kalodop Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2019 Matka wszystkich futbolowych fantasy: https://fantasy.premierleague.com/ Nazwa ligi: foxbet.pl Kod ligi: scfkcx 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 31 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2019 Tak to wyglądało w ubiegłym roku: Zapraszamy wszystkich do tegorocznej edycji@ŻYLETA @poozon @Tonny @chmielu @Sebigi 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2019 Jestem 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2019 8 godzin temu, chmielu napisał: Jestem i ja! 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 7 Sierpień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2019 zostały 2 dni do startu wszyscy mile widziani @ŻYLETA @poozon @Sebigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 7 Sierpień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2019 Odnośnik do innych "polskich" lig, gdzieniegdzie nagrody, foxbet.pl na liście http://www.fantasypl.pl/fantasy-premier-league/polska-spolecznosc-fantasy-premier-league-inne-ligi-i-gdzie-grac-2/ 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2019 spokojnie jeszcze analizuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 8 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2019 Jestem, jestem @ŻYLETA jeszcze algorytmy pisze, gdzie tu 0.5 mln wyciągnąć najefektywniej bo brakuje cały czas Wygląda na to , że w pięciu będziemy rywalizować w tym sezonie. Czy w tak kameralnym gronie zbieramy się Pany na jakiś powiedzmy flakon dla wygranego? Dla lepszych emocji do końca @kalodop @Tonny @chmielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2019 Ja mogę się dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 8 Sierpień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2019 Ja mogę zainwestować we flaszkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 8 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2019 Gram, mój debiut w FPL!!! 5 zeta mogę dołożyć 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 8 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2019 Spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 9 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2019 zdarzyłem z Żuberkiem w dłoni w sam raz to zapinamy pasy ta robota mnie wykończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 9 Sierpień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2019 U mnie tak na początek ? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2019 I punkty pewniaki za bramkarza poszły w pizdu bo kontuzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2019 to nas Alisson wyruchał cos poważnego ta kontuzja ? chociaz izzi bet Vergil no nic walczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 10 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2019 qwa czemu nie piszecie, że zaha będzie ssał w tym sezonie na ławce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 11 Sierpień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2019 14 godzin temu, Tonny napisał: qwa czemu nie piszecie, że zaha będzie ssał w tym sezonie na ławce Zaha to chce odejść przede wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 20 Sierpień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2019 Nu, pagadi, ktoś Ty? PO 2 KOLEJKACH: 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2019 @kalodop chyba wilk moze zając kto to wie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2019 jakiś c*uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 4 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2019 @poozon wyborna forma PO 11 KOLEJKACH: 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2019 Dzięki , żre ostatnio to fakt Przeczekałem cierpliwie boom na Pukki Party, no i w ostatnich kolejkach nie dopadł mnie magiczny roller coaster Pepa , bo ani Sterlinga, ani Kuna nie miałem i nie mam. Tylko Kevin ciuła mi punktu Man.City póki co, chociaż nie wiem czy na dłuższą metę to nie będzie za mało. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 15 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2020 PO 22 KOLEJKACH: Ten nu pagadi się ujawni, czy przypadkowy koleś niezwiązany z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2020 Wiedziałem ze zapomnę o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2020 Jeśli można to się zapisałem jeszcze haha, nieco spóźniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2020 9 godzin temu, kalodop napisał: Ten nu pagadi się ujawni, czy przypadkowy koleś niezwiązany z forum Panie Ну, погоди! 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2020 daj spokój ja tez zapomniałem 2 czerwa w składzie Kane i.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 8 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2020 Wraca Fantasy Premier League Nielimitowane transfery przed najbliższą kolejką. Tabelka naszej ligi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi