Metakwalon Napisano 20 Maj 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2020 (edytowane) forZe - HONORIS HONORIS @4.40 HNRS to nowa drużyna, pojedynek z forZe to będzie ich pierwsze oficjalne spotkanie, ruskie mają już spore ogranie dlatego Polacy nie są tutaj faworytami ale i tak kursy trochę przesadzone. Ruski to nadal tylko drużyna na poziomie Tier3, siedli w tym miejscu i nie idą w górę, nie wygrali ostatnio z żadnym poważnym przeciwnikiem. Oglądałem kilka meczy na ESL z braku innych sportów, widziałem forZe z Gambitami i grali tragicznie, w dodatku na tym HSH Cupie też nie najlepiej jak AGO ich na swoim picku 16:1 porobili, a w tym AGO same przegrywy Polskiego CS'a bez psychy co w plecy nie potrafią zabić. Na pewno forZe ma sporą przewagę jeśli brać pod uwagę zgranie, taktyki i przy BO3 bym tego nie grał ale te kwale są w formacie BO1, przy jednej mapie różnie może być i HNRS nie są na tak bardzo straconej pozycji jak to pokazują kursy. Nowa Polska drużyna z sporym potencjałem, dobrali tych dwóch młodzików: reiko & Prisma, STOMP z sporym doświadczeniem. Przeglądałem YT żeby poszukać HL z STOMP'em głównie znalazłem jakieś gierki na faceicie i streamy z tego ale na wysokich rangach i całkiem nieźle nakurwia, wysoki ADR w tych meczach ma chłop też doświadczenie z poprzednich drużyn. Jeszcze do tego dwie legendy Polskiej sceny i założyciele drużyny: NEO & TaZ więc potencjał jest spory, ex-Virtusi już swoje najlepsze lata pewnie mają za sobą ale przeciwnik nie jest wymagający. Sukcesów z VP raczej nie powtórzą ale na takich turniejach jak Home Sweet Home to powinni jechać w kwalach z leszczami. Jedyny problem tutaj to może być brak zgrania i wpi***ol mnie nie zdziwi ale po takim kursie warto pograć w ich stronę. Od rozpadu Virtus.pro praktycznie nie śledziłem CS'a ale na bezrybiu i rak ryba Edytowane 21 Maj 2020 przez Cecrusher 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Maj 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2020 ja sie nie znam...ales mi zaimponował choć nie zagram :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi