Gość mkorfel Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2008 Z wielką przyjemnością chciałbym ogłosić publicznie ukończenie przeze mnie prac nad systemem gry na dokładny wynik. W meczach z wyraźnym lub lekko zaakcentowanym faworytem. Swoje założenia systemowe oparłem na analizie wyników 4137 spotkań ligowych z ostatnich 4 lat we wszystkich ligach oprócz egzotyki. Spotkania które brałem pod uwagę miały kurs na faworyta w przedziale 1.2 - 1.9 (kurs uśredniony pochodzacy z betexplorer) Badaniami objałem 4 wyniki które najczęściej się pojawiały a więc 0:0, 1:0, 2:0 i 2:1. Na bazie częstotliwości występowania danego wyniku powstała rozpiska systemowa (o tym później) Oto % wystepowania któregokolwiek z 4 rezulatów w zależności od przedziału kursowego: *1.2 - 1.4 55.47% 1.4 - 1.5 58% 1.5 - 1.6 48.23% 1.6 - 1.7 54.69% 1.7 - 1.8 47.37% 1.8 - 1.9 47.95%* Ze stasystyk wynika iż w badanych przedziałach interesujący nas wynik pojawia się co drugi mecz. Gdyby do tego odseparowac ligi overowe wynik byłby znacznie lepszy... W oparciu o staty czestotliwości wystepowania danego wyniku powstała taka oto rozpiska dla kazdego spotkania: progresja I 0:0 + 1:0 0:0 + 2:0 progresja II 1:0 + 0:0 1:0 + 2:1 Wszystkim zainteresowanym radze popróbowanie gry albo na sucho albo za drobne. Ja od dziś rozpoczynam progresje których będę prowadził kilkanaście jednocześnie. Z tego względu nie będzie możliwości prowadzenia zapisków online. Aczkolwiek jesli ktoś ma ochotę przeprowadzenia symulacji publicznej w opraciu o kurs 1.2 - 1.7 (gdyż te przyjąłem jako bezpieczne i nadające się) to zapraszam i udostepniam miejsce pod tematem... Źródło: www.progresja-typy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugly28 Napisano 25 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2008 brawo kolego, napracowales sie, mysle ze skorzystam z twoich rad, dzis rozpoczynam progresje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deleo Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2008 i jak wam idzie panowie?!?! cos wygrywacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mkorfel Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2008 52 skonczone progresje jak do tej pory. Ale prawdziwa wartosc ocenie dopiero wiosna, gdy uda sie skonczyc 200-250 progresji bez strat wlasnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deleo Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2008 tzn ze jestes na plus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mkorfel Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2008 Oczywiscie. Tylko caly zysk inwestuje w kolejne druzyny, a zarobki wezme wiosna - to znaczy na koniec sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2008 i jak wam idzie panowie?!?!cos wygrywacie? Jak bedziemy grac Twoje DW ta bankowo przody pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirlukas Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2008 progresja I0:0 + 1:0 0:0 + 2:0 progresja II 1:0 + 0:0 1:0 + 2:1 Chyba jestem jakiś nie kumaty Pokaż to na przykładowych drużynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mkorfel Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2008 Cały temat z przykładami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lamictal Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2009 Moje gratulacje wytrwałości w opracowywaniu tego systemiku. Mam nadzieję że będą to kokosy dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi