Przemo1866 Napisano 15 Listopad 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2021 (edytowane) Boliwia - Urugwaj Typ: 2 Kurs: 2.25 STS Po taki kursie trzeba spróbować. Wiem,że w Boliwii się ciężko gra ale Urugwaj w tego typu meczach musi szukać kompletu pkt. Póki co są poza mistrzostwami i te 3 pkt są mega potrzebne.Historycznie patrząc całkiem przyzwoicie im idzie na tych wysokościach tak więc jeśli chcą się liczyć w walce o Katar to po ostatnich bardzo słabych meczach muszą tym razem wygrać. Jak bedzie to się okaże ale spróbować trzeba Wynik: 3:0 Edytowane 17 Listopad 2021 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2022 (edytowane) Kolumbia - Peru data: 28.01.2022 Typ: poniżej 2,5 gola @ 1.59 BETFAN Kolumbia nie umiała strzelić gola w kolejnych 5ciu pojedynkach w trwających kwalifikacjach. Co więcej w tych meczach padła zaledwie jedna bramka. W 7 z 8 poprzednich spotkań Kolumbii w kwalifikacjach do MŚ strzelono mniej niż 2,5 gola. Podobnie ma się także sytuacja w meczach z udziałem Peru - w 6 z 8 starć poniżej 2,5 gola. W pojedynkach Kolumbii u siebie padają średnio 2 bramki na mecz, a w meczach Peru na wyjazdach pada średnio 2,3 gola. Spotkanie to będzie bardzo ważne dla obydwu reprezentacji i spodziewam się od początku meczu uważnej gry i ewentualnie z upływem czasu większego nastawienia ofensywnego. Edytowane 29 Styczeń 2022 przez Shadow89 Rozliczenie typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 24 Marzec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2022 (edytowane) data: 24.03.2022 Szkocja - Polska Typ: powyżej 1,5 gola @1.52 ETOTO Kurs od rana niestety troszkę spadł ale i tak warto moim zdaniem. W ostatnich 10-ciu spotkaniach polskiej reprezentacji aż 9 razy padł over 1,5 gola. Jeśli chodzi reprezentację Szkocji to przynajmniej 2 gola widzieliśmy w 6 z 10ciu ostatnich meczy. W dwóch ostatnich bezpośrednich pojedynkach pomiędzy obydwoma drużynami padł wynik 2:2. Dodatkowo każdy z selekcjonerów będzie chciał sprawdzić różne ustawienia i składy, co tylko może sprzyjać bramkom. Jest to spotkanie towarzyskie więc nie ma wielkiego ciśnienia a każdy z nowych zawodników, będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony aby zagrać w decydującym meczu o awansie na MŚ. Obydwie reprezentacje "lubią" tracić gole w ostatnim kwadransie gry. Edytowane 24 Marzec 2022 przez Shadow89 Rozliczenie typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 29 Marzec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2022 (edytowane) Polska - Szwecja Forsberg zaliczy asystę @ 6.75 Danielson otrzyma kartkę @ 4.50 STS Ja dziś wchodze w takie dwa typy. Po wysłuchaniu wszystkich mądrych tego świata wyszło mi coś takiego. Nie wiem jak to będzie dziś wyglądało ale: Jeśli Szwecja ma coś dziś ustrzelić to najlepszym asystentem w ich szeregach jest właśnie Forsberg. To najczęściej po jego podaniaCh ekipa Trzech Koron strzela gole tak więc po takim kursie trzeba to pograć Co do Danielsona - Szwed to jest taki nasz Góralski mecz bez kartki to mecz stracony. Tak więc jeśli tylko nasi rodacy podejdą pod pole karne rywali to napewno będzie chciał ich zatrzymać a ze gość jest bezkompromisowy to o żółtko będzie łatwo Myśle że pan Orsato nie zawazy się użyć kartonikow różnej maści Edytowane 30 Marzec 2022 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 29 Marzec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2022 (edytowane) data: 29.03.2022 Polska - Szwecja typ: poniżej 2,5 gola @1.52 FORTUNA W dzisiejszym pojedynku nie ma faworyta i wszystko jest możliwe - tak przynajmniej podpowiada serce. Jednak to Szwedzi wygrali 8 ostatnich bezpośrednich meczy z Polską! Z drugiej jednak strony Szwedzi wygrali tylko 2 ostatnie wyjazdowe spotkania, biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki. Przegrali 3 ostatniej pojedynki w delegacji z : Grecją, Gruzją i Hiszpanią. Jednak ja się nie bawię w typowanie zwycięzcy lecz liczby goli. Nie spodziewam się dziś ofensywnego spotkania, gdy każdy błąd w wyprowadzaniu piłki lub w defensywie może kosztować brakiem awansu reprezentacji na Mistrzostwa Świata. Spodziewam się spotkania podobnego do pierwszego pojedynku w play off Szwedów z Czechami. W meczu tym padły tylko 4 celne strzały na bramkę oraz aż 7 żółtych kartek w drugiej połowie. Edytowane 30 Marzec 2022 przez Shadow89 rozliczenie typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi