Alibaba Napisano 14 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2019 Sezon 2019/2020 Zapraszam do dyskusji i pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 20 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2020 (edytowane) Puchar Ligi - Półfinał 21.01.2020 21:10 Lyon - Lille Lyon wygra 2,00 Fortuna2:2 wygrali dopiero po dogrywce, a bramkę wyrównyjącą stracili w 93 minucie Zapraszam na spotkanie półfinałowe Pucharu Ligi francuskiej, pomiędzy Lyonem a Lille. Lyon jest ledwie jeden krok od ponownego zdobycia pucaru ligi, ostatni ra udało się im to w 2014 roku. Lyon w nowym roku jest póki co w fenomenalnej formie cztery mecze = cztery wygrane, w pucharze francji 7-0 z Bourg en Bresse i ostatnie 4-3 z Nantes, 3-1 w pucharze ligi z Brest oraz 2-1 w lidze z Bordeaux. Lille zanotowało w tym samym czasie trzy wygrane w pucharach i porażkę 1-0 w lidze z Dijon. Na chwilę obecną ja nie widzę innej opcji niż wygrana gospodarzy, którzy prezentują się wręcz wyśmienicie i nawet to, że nie wygrali z Lille od czterech lat czyli 2016 roku, nie zmieni mojego zdania. Jako, że ostatnie mecze Lyonu kończyły się overowo także i tego wieczoru możemy się spodziewać conajmniej 3 goli, więc typ na to jest jak najbardziej uwagi. Każdy inny wynik niż wygrana gospodarzy będzie dla mnie sporą niespodzianką. Warto brać póki kursy jeszcze nie poleciały ostro w dół. Edytowane 22 Styczeń 2020 przez Alibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2020 (edytowane) Olimpique Lyon - Lille 1:1 obie strzelą 1,91 Półfinał Pucharu ligi. Lion podejmuje Lille. Stawiam, że obie drużyny strzelą przynajmniej po golu. Lyon ostatnio nie potrafi grać u siebie z Lille, nie wygrali bodajże 4 albo 5 spotkań z rzędu. Myślę, że w obu drużynach mogą być lekkie zmiany, myślę, że taki typ jest chyba najlepszym rozwiązaniem na mecz o taką stawkę. Edytowane 22 Styczeń 2020 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 22 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2020 (edytowane) Puchar Ligi - Półfinał 22.01.2020 21:00 Reims - PSG PSG wygra i powyżej 2,5 gola w meczu 1,79 Fortuna0:3 Zapraszam na spotkanie półfinałowe Pucharu Ligi francuskiej, pomiędzy Reims a PSG. Podopieczni Thomasa Tuchela mają rachunki do wyrównania z Reims, gdyż w zeszłym roku dwa razy musieli uznać ich wyższość, w tym we wrześniu na własnym obiekcie tak więc czas się zrewanżować. A ewidentnie PSG jest w tym sezonie mega dominatorem czy to w lidze czy w pucharach. Sam fakt, że od jedenstaego listopada gdzie ulegli 2-1 Dijon, odnieśli aż trzynaście zwycięstw i dwa remisy zarówno w lidze, jak i pucharach pokazuje dobitnie w jak fenomenalnej dyspozycji są. Nie widzę innej opcji jak ich wygrana także dzisiaj. Tym bardziej, że Reims na początku roku mocno dołuje, bowiem porażka z Nimes czy remis z Amiens chluby nie przynoszą. W lidze PSG ma dzwudziesto puntową przewagę nad zajmującą ósmą lokatę druzyną Reims. Dodatkowym sapektem przemawiającym za gośćmi jest fakt, że w pięciu ostatnich meczach strzelili aż dwadzieścia bramek, tak więc siła w ataku jest ogormna, tak więc i dzisiejsze spotkanie powinno zakończyć się co najmniej z trzema bramkami. Edytowane 23 Styczeń 2020 przez Alibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi