano Wtorek o 10:52 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 10:52 Tak jak Pogoń, tak i ja 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Wtorek o 14:37 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 14:37 Potrzebujemy więcej tanich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Środa o 08:19 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 08:19 sprawy finansowe załatwione teraz czas na pucharki ale to troszkę więcej czasu będą w kontakcie z tymi co zasłużyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano Czwartek o 12:31 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 12:31 Jaka zrzutka na pamiatki ? Deklarowałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi