Alibaba Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2020 Zapraszam do dyskusji i pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voy.tennis Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2020 A co mi tam, od czasu do czasu mogę coś podać, w tym jakże niszowym (bukmachersko) sporcie. Analiz za długich pisać nie będę, bo mi się nie chce:) TT typuję ponad 9 lat, mam spore doświadczenie i dość unikalne spojrzenie więc moje analizy czy wglądy i tak mogłyby wydać się niezrozumiałe. Kursy będą z betclica, który ma regularną ofertę na jedyny obecnie turniej (serię turniejów) którą gram czyli Challenger Series (https://www.challengerseries.net). To będą po prostu typy z value, które widzę biorąc pod uwagę całą moją wiedzę ekspercką. Żeby pobić podatek typy będę podawał w parze, czyli będę zagrywał dubla. Osobiście gram tak czasami, ale jednak dominują single. Stawka płaska, powiedzmy 1j. Yield po kilku tysiącach typów to ponad 10% więc niech każdy sobie zdecyduje ile % portfela na tą 1j chce ryzykować. 12:30 Qiu-Kim Cheaib-Tran Qiu+Cheaib; @2,53 betclic; 1j 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2020 Nieźle oby Ci się częściej chciało. Wiadomo że na tego typu sportach jest szansa pokonać buka jeśli ktoś faktycznie się tym interesuje. Częściej buki popełniają błędy. Piękny dubel i oby tak dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voy.tennis Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2020 Dyscyplina: tenis stołowySpotkanie: Kosowski - VrablikTyp: 1Kurs: 2,25Godz: 17:20Bukmacher: Betclic Czy wklejanie tu typów podanych w temacie typer miesiąca jest dozwolone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2020 6 godzin temu, voy.tennis napisał: Dyscyplina: tenis stołowySpotkanie: Kosowski - VrablikTyp: 1Kurs: 2,25Godz: 17:20Bukmacher: betclic Czy wklejanie tu typów podanych w temacie typer miesiąca jest dozwolone ? Dozwolone aczkolwiek powinno zostać okraszone kilkoma zdaniami dlaczego tak a nie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 19 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2020 @voy.tennis dokładnie tak jak napisał @Przemo1866, jak najbardziej możesz abyś napisał chociaż ze dwa, trzy zdania, co, kto, dlaczego taki a nie inny typ, suche typy możesz podawać w https://foxbet.pl/forum/11-nasze-kupony/ załóż tam swój temat i śmiało pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi