ŻYLETA Napisano 25 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj Typerek 1 210, 2 120, 3 60 1 210 zl @bigbraine777 2 i 2 @Technik84i @dziqqqq2 czyli po 90 zl zgoda panowie ? Fanta 1 180 2 90 3 jakis gift niespodzianka ode mnie 1 @bigbraine777 180 zl 2 90 zl Vega vicent i 3 gift muzagi :P Technik 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 26 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj Ma typerka patrz Podgląd Ogólny, tu nie ma pkt za 27kolejke. Tam coś namieszne było , wcześniej pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 26 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj Do weryfikacji postaram sie w miarę szybko ogarnąć skąd ta różnica jest ....a nie ma tam jakis sezonowych betow za mistrza spadek itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 26 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj Napisałem tez do serwisu kictipa skąd ta różnica punktową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 26 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 5 godzin temu, ŻYLETA napisał: Do weryfikacji postaram sie w miarę szybko ogarnąć skąd ta różnica jest ....a nie ma tam jakis sezonowych betow za mistrza spadek itp ? no mi się wydaje że tylko o tą 27 kolejkę chodzi i pkt z niej, stad ta różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 26 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj No wydaje sie ze tak tylko czemu z nia jest taki problem sorki za zamieszanie czekam co mi odpowiedzą tabela sie zmieni o ta prawdopodobnie 27 kolejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj juz jest ok poprawione wrzucam odpowiedz od chłopaków z serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj a wiec nowa tabel a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj Typerek 1 210 zl dziqqqq2 2 120 zl @Technik84 3 60 zl @maer @bigbraine777mam nadzieje ze jeszcze mnie lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 27 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj Tak jak Pogoń, tak i ja 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj Potrzebujemy więcej tanich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj sprawy finansowe załatwione teraz czas na pucharki ale to troszkę więcej czasu będą w kontakcie z tymi co zasłużyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 29 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj Jaka zrzutka na pamiatki ? Deklarowałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec Gratulacje dla zwycięzców i brawa dla wszystkich którzy walczyli do końca A teraz głośno raz jeszcze mistrz mistrz Kolejorz!!! Do zoba w następnym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 9 Czerwiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec Pamiątki dotarły @ŻYLETA 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec Jakieś plany na nowy sezon ? Fantasy obowiązkowo 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec Dobra lecimy z zapisami typerek i fantasy (fanta jaka normalna czy taka h2h ? ) wpisowe proponuje 30 tu i tu zl plus 10 zl tu i tu na gadżety nagrody( dla ....w zależności od liczby graczy) medale puchary chyba ze ktoś nie chce to wpłacą tylko wpisowe to chyba będzie najlepsza opcja Link wrzucę jak pojawi sie na fantasy myślę ze w week wplaty blik 883447707 revolut @lubominxm konto bankowe 43187010452078101167590001 mogą byc karty peysef jak cos albo peypall supcio to dla ciebie szansa choc wiemy jak jest :P wplaty typerek 1 zyleta 2 mozg fantasy 1 zyleta 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec Technik i dziqqq są tu i tu, wpisowe poszło 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 9 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec wplaty typerek 1 zyleta 2 mozg 3 technik 4 dziqqq 5 smika fantasy 1 zyleta 2 technik 4 dziqqq 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 11 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec kod do ligi fantasy jest h2h jak nie pasuje założymy normalna dajcie znac co sadzicie a74c98d8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 11 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec Dla mnie h2h jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 13 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec W dniu 9.07.2025 o 13:59, ŻYLETA napisał: wplaty typerek 1 zyleta 2 mozg 3 technik 4 dziqqq 5 smika fantasy 1 zyleta 2 technik 4 dziqqq Dołaczam do typerka i wpłate na konto właśnie puszcze 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 14 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec (edytowane) Jestem jak zawsze w Typerku - poszło na konto 40 PLN Edytowane 14 Lipiec przez INTELOWIEC 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec @yarasbudzimy sie po superpucharze wejść kolegę Dobrasza i niech znami sie pobawi chórzysta jeden @kalodop@crachmeljest robota do wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 15 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec (edytowane) @ŻYLETA Jaki będzie link do Typerka, bo pod starym nie ma póki co: https://www.kicktipp.pl/typer2edycja/ Edytowane 15 Lipiec przez INTELOWIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 16 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec W dniu 11.07.2025 o 15:09, Technik84 napisał: Dla mnie h2h jest ok Z drugiej strony jak mamy grać we czterech....to może lepiej normalna..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 16 godzin temu, INTELOWIEC napisał: @ŻYLETA Jaki będzie link do Typerka, bo pod starym nie ma póki co: https://www.kicktipp.pl/typer2edycja/ powinno byc ok 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OporMelanz Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec Poszła wpłata za typera i fantasy💪 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec Brawo więcej takich osób potrzebujemy nowa stara krew Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 3 godziny temu, OporMelanz napisał: Poszła wpłata za typera i fantasy💪 @Gruby Daj może człowiekowi dostęp do Elity - może będziemy mieli nowego do gry 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi