Alibaba Posted July 27, 2019 Report Share Posted July 27, 2019 Turnieje Towarzyskie Kobiet i Mężczyzn 2019/2020 Wszelkie spotkania towarzyskie klubowe, reprezentacyjne zarówno kobiet jak i mężczyzn. Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi16 Posted January 4, 2020 Report Share Posted January 4, 2020 (edited) Hiszpania - Polska 35:31 Polska +8,5 1,82 Witam, wczorajsze typy z Piłki ręcznej całkiem dobre, jedynie rozczarowała mnie Serbia z Francją gdzie Francuzi rozbili Serbów. Dziś kolejny dzień meczów towarzyskich i kolejny dzień testowania różnych taktyk. Polacy dziś podejmują dużo mocniejszy zespół czyli Hiszpanów. Wczoraj Polacy przegrali z Rosją 25:30 może wynik pokazuje, że Polacy byli bez szans nic bardziej mylnego. Do około 52 minuty mecz kręcił się wokół remisu dopiero Polacy zrobili bardzo dużo błędów pod koniec meczu i stracili 4 bramki z rzędu. Wczoraj również grali Hiszpanie z Portugalią i tam był wynik identyczny 30:25 dla Hiszpanów chociaż do przerwy był bardzo wysoki wynik bramkowy 17:17... Dziś uważam, że Hiszpania oczywiście wygra mecz ale czy aż 9 bramkami? Jeśli Hiszpanie odjadą Polakom to myślę, że mogą odpuścić w końcówce meczu. Edited January 4, 2020 by zibi16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi16 Posted January 5, 2020 Report Share Posted January 5, 2020 (edited) Francja - Dania 30:31 Francja/Francja (1 połowa/mecz) 1,74 Witam, towarzyskie mecze piłki ręcznej całkiem dobrze wchodzą więc lecę za ciosem. Na dziś tylko 1 propozycja a mianowicie taka, że Francja wygra z Danią i będzie prowadziła już do przerwy. Francuzi i Duńczycy rozegrali po 1 spotkaniu turniej rozgrywany jest oczywiście we Francji więc Francuzi grają przed własną publicznością. W swoim pierwszym meczu Francuzi rozbili Serbów aż 40:26 natomiast Dania wygrała po wielkim trudzie z Norwegią 28:26. Francuzi pokazali się ze świetnej strony z kapitalną skutecznością, strzelić aż 40 bramek to jest sztuka. Jeśli dziś zagrają na podobnej skuteczności to nie mam wątpliwości kto zwycięży to spotkanie. Dania jeszcze nie jest w 100% gotowa a do turnieju pozostało jeszcze kilka dni. Edited January 6, 2020 by zibi16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts