ŻYLETA Napisano 16 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2019 Zapraszam starych wyjadaczy fantasy moze jakas skromna zrzuta 10-15 pln albo o jakaś butle jonnego dla zwycięzcy dla biorących udział...albo fur fun zapraszam https://menedzereliminacji.tvp.pl/pl/league/fox-obstawianie fox obstawianie Administrator: ANZELMO e5e93822 Kod Ligi @poozon @kalodop @bumbumbam@yaras @Tonny@smikamoze jakaś Grubba ryba forumowa @bigbraine777 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumbumbam Napisano 16 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2019 ja jak coś wchodzę w to ale skład zrobię dopiero po weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 Ok, paka zrobiona na pierwszą kolejkę więc eliminacje możemy zaczynać Szału w lidze nie ma, tylko trójka nas chętnych do zabawy.. @ŻYLETA @bumbumbam pozostajemy for fun czy jakieś lekkie wpisowe dla większych emocji robimy ? A może o butlę trunku ktoś coś ? Żyleta ? kto więcej punktów na koniec o np. 0.7 / 1 l czy to Jack czy stajnia Jim Beam (której fanem jestem ) czy całkiem inne, które wolisz ? Przede wszystkim dobrej zabawy Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumbumbam Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 kurde zapomniałem, dobrze że mnie oznaczyłeś:P zaraz robię drużynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 @poozon ten trzeci to smika :P z wpisowym chyba nie wypali bo malutko osób ale butla na tak chłopaki chyba for fun nie wiem to kto więcej pkt @poozon 2 godziny temu, poozon napisał: Jim Beam moze po czarujemy i wywołamy @yarasstarego fantasy pleyera 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 To ja też poczaruję i spróbuję przywołać do tablicy @kalodop , za dobrze mu idzie na wszystkich innych frontach to może tutaj by Nam fory dał W takim razie @ŻYLETA kto bezpośrednio więcej punktów na koniec rywalizacji zakład stoi o butlę, nie będziemy się rozdrabniać 1l Jim Beam 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 30 minut temu, poozon napisał: To ja też poczaruję i spróbuję przywołać do tablicy @kalodop , za dobrze mu idzie na wszystkich innych frontach to może tutaj by Nam fory dał W takim razie @ŻYLETA kto bezpośrednio więcej punktów na koniec rywalizacji zakład stoi o butlę, nie będziemy się rozdrabniać 1l Jim Beam Qrde ja w delegacjach jestem i do niedzieli praktycznie bez czasu i kompa, także nie dam rady niestety ? Ale powodzonka życzę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 Dołączyłem Panowie Może jeszcze ktoś się pobawi? @gromsky86 @INTELOWIEC @marcio11 albo jakiś ekspert z prawdziwego zdarzenia a nie to co my pachołki, czyli @crachmel ? 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 "dzbanie" to by Cie na obiad wołali,ale nikt nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 @crachmel to już wiemy kto będzie ostatni jak w LM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 no panowie dumny jestem z was az 6 osób mamy Polska 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 Sorry Pany za mało czasu żeby się jeszcze w następnego menagera bawić ale powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 @crachmel sam założyłeś na stronie uefowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 cygan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2019 jak sie robi 2 pkt w 1 kolejce to sie później nie zagląda 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 24 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2019 Nie ma to jak zrobić w uj zmian dostać - 21 pkt i sprzedać Arnautovicia 2 gole a w realu pograć rożne żydków a oni kurwa ani jednego roga do 80 minuty a 4 gole ....btw slaby ten bramkarz Austryjaków...no i Alaby ni ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 24 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2019 @crachmel 4 darmowe co kolejka bo miałbym chyba 3-4 graczy...fakt moze bym na ty lepiej wyszedł bo...Arna 2 gole Dabbur gol Zielinski i cos tam jeszcze no nic Lewy hatrick i Mpappe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2019 Pany @ŻYLETA @Monf @crachmel @bumbumbam @smika przypominam o dzisiejszej kolejce Nietypowe to fantasy, więc przypominajke uruchamiam Udanych transferów 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2019 @poozon ile transferów zrobiłeś zdarć ja wieczorkiem ogarnąłem temat bo robota itp...teraz dopiero mam chwilkę mistrzu fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2019 Godzinę temu, ŻYLETA napisał: @poozon ile transferów zrobiłeś zdarć ja wieczorkiem ogarnąłem temat bo robota itp...teraz dopiero mam chwilkę mistrzu fantasy Właśnie teraz na szybko skleciłem po robocie 6 transferów póki co, żeby chociaż 11 wystawić , ale skład tragiczny.. Z Dimitrievskim na bramce przeciwko Nam.. z Piątkiem, który zacznie na ławce i z Cristiano, który czeka na wrześniowe spotkania, więc jeszcze mogą dojść jakieś roszady i minusowe punkty 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2019 no to BUM BUM I Zahavi po zamiatali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2019 Antek znowu karnego spierdolił 2 raz w ciągu 3-4 dni kurwa miec go na kapciu a on.... Messi mu sie kurwa włączył.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 11 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Wrzesień 2019 @ŻYLETA nie uruchomiłeś przypominajki i mimo, że w głowie siedział ten menedżer to czwartek tak zawalony, że po transferach i 5 kolejka na straty , a co za tym idzie już raczej bez szans na dogonienie Trzeba pomału flachę pakować i wysyłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 11 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Wrzesień 2019 @poozon no sam ledwo zdążyłem na 6 kolejkę... mogli by lepiej info dawać... w ogóle nie dają na meila. Spoko moze byc 1-1 bo na meczu jesteśmy ustawieni na PL a tam ci na kapciu staruch Brożek robi robotę ogólnie dobrze ci mordeczko idzie w fantasy ale bum rozjebał z tym Lolkiem na kapitanie... ty go miałeś na vice myslalem ze maks jebniesz ale mamy jeszcze parę kolejek do końca... 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 24 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2019 Dzięki panowie za kolejne forumowe Fantazy i do następnego moze na euro pyknie nam 10 graczy @bumbumbam bez apelacyjny number 1 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumbumbam Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2019 Gdzieś w okolicach 6 kolejki byłem w pierwszej 10 ogólnie i już czułem jak plazma wjeżdża na chatę potem straszny zjazd i 191 miejsce. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2019 Właśnie miałem robić jakieś podsumowanie , a tu widzę, że sprawa załatwiona Dzięki Pany za ciekawą rywalizację i za wytrwałość przede wszystkim bo formuła tego fantasy nietypowa , @bumbumbam pozamiatał, graty, każda kolejka konkretnie punktowana A tu @ŻYLETA mamy nierozliczony smakołyk : W dniu 21.03.2019 o 15:25, poozon napisał: W takim razie kto bezpośrednio więcej punktów na koniec rywalizacji zakład stoi o butlę, nie będziemy się rozdrabniać 1l Jim Beam Gratulacje , na priv dogadamy szczegóły Walnij tam szklane przy najbliższym weekendzie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2019 Walnąłem jaks kręcona siwuchę i...150zl w plecy na ETOTO i i kac moralniak morderca w niedziele byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi