Alibaba Posted December 14, 2019 Report Share Posted December 14, 2019 (edited) Sezon 2019/2020 Zapraszam do dyskusji i pisania analiz. Edited June 7, 2020 by Alibaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicmackey Posted January 30, 2020 Report Share Posted January 30, 2020 (edited) AEK- Asteras gospodarze over 1,5 1,58 2:0 Mecz rewanżowy 1/8 pucharu Grecji.W pierwszym spotkaniu 1:1, dzisiejsi gospodarze byli jednak ekipa przeważającą w tamtym spotkaniu. AEK to jedna z lepszych druzyn w kraju, która na swoim boisku dominuje większość rywali. W lidze mimo trzeciego miejsca mają sporą stratę do Olympiakosu i PAOKu, więc krajowy puchar to dla nich jedyna okazja na tytuł w tym roku. Goście w lidze walczą o utrzymanie, i to jest dla nich cel nadrzędny. W pierwszym spotkaniu obie drużyny wymieniły mniej więcej po pół składu względem pierwszej jedenastki, dzisiaj spodziewam się podobnych zabiegów, bowiem AEK jest po ciężkim meczu z Olympiakosem, a a Asteras jak już wspominałem gra o utrzymanie. Asteras przegrał ostatnie 4 spotkania w Atenach i sądzę że dzisiaj będzie podobnie, bo o takich piłkarzach jak Livaja czy Mantalos mogą tylko pomarzyć. Myślę że Aek od początku rzuci się na rywala i wybije im z głowy marzenia o awansie. Grałbym handi, ale że spodziewam się kilku rotacji, nie chcę się martwic o obronę, wolę over gospodarzy, który był przez nich pokrywany w ostatnich 8 z 10 spotkań. Edited January 31, 2020 by vicmackey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts