Przemo1866 Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń @ŻYLETA zapodaj koda do ligi i namiar na typerka bo mi się gdzieś zapodział bliczek właśnie leci do Ciebie mimo , żeś z Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń @Przemo1866 kod do ligi wrzucę jak założę :P ligę na dniach typer jest wyzerowany https://www.kicktipp.pl/typer2edycja/przeglad-typow witamy bobka na pokładzie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 37 minut temu, ŻYLETA napisał: @Przemo1866 kod do ligi wrzucę jak założę :P ligę na dniach typer jest wyzerowany https://www.kicktipp.pl/typer2edycja/przeglad-typow witamy bobka na pokładzie Bliczek dotarl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń @Przemo1866 tak wpadło 40 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 25 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń (edytowane) wpłaty typerek 1 zyleta 2 mozg 3 smika 4 mear 5 przemo fantasy 1 zyleta 2 mozg 3 przemo @yaras@poozon@merdalion@zibi16 gramy panowie @Grubydawaj Edytowane 26 Styczeń przez ŻYLETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 26 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń Oczywiście gram w typerku - poszło 40 PLN na konto przelewem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń wpłaty typerek 1 zyleta 2 mozg 3 smika 4 mear 5 przemo 6 Intel 7 Technik 8 Bobek 9 Andrzej fantasy 1 zyleta 2 mozg 3 przemo 4 technik https://fantasy.ekstraklasa.org/league-edit/anzelmo-lig kod do ligi 84eb7000 Panowie w typerku gramy z pytaniami dodatkowymi ? @OporMelanz 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń Dla mnie typerek bez bonusa, a fantasy jak myślicie H2H? Malo nas.... 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń Mi to obojętne 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń fantasy 1 zyleta 2 mozg 3 przemo 4 technik 5 poozon 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń Bez dodatkowych - chyba nigdy nie liczyliśmy ich 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 11 godzin temu, Technik84 napisał: Dla mnie typerek bez bonusa, a fantasy jak myślicie H2H? Malo nas.... ok no mało cos tam próbuje po nakręcać ale...liga jest h2h zobaczymy tak + 10 graczy bylo by super kogo tutaj można jeszcze odznaczyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń wpłaty typerek 1 zyleta 2 mozg 3 smika 4 mear 5 przemo 6 Intel 7 Technik 8 Bobek 9 Andrzej 10 dzigggg fantasy 1 zyleta 2 mozg 3 przemo 4 technik 5 smika 6 dzigggg 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń @sg74@MARIUSZ-IDOL@mariusz133 @W0lfx@huge @kokosek1960@pawros@MKo @Shadow89@GLIWICZANIN1945 @zwyciezca@marcin11021995 zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń @ŻYLETA w typerku pokazuje mi ze nie jestem uczestnikiem jak chce zatypowac 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń @Przemo1866 ja cie tutaj nie widzę wejść dołącz jeszcze raz https://www.kicktipp.pl/typer2edycja/przeglad-typow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OporMelanz Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń Jestem w fantasy i typerze. Puszczę blika jak mi strona banku zacznie działać, bo jakaś awaria😡 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 12 godzin temu, ŻYLETA napisał: @Przemo1866 ja cie tutaj nie widzę wejść dołącz jeszcze raz https://www.kicktipp.pl/typer2edycja/przeglad-typow Musiałem zmienić nick bo mojego nie mogłem użyć 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń Czy można jeszcze dołączyć? Dostałem link od Lubomir's Team (Lubomir) in NHL ProTipster (15790) 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń Pewnie ja ci wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń @MarJa w typerku widzę jesteś dawaj do fantasy https://fantasy.ekstraklasa.org/league-edit/anzelmo-lig kod do ligi 84eb7000 zrzutka po 40 zl tu i tu z czego dyszka idzie na puchar jakiś gift itp jak nie chcesz grać o hajs :P puchary nie ma sprawy tylko jak wygrasz majątek cię minie puchar fajna sprawa w temacie parę zdjęć jest- co edycja cos tam kombinuje wiec jesteśmy poważna sprawa firma z kasa tak do lutego mogę poczekać u mnie słowa jest ważniejsze itp Pozdrawiam dane do wpłaty blik 883447707 Skrill lubomirpozorski@yahoo.com konto bankowe Numer konta: 43 1870 1045 2078 1011 6759 0001 jak ktos chce revoluta śmiało pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 1 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty W dniu 28.01.2026 o 18:45, ŻYLETA napisał: wpłaty typerek 1 zyleta 2 mozg 3 smika 4 mear 5 przemo 6 Intel 7 Technik 8 Bobek 9 Andrzej 10 dzigggg 11 Opor fantasy 1 zyleta 2 mozg 3 przemo 4 technik 5 smika 6 dzigggg 7 Opor 8 Poozon 9 Bialy 10 Vicent 11 FC Dazn(syn Vinca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 3 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty @ŻYLETA niezłą ekipę uzbierałeś w fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty no cos tam sie udało brawo dla chłopaków grających szkoda ze nie ma ekipy Poznańskiej ale co zrobisz jak nic nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Środa o 17:32 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 17:32 @MarJa@W0lfxkolega za firany tomsnake wazjar mała przypominają o wpłatach- jak uda mi sie wszystkich namierzyć :} jak ktos nie chce grać o puchary niech da znać ps jak cos czekam do końca miesiąca potem wrzucam propsy jak maja wyglądać nagrody jak cos to zamiast jakiegoś giftu alko z mojej strony będzie wplata na fantasy do puli Pozdrawiam @smikazrób zmiany w fantasy jeszcze ci jutro pm na darmowy wyśle jak cos walczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi