Przemo1866 Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2019 (edytowane) Rozpoczynamy 4 tegoroczny turniej wielkoszlemowy. Myślę że dosyć fajny dla nas gdyż w drabince singlowej mamy 3 panie i 2 panów! Ktoś wie czy kiedyś była taka sytuacja?! Dziś 4 z nich zaczyna turniej wiec zapraszam do typowania. Na dobry początek jadę tak: Berdych - Brooksbyov36.5 gema kurs: 1.9 Fortuna Tomcio to już nie ten sam zawodnik.Młody Amerykanin przeszedł kwale i napewno jest mocno nakręcony. Jeśli tylko nie pęknie przed nazwiskiem rywala to ten over myślę powinien zostać pokryty na spokojnie.Jeśli ktoś lubi ryzyko to można spróbować grać zwycięstwo mlodziana . Napewno nie stoi na straconej pozycji gdyż po Berdychu tak naprawdę wiele nie zostało. Mi osobiście wystarczy gra na ov gemowyWynik: 35 gemow Edytowane 26 Sierpień 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 27 Sierpień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2019 (edytowane) Wczoraj Berdych zawiódł ale to nic gramy dalej Thiem D. - Fabbiano T. Typ: 2(2.5s) kurs: 1.98 fortuna Z tego co udało mi się znaleźć to Dominik ten turniej bierze na luzie. Nie ma zamiaru się jakoś wyjątkowo spinac wiec dziś próbujemy pograc seta rywala. Może i Fabbiano nie jest jakimś wybitnym grajkiem ale skoro Thiem wchodzi do gry na luzie to kto wie może tego 1 seta gdzieś po drodze zgubi Wynik: 1:1 po 2 setach Edytowane 27 Sierpień 2019 przez Przemo1866 rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi