Technik84 Napisano 16 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec Bawimy sie dalej? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec Jestem na tak nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda....pytanie jak gramy liga h2h 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 16 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec Ja jestem w typerku jak zawsze 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec w teperku ci co sa to chyba mogą typować sezon powinien byc aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec Moja ekipa pewnie będzie w całości....4 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec To oficjalnie otwieramy zapisy, tu i tu. Zobaczymy jak sie ekipa uzbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 6 godzin temu, Technik84 napisał: Moja ekipa pewnie będzie w całości....4 i to mi sie kurwa podoba takich ludzi potrzebujemy więcej ale tutaj teraz zrobił sie jakis śmieszny krypto delowy forumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec W dniu 16.07.2026 o 17:05, INTELOWIEC napisał: Ja jestem w typerku jak zawsze 8 godzin temu, Technik84 napisał: Moja ekipa pewnie będzie w całości....4 a co powiedzieć na typerka takiego z innymi spotkaniami w miarę rozwoju lig zawsze bym wrzucił wcześniej to typowanie kilka innych meczy teraz np.cos z 1 ligi naszej bo chyba tez startuje w tym samym terminie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec dobra tutaj mamy typerka poszyły 2 mecze z 1 ligi zapraszam nowych graczy https://www.kicktipp.pl/typer2edycja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec https://fantasy.ekstraklasa.org/league-edit/liga-anzelma kod do ligi cc027b5b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 21 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec @ŻYLETApo ile wpisowe do Fantasy i do typera jak jakieś jestes? Może jeszcze na tym drugim forum w temacie bardziej ciśnij to się więcej osób uzbiera? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec @maer cisnę wszędzie gdzie mam konta nie jest to łatwe.... albo usuwają albo olewają temat....co do wpisowego nie wiem napisałem jozemu (przemowi) ze jak będę widział ile nas jest to dam mu znać bo teraz to nie wiem jak to będzie jak myślicie po ile tyle ile bylo ? czy 50 i dycha na gadżety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OporMelanz Napisano 22 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec Jestem i w typerze i w fantasy 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 22 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 18 godzin temu, ŻYLETA napisał: @maer cisnę wszędzie gdzie mam konta nie jest to łatwe.... albo usuwają albo olewają temat....co do wpisowego nie wiem napisałem jozemu (przemowi) ze jak będę widział ile nas jest to dam mu znać bo teraz to nie wiem jak to będzie jak myślicie po ile tyle ile bylo ? czy 50 i dycha na gadżety Pasuje 50 i 10 na gadżety Ale to zobaczymy ilu będzie chętnych. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 22 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec W dniu 18.07.2026 o 14:40, ŻYLETA napisał: https://fantasy.ekstraklasa.org/league-edit/liga-anzelma kod do ligi cc027b5b Dołączyłem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 23 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec @Shadow89@zibi16gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 24 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec mamy 11 w fantasy fajnie.....kurwa @yarasodbierz tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 24 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec W typerku więcej ludzi niż Wieczystej w Radomiu 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 24 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec a jak tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano Niedziela o 17:41 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 17:41 Chciałem dopytać, bo dostaję pytania od nowych graczy. Ta edycja to gramy do przerwy zimowej? I bez bonusowych typów ...? Tak jak zawsze było ? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Niedziela o 19:02 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 19:02 Taak jak zawsze do zimy grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi