ŻYLETA Napisano 2 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2019 @smika ktos na cos chętny ? jakieś propozycje sugestie smika i ja jak na razie do gry .... z czasem kiepsko sporo w robocie jestem ale... @supcio a ty .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strateg1 Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2019 2 godziny temu, ŻYLETA napisał: boże co tu sie dzieje zyleta ruszył i powstaje syndyk tylko z rzutek nie ma Hej Panowie dla mnie nie chodzi aby ,,prać wszystkie brudy,, tylko wybrać ,cuś, raz na tydzień i spokojnie zagrać na to. Ja mogę przeznaczyć na grę od 50 do 200 zł. jednorazowo. Jak będzie trzeba to więcej ale muszę widzieć dobre typowanie ogólne. Proszę pamiętać, że nie ma ,PEWNIAKÓW, dlatego radzę typować 2D przynajmniej. Co do Toto Gola to trzeba zawężyć typy golowe do różnicy o ,,1,, np. Lech - Pogoń Szczecin 12 - 12 albo 1+ albo 2+ tu należy ustalić i wybrać co pozostanie. Nie tak jak teraz 12 - 12+ ? Tu mamy już za dużo kombinacji w jednym spotkaniu a co dopiero razem we wszystkich spotkaniach. Szkoda, że opieracie się na pełnym rozpisie dlatego jest ciężko typować. Rozpis daje szersze pole do typowania. Dodatkowo trzeba szukać,fuksów, które przychodzą ! Ustalmy co i jak bez pośpiechu a efekt może być inny. To moje zdanie pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2019 @ŻYLETA może być ten toto-gol za 48zł ale Werderowi zabrałbym te 2 i Den Haag tego + a dołożył do Venlo-Utrecht. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2019 @strateg1 to było bardziej żartobliwie. Ja i smilka wiemy o co chodzi wiec nikt tu brudów nie piesze, bo nie warto strzępić ryja jak mawia klasyk...mnie po prostu cieszy zainteresowanie tematem ze cos sie dzieje i od czasu do czasu nowe osoby sie pojawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2019 zyleta ... ja bym nadal polecal aby zagrac wlasna 13 stke - totolige moze mniej bedzie do wygrania ale za to my sami wybieramy mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2019 Zagrasz 13 i jeden mecz nie wejdzie i kupon do kosza chyba że jakimś systemem a w totolidze można się pomylić raz czy dwa i nadal jesteś w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2019 Po za tym możesz zrobić kupon za 36 50 90 zl i grasz go na ileś osób minimalizujesz koszt który jest dość wysoki mimo wszystko my ze smika gramy w miarę regularnie i nie ma problemu miedzy nami ty troszkę kombinujesz...nasza 13 ale kto da nam na nia pule do wygrania? przecież możemy zagrać x meczy zdarzeń i sie na to złożyć ale to będzie nasza taśma a to nie jest to samo bo wybierzemy 13 spotkań i każdy moze to poslać za 2 3 5 10 zl sam....kwestia budżetu kto ile ma....chcesz zakładaj temat szukaj ludzi ale nie tu ja widzę ze ty nie chcesz grac bo efektów nie ma kolego ani razu wpłaty nie zrobiłeś o ecco i innych przelewach piszesz a...4zl ponad 2 miechy nie potrafisz wyrównać....Ja ani smika za ciebie nie będziemy wykładać jakbyś chcial kupił bys ta kartę za 20 zl i bys powiedział ze sie do rzucasz do kuponu tak jak robi smika bo czasem nie ma czasu na pogadanie wiadomo życie praca sprawy... to juz nawet Tonny który nie za bardzo w temacie siedzi- nie lubi polskich wynalazków z nami z 2 razy zagrał i spokojnie kasę przesłał choć nie musiał wiec dajmy sobie spokój duzo gadania pisania btw przecież możemy zagrać kupon za 8-16 zl na 3 czy iles tam osób to nie problem ale.... 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2019 Kiedy następna bo jestem chętny coś dorzucić 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2019 Chyba na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2019 To jak będziecie robić dajcie jakis screen co gra i oznaczcie mnie to rozbijemy bank tylko do wwa będzie trzeba po siano jechać do żyleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2019 @Tonny ja mam kawałek do stolicy nie te rejony...blizej Gromka Jak rozbijemy to ja wpadnę na rogala do Poznania cos na week wrzucimy 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 5 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2019 @Tonny @smika cos z tego to do 15-30 sobota jakieś propsy podaje wyniki jakie widzicie to cos pokombinujemy normalnie 2-3 3-0 itp tu do 7 kwietnia do 14-00 i tu normalnie 1 x 2 opcjonalnie 1x itp id polski nie wrzucam bo tonny nie lubi...tu tez bramki no chyba ze my smika sobie zagramy polskie z2 cos takiego .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2019 Wyniki od góry: 01-01 01-01 1-01 1-23 1/23 23-12 sliskie te wyniki strasznie może jakos mnie nakierujecie to do 7 kwietnia x2 1 1 1 1 1 x2 2 1x 1x 1x 1x 2 kolejne Według mnie za śliskie polska to już czarna magia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 6 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2019 Newcastle-Crystal cosz tego 2-2 ,1-2 lub 2-1 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2019 @tonny cos takiego lub i @Tonny twoja totololiga w całości gramy w 3 @smikapowiedział ze sie dostosuje do tego co wybierzemy pytanie ta zetka w całości wychodzi dość duzo cos w tym stylu czy kombinujemy odpuszczamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2019 ja bym cos takiego w totolidze robił mecz Interu ciężki strasznie i tam moze byc wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2019 Gol może odpuścimy, bo śliskie te mecze i tam będą cyrki a totoliga Twoja jak najbardziej, ale i tak uważam, ze defensywa interu nie przegra tego meczu 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2019 @Tonny to moze tak zagramy na spokojnie totogola czas jest @smikana spokojnie sie wyp[iwie 56 minut temu, ŻYLETA napisał: mecz Interu ciężki strasznie i tam moze byc wszystko więcej nie kombinuje jak cos to czekam na warianty jakieś zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 to co panowie gramy za 72 zl po 24 zl wariant ..... Jak możecie dajcie znać tak do 13-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 @smika @Tonny jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 Mi pasuje tylko myśle czy Vitesse-PSV nie dać gołej 2 a za to dać Calgari-Spal 12. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 ok poczekamy na tonnego co powie możemy zmienić pewnie a moze kolega chętny do gry gramy totoliga...... @supcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 Ale dałbym 1x nie 12 i pasuje taka zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 To już jak uważacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 Niech żyletka się wypowie i tylko pytanie ile do wygrania tam złota jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 @Tonny złota duzo nie ma...23 tys najsłabsza opcja z tych do typowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 Za wszystko jak trafimy to jeszcze do podziału? No qwa mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 tak panowie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 @Tonny no malo to co gramy tak jak wyżej czy pass ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2019 To ja bym odpuścił myślałem ze więcej, a za 24 zł to już lepienia taśmę jakoś zrobić 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi