marcio11 Napisano 1 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2019 Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2019 (edytowane) MeksykCapitanes - LibertadoresTyp: 2 (2drogowo) kurs: 4.25 fortuna Nie wiem czy wejdzie czy też nie ale wedlug mnie to trzeba zagrac. Capitanes w ostanie dniach bardzo napięty grafik. Od 29.10 rozegrali juz 5 spotkań i dziś przed nimi kolejne to się w końcu musi odbić na ich formie. Po takim kursie trzeba to poprostu zagrać. Wynik: 83:91 Edytowane 4 Listopad 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2019 (edytowane) Meksyk Dorados - Michoacan Typ: 2 kurs: 1.91 fortuna Znów wracamy do Meksyku. Tym razem kurs niższy niż zazwyczaj ale myślę że można pograć. Ogólnie Dorados dość niespodziewanie całkiem dobrze sobie radzi. Wczoraj wygrali zdecydowanie ale jak to w Meksyku bywa dziś gramy przeciwnie. Goście to zawsze czołówka ligi co udowodnili ostatnio z Soles. Można nawet zagrać 3drogowo za 2.06 Wynik: 84:74 Edytowane 4 Grudzień 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2020 (edytowane) Meksyk Capitanes - Michoacan Typ: 1 z dogr. Kurs: 1.70 STS Typ: 1(-3.5) Kurs: 2.00 STS Wracamy do Meksyku.Tu mamy już PO tak więc gra na serio i bez oszczędzania. Pierwsze spotkania za nami i póki co goście mają win na swoim koncie po morderczym boju gdyż o wyniku decydowały 2 dogrywki. Teraz jednak wierze w gospodarzy którzy muszą tym razem ogarnąć. W sezonie zasadniczym 2 zwycięstwa Capitanes tak więc i tym razem licze na to samo. Dla chętnych mam 2 opcje.Albo czysta 1 możecie podeprzeć dogrywką albo tak jak ja wierze w Capitanes i wchodze w zakład z handi który mam nadzieje na spokojnie gospodarze ogarną e: ech 1pkt by handi siadlo Wynik: 81:78 Edytowane 10 Styczeń 2020 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2020 (edytowane) Champions League Antwerp Giants - Anwil Włocławek 99:87 Anwil 2,05 Jest to mecz rewanżowy w grupie, Anwil mecz z Antwerp u siebie wygrali różnicą 7 punktów. Anwil ma jeszcze szanse na wyjście z grupy natomiast Antwerp już tych szans nie ma. Uważam, że mobilizacja jest po stronie gości z Włocławka i jeśli tylko zagrają na swoim poziomie to drużyna z Belgii jest do pokonania. Kurs zachęca chociaż już mocno spadł. Edytowane 22 Styczeń 2020 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2020 (edytowane) Meksyk Soles - Michoacan Typ: Soles(-1.5) w 1 kwarcie Kurs: 1.85 STS Cóż krótko i na temat. Na ten moment stan PO to 2:3,a więc Soles żeby nie pożegnać się z mistrzostwem muszą ten mecz wygrać. Dlatego mecz pasuje zacząć mocno aby wybić rywalowi chęci do walki z głowy. Handi niezbyt wygórowane tak więc próbuje to pograć solo za większą stawkę natomiast jeśli ktoś potrzebuje coś do AKO to jak najbardziej win w meczu po 1,5 można brać bo porażka będzie oznaczać koniec marzeń o mistrzostwie Wynik: 21:22 Edytowane 2 Luty 2020 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2020 (edytowane) Unicaja Malaga - Real Madryt 68:95 Real 1,50 Finał Pucharu Hiszpanii w Koszykówce. Faworyt jest tylko 1 jest nim Real Madryt. Przejechali się po rywalach w ćwierćfinale oraz w półfinale, pokonując Valencie, który ograła Barcelone aż 91:68. Malaga gra u siebie i jest to jedyny plus dla nich, w półfinale również rozbili swojego rywala aż 92:59 ale rywala mieli dużo słabszego bo Andorre. Real ma kadrę bardzo długą i bardzo mocną, nie ważne kto tam gra poziom się nie obniża. Real pokonał Malage 6 razy z rzędu i myślę, że przedłużą passę o przynajmniej 1 spotkanie. Edytowane 16 Luty 2020 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2020 (edytowane) Meksyk Soles - Fuerza Regia Typ: 2 (2drogowo) Kurs:2.05 STS Nie wiem czy wejdzie.ale według mnie trzeba pograc. 6 mecz finałowy i mecz o być albo nie być dla gości w tym finale tak więc jeśli chcą grać dalej o "majstra" to mecz trzeba ogarnąć. Po takim kursie trzeba spróbować. Wynik: 53:76 Edytowane 18 Luty 2020 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 14 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2020 (edytowane) Niemcy runda finałowa Bayern-Olddnburg 14.06.2020 godz.19.00. 81-89 Typ:Bayern i powyzej 159,5 pkt(z dogrywką) Kurs:2.17 Bukmacher:Betfan Jedni i drudzy z bilansem spotkan 2-1 i walczą o drugie miejsce w grupie.Bayern gra lepiej w tym turnieju i nie powinien mieć problemow z ekipą Oldenburga i pozostaje kwestia rozmiaru wyniku .Ostarnie piec meczy obu ekip to 3 wygrane Bayernu a dwie Oldenburga.W tych pieciu meczach tylko raz obie ekipy zeszły poniżej 159.5 punkta i stawiam że dziš nie zejdą nizej niż 160 pkt a do tego typu Bayern dorzuci kolejną wygraną Edytowane 14 Czerwiec 2020 przez smika Dodanie wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 26 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2020 (edytowane) Hiszpania San Pablo Burgos-MoraBanc Andorra 26.06.2020 godz.15.30. 88-86 Typ; over 169.5 pkt. Kurs; 1.60 Bukmacher; STS Runda finałowa i pojedynek w grupie B.W ostatnich czterech meczach ligowych gospodarzy over 169.5 był trzykrotnie pokrywany a padało 184pkt,156pkt,170pkt i 178pkt.Natomiast w meczach gości over ten na cztery spotkania tylko dwa razy został trafiony .W ostatnich pięciu bezpośrednich pojedynkach trzykrotnie padało więcej niż 169.5 punkta.Obie ekipy mają taki sam bilans w lidze jeśli chodzi o rozegrane mecze po dwa zwycięstwa i dwie porażki.Ostatni ich bezpośredni pojedynek Burgos wygrał u siebie 94-88 a więc overek został tu pokryty i dziś spodziewam się tego samego Edytowane 26 Czerwiec 2020 przez smika Dodanie wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi