Skocz do zawartości

Fantasy Ekstraklasa

kalodop

Rekomendowane odpowiedzi

wpłaty 

typerek 1 zyleta 2 mozg 3 smika 4 mear 5 przemo 6 Intel 7 Technik 8 Bobek :zolwik: 9 Andrzej 

fantasy  1 zyleta 2 mozg 3 przemo 4 technik 

https://fantasy.ekstraklasa.org/league-edit/anzelmo-lig

kod do ligi 84eb7000

Panowie w typerku gramy z pytaniami dodatkowymi ? 

@OporMelanz

11 godzin temu, Technik84 napisał:

Dla mnie typerek bez bonusa, a fantasy jak myślicie H2H? Malo nas....

ok no mało cos tam próbuje po nakręcać ale...liga jest h2h zobaczymy tak + 10 graczy bylo by super kogo tutaj można jeszcze odznaczyć.... 

@MarJa w typerku widzę jesteś dawaj do fantasy  https://fantasy.ekstraklasa.org/league-edit/anzelmo-lig kod do ligi 84eb7000

zrzutka po 40 zl tu i tu z czego dyszka idzie na puchar jakiś gift itp jak nie chcesz grać o hajs :P puchary nie ma sprawy tylko jak wygrasz majątek cię minie puchar fajna sprawa w temacie parę zdjęć jest- co edycja cos tam kombinuje wiec jesteśmy poważna sprawa firma z kasa tak do lutego mogę poczekać u mnie słowa jest ważniejsze itp Pozdrawiam

dane do wpłaty blik 883447707 Skrill lubomirpozorski@yahoo.com konto bankowe Numer konta: 43 1870 1045 2078 1011 6759 0001 jak ktos chce revoluta śmiało pisz

W dniu 28.01.2026 o 18:45, ŻYLETA napisał:

wpłaty 

typerek 1 zyleta 2 mozg 3 smika 4 mear 5 przemo 6 Intel 7 Technik 8 Bobek :zolwik: 9 Andrzej 10 dzigggg 11 Opor

fantasy  1 zyleta 2 mozg 3 przemo 4 technik 5 smika 6 dzigggg 7 Opor 8 Poozon 9 Bialy 10 Vicent 11 FC Dazn(syn Vinca)

• 2 weeks later...

@MarJa@W0lfxkolega za firany tomsnake  wazjar 

mała przypominają o wpłatach- jak uda mi sie wszystkich namierzyć :} jak ktos nie chce grać o puchary niech da znać

ps jak cos czekam do końca miesiąca potem wrzucam propsy jak maja wyglądać  nagrody jak cos to zamiast jakiegoś giftu alko z mojej strony będzie wplata na fantasy do puli Pozdrawiam @smikazrób zmiany w fantasy jeszcze ci jutro pm na darmowy wyśle jak cos walczymy