infantasy Posted September 26, 2019 Report Share Posted September 26, 2019 Od dłuższego czasu zachodzę w głowę, jak rozpisać kupon. Może wy mi pomożecie. Mam zestaw nr 1. 1x - x2- 2 1x- 1- x2 Jak każdy widzi są to trzy zakłady proste każde po dwa zadrzenia. I mam zestaw nr 2 x - x2- 12 1x- 1x- x2 Tu też są trzy zakłady proste każde po dwa zadrzenia. I teraz chciałbym zagrać tak aby kazdy zakład prosty był powiązany z kazdym zakładem prostym z zestawu nr 2. Czyli 3 x 3 daje mi 9 zakładów prostych, po cztery zdarzenia. 1x - x2- 2itd. 1x- 1- x2itd. x - x2- 12itd. 1x- 1x- x2 itd. Czy jest możliwe aby rozpisać to wszystko na jednym kuponie a nie na 9-ciu? A jesli tak to jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orlenka88 Posted November 29, 2019 Report Share Posted November 29, 2019 A masz kogoś wokół siebie kto gra ? Widzisz ja też próbowałam i najwięcej ile wygrałam to 100 zł, ( miałam wygrana 12 tys ale w radiu) mój tata z kolei co chwie jakąś kase wygrywa, czy to w polskich zakładach czy niemieckich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts