Skocz do zawartości

Parva Liga (Bułgaria) i niższe ligi 2020/2021

Alibaba

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 months later...

MuaJNYDO-fVCI9xs3.png

Parva Liga - Kolejka 22

19.03.2021 16:30

Etar U9ZO80Yg-KdG5TH7U.png-ldRCVczB-QJxahtWJ.png Botev Plovdiv

Botev wygra 2,74 Betfan :n:0:0

Zapraszam na spotkanie dwudziestej drugiej kolejki bułgarskiej Parva Ligi, pomiędzy Etar a Botev Plovdiv. Etar w poprzedniej kolejce ligowej przegrał na wyjeździe 0:1 z CSKA Sofia, nie ma w tym nic dziwnego bowiem są oni głównym faworytem do spadku z ligi. Botev w tym samym czasie po bardzo zaciętym starciu pokonał u siebie 3:2 CSKA 1984 Sofia. Botev jest tylko tuż tuż nad strefą spadkową, jeżeli chcą się wybić z dna tabeli takie spotkania po prostu muszą wygrywać. Historia bezpośrednich starć jest zdecydowanie na korzyść gości. Tak więc stawiam na wygraną Botev Plovdiv, który jest w nieco lepszej formie i powinien być minimalnie lepszy.

Edytowane przez Alibaba

• 1 month later...

MuaJNYDO-fVCI9xs3.png

Parva Liga - Grupa mistrzowska - Kolejka 28

07.05.2021 16:30

Beroe rPxxokAr-C0SOAM1L.png-EgI2jHAr-GCDptO7k.png Arda

Arda wygra 3,85 STS:t::t::t:0:2

Zapraszam na spotkanie dwudziestej ósmej kolejki w grupie mistrzowskiej bułgarskiej Parva Ligi, pomiędzy Beroe a Ardą. Będzie to starcie szóstej z czwartą drużyną ligi, według bukmacherów faworytem są gospodarze, ja mam jednak nieco inne zdanie i sądzę, że górą będą przyjezdni. Beroe w poprzedniej kolejce ligowej przegrał na wyjeździe 3:1 z Ludogoretsem, był to zarazem ich  piąty mecz bez wygranej z rzędu w lidze, z czego aż cztery przegrali, są więc w słabiutkiej formie. Arda w tym samym czasie przegrała na wyjeździe 1:0 z CSKA Sofią a wcześniej ulegli również Tsarsko Selo. Co do sytuacji kadrowej to nie znalazłem nigdzie żadnych informacji o ewentualnych osłabieniach, to też przyjmuję, iż oba zespoły zagrają w swoich pełnych składach. Historia ostatnich pięciu bezpośrednich potyczek jest na korzyść Ardy, która wygrała cztery razy, przy tylko jednej wygranej Beroe. Dziś wbrew bukom stawiam na wygraną przyjezdnych, którzy lubią i umieją grać z Beroe.

Edytowane przez Alibaba

MuaJNYDO-fVCI9xs3.png

Parva Liga - Grupa mistrzowska - Kolejka 29

11.05.2021 18:30

Lok. Plovdiv GxcHMNh5-zViJkcIA.png-rPxxokAr-C0SOAM1L.png Beroe

Lokomotiv Plovdiv wygra 1,47 Betfan:n:0:0

Zapraszam na spotkanie dwudziestej dziewiątej kolejki w grupie mistrzowskiej bułgarskiej Parva Ligi, pomiędzy Lokomotivem Plovdiv a Beroe. Będzie to starcie wicelidera z szóstą drużyną ligi, faworytem są gospodarze. Lokomotiv Plovdiv w poprzedniej kolejce ligowej pokonał na wyjeździe 2:1 Ludogorets, czym nieco zrehabilitowali się za porażkę z CSKA 1948 Sofia, gdzie wcześniej mieli serię czterech meczy wygranych z rzędu. Beroe w tym smaym czasie przegrało u siebie 2:0 z Ardą był to ich szósty mecz z rzędu w lidze bez wygranej z czego pięć z nich przegrali są więc w słabiutkiej formie. Co do sytuacji kadrowej to nie znalazłem nigdzie żadnych informacji o ewentualnych osłabieniach, to też przyjmuję, iż oba zespoły zagrają w swoich pełnych składach. Historia ostatnich pięciu bezpośrednich potyczek jest porównywalna, gdyż obie ekipy wygrały po dwa razy a raz padł remis. Dziś patrząc przez pryzmat formy nie pozostaje mi nic innego niż tylko postawić na wygraną gospodarzy.

Edytowane przez Alibaba

• 3 months later...
  • Alibaba zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...