Jump to content

Progresja w oparciu o dokładny wynik

Guest mkorfel
 Share

Recommended Posts

Guest mkorfel

Z wielką przyjemnością chciałbym ogłosić publicznie ukończenie przeze mnie prac nad systemem gry na dokładny wynik. W meczach z wyraźnym lub lekko zaakcentowanym faworytem.

Swoje założenia systemowe oparłem na analizie wyników 4137 spotkań ligowych z ostatnich 4 lat we wszystkich ligach oprócz egzotyki. Spotkania które brałem pod uwagę miały kurs na faworyta w przedziale 1.2 - 1.9 (kurs uśredniony pochodzacy z betexplorer)

Badaniami objałem 4 wyniki które najczęściej się pojawiały a więc 0:0, 1:0, 2:0 i 2:1. Na bazie częstotliwości występowania danego wyniku powstała rozpiska systemowa (o tym później)

Oto % wystepowania któregokolwiek z 4 rezulatów w zależności od przedziału kursowego:

*1.2 - 1.4 55.47%

1.4 - 1.5 58%

1.5 - 1.6 48.23%

1.6 - 1.7 54.69%

1.7 - 1.8 47.37%

1.8 - 1.9 47.95%*

Ze stasystyk wynika iż w badanych przedziałach interesujący nas wynik pojawia się co drugi mecz. Gdyby do tego odseparowac ligi overowe wynik byłby znacznie lepszy...

W oparciu o staty czestotliwości wystepowania danego wyniku powstała taka oto rozpiska dla kazdego spotkania:

progresja I

0:0 + 1:0

0:0 + 2:0

progresja II

1:0 + 0:0

1:0 + 2:1

Wszystkim zainteresowanym radze popróbowanie gry albo na sucho albo za drobne. Ja od dziś rozpoczynam progresje których będę prowadził kilkanaście jednocześnie. Z tego względu nie będzie możliwości prowadzenia zapisków online. Aczkolwiek jesli ktoś ma ochotę przeprowadzenia symulacji publicznej w opraciu o kurs 1.2 - 1.7 (gdyż te przyjąłem jako bezpieczne i nadające się) to zapraszam i udostepniam miejsce pod tematem...

Źródło: www.progresja-typy.pl

• 2 weeks later...

• 1 month later...
Guest mkorfel

52 skonczone progresje jak do tej pory. Ale prawdziwa wartosc ocenie dopiero wiosna, gdy uda sie skonczyc 200-250 progresji bez strat wlasnych

Guest mkorfel

Oczywiscie. Tylko caly zysk inwestuje w kolejne druzyny, a zarobki wezme wiosna - to znaczy na koniec sezonu

• 4 months later...
Guest lamictal

Moje gratulacje wytrwałości w opracowywaniu tego systemiku. Mam nadzieję że będą to kokosy dla ciebie