ŻYLETA Napisano Piątek o 15:46 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 15:46 spoko spoko mordeczko dobrze ze mam tel- jest nas 7 chyba wspaniała siódemka ale przydała by sie jedna morda do fanty może ktos kogoś zna ja tam nakręcam cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano Piątek o 16:22 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 16:22 Jestem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Piątek o 16:50 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 16:50 @poozon ludzie pracy tak maja no panowie jedna osoba by sie przydała bylo by nas 10 szaleństwo czas 30 minut może ktoś zajrzy @Gruby@Pietaszek890:P i typujcie w typerku wiadomo tutaj można do rozpoczęcia każdego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano Piątek o 18:00 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano Sobota o 10:55 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 10:55 Sypneło zapisami na koniec 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano Sobota o 15:38 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:38 ŻYLETA łazi służbowo po "trójkącie" więc wyłapał towarzystwo 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano Niedziela o 11:34 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:34 W dniu 30.01.2025 o 17:16, ŻYLETA napisał: typerek 1 żyleta(wpłacone) 2 mozg (wpłacone) 3 smika (wpłacone) 4 Przemo (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Technik (wpłacone) 7 maer (wpłacone) 8 Shadow89 (wpłacone) 9 andrzejros (wpłacone) 10 Mariusz (wpłacone) fantasy 1 żyleta(wpłacone) 2 smika (wpłacone) 3 Przemo (wpłacone) 4 Technik (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Vicent (wpłacone) 7 mozg (wpłacone) @yarasnie bądź jak Jacek Zielinski z transferami last minute :P @ŻYLETA A mnie nie ma w Typerku? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Niedziela o 12:30 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 12:30 @Technik84trzeba bylo po pytać na innych upadających forumkach 20 godzin temu, Przemo1866 napisał: ŻYLETA łazi służbowo po "trójkącie" więc wyłapał towarzystwo gdzie tam juz jestem tylko impreza urodzinowa fajnie ze nas tyle jest nie parzyście ale moze byc ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Niedziela o 12:38 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 12:38 typerek 1 żyleta(wpłacone) 2 mozg (wpłacone) 3 smika (wpłacone) 4 Przemo (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Technik (wpłacone) 7 maer (wpłacone) 8 Shadow89 (wpłacone) 9 andrzejros (wpłacone) 10 Mariusz (wpłacone) 11 Intel (wpłacone) fantasy 1 żyleta(wpłacone) 2 smika (wpłacone) 3 Przemo (wpłacone) 4 Technik (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Vicent (wpłacone) 7 mozg (wpłacone) 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi