ŻYLETA Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń spoko spoko mordeczko dobrze ze mam tel- jest nas 7 chyba wspaniała siódemka ale przydała by sie jedna morda do fanty może ktos kogoś zna ja tam nakręcam cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń Jestem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń @poozon ludzie pracy tak maja no panowie jedna osoba by sie przydała bylo by nas 10 szaleństwo czas 30 minut może ktoś zajrzy @Gruby@Pietaszek890:P i typujcie w typerku wiadomo tutaj można do rozpoczęcia każdego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 1 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty Sypneło zapisami na koniec 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 1 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty ŻYLETA łazi służbowo po "trójkącie" więc wyłapał towarzystwo 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 2 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty W dniu 30.01.2025 o 17:16, ŻYLETA napisał: typerek 1 żyleta(wpłacone) 2 mozg (wpłacone) 3 smika (wpłacone) 4 Przemo (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Technik (wpłacone) 7 maer (wpłacone) 8 Shadow89 (wpłacone) 9 andrzejros (wpłacone) 10 Mariusz (wpłacone) fantasy 1 żyleta(wpłacone) 2 smika (wpłacone) 3 Przemo (wpłacone) 4 Technik (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Vicent (wpłacone) 7 mozg (wpłacone) @yarasnie bądź jak Jacek Zielinski z transferami last minute :P @ŻYLETA A mnie nie ma w Typerku? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty @Technik84trzeba bylo po pytać na innych upadających forumkach 20 godzin temu, Przemo1866 napisał: ŻYLETA łazi służbowo po "trójkącie" więc wyłapał towarzystwo gdzie tam juz jestem tylko impreza urodzinowa fajnie ze nas tyle jest nie parzyście ale moze byc ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty typerek 1 żyleta(wpłacone) 2 mozg (wpłacone) 3 smika (wpłacone) 4 Przemo (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Technik (wpłacone) 7 maer (wpłacone) 8 Shadow89 (wpłacone) 9 andrzejros (wpłacone) 10 Mariusz (wpłacone) 11 Intel (wpłacone) fantasy 1 żyleta(wpłacone) 2 smika (wpłacone) 3 Przemo (wpłacone) 4 Technik (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Vicent (wpłacone) 7 mozg (wpłacone) 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 8 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty typerek 1 żyleta(wpłacone) 2 mozg (wpłacone) 3 smika (wpłacone) 4 Przemo (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Technik (wpłacone) 7 maer (wpłacone) 8 Shadow89 (wpłacone) 9 andrzejros (wpłacone) 10 Mariusz (wpłacone) 11 Intel (wpłacone) 12 yaras (wpłacone) 13 Poozon (wpłacone) fantasy 1 żyleta(wpłacone) 2 smika (wpłacone) 3 Przemo (wpłacone) 4 Technik (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Vicent (wpłacone) 7 mozg (wpłacone) 8 yaras (wpłacone) 9 Poozon (wpłacone) Typerek 390 zl fanta 270 zl Jakieś propozycje odnośnie podziału ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 8 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty Fanta 180 90 Typerek 260 130 ? Chyba że chcecie więcej nagrodzonych albo win bierze całą pulę i wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 8 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 19 minut temu, yaras napisał: Fanta 180 90 Typerek 260 130 ? Chyba że chcecie więcej nagrodzonych albo win bierze całą pulę i wszystko Fanta 150, 80, 40 Typerek 210, 120, 60 Albo zwycięzca po całej puli weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 8 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty Fanta 180 ,90 Typerek 210, 120, 60 Pogodzę Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty dobra glos ludy sie liczy :P Typerek 1 210, 2 120, 3 60 Fanta 1 180 2 90 3 jakis gift niespodzianka ode mnie ps .Pytanko takie czy dla wygranych robimy jakaś zarzutkę na puchar myślę ze nie będzie to wielka kwota na x uczestników w miarę kto może niech sie wypowie dobrego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 15 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty Ja się podpisuję pod większością 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 15 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 11 godzin temu, ŻYLETA napisał: dobra glos ludy sie liczy :P Typerek 1 210, 2 120, 3 60 Fanta 1 180 2 90 3 jakis gift niespodzianka ode mnie ps .Pytanko takie czy dla wygranych robimy jakaś zarzutkę na puchar myślę ze nie będzie to wielka kwota na x uczestników w miarę kto może niech sie wypowie dobrego weekendu Myślałem że "l" puchar sponsoruje Ale rozumiem w Wwa bida.. Może być zrzuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty @yaras Zielinski nie ma kasy nie to co wy i baba Jaga @Grubynie chce do pieca dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano Niedziela o 08:37 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 08:37 Dziqqqq2 i ja na tak. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi