Alibaba Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 Tutaj podajemy wszelkie typy z e-sportu. Counter-Strike: Global Offensive League of Legends Dota2 StarCraft2 Heroes of the Storm HearthStone I inne Zapraszam do dyskusji i pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 29 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2019 (edytowane) Od razu mówię że fachowcem nie jestem ale mam kumpla z którym konsultacje sprawę i przyznam że ostatnio fajnie to wychodzi a więc na jutro: Furia - Spirit Typ: Spirit kurs: 1.8 Nie będę tu rzucał na sile fachowym nazwami ale w tym pojedynku buków podobno lekko poniosło ale to w sumie lepiej dla nas. Różnica poziomów jest ponoć znaczna i Spirit powinno tu wygrać na luzie. Ja w to wchodze E: może nie na luzie ale siedzi. Mati jesteś Wielki. DZIEKI Edytowane 30 Styczeń 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2019 (edytowane) Kontynuujemy Vexed - AGO Typ: AGO kurs: 2.40 No cóż .... znów powinno się udać z tego co mówi mój mistrz. Vexed z żadnej strony nie ma podjazdu do rywala. Kurs fajny więc gramy Edytowane 30 Styczeń 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 2 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2019 (edytowane) Kolejny typ zapożyczony od kumpla Tricked - DreamEaters Typ: over 2.5 mapy Kurs: 1.95 Jak widać po kursach dosyć wyrównany pojedynek się szykuje. Wiadomo wszystko zależy od wybranych map ale wiele wskazuje na to,że szykuje się nam długi i wyrównany pojedynek Jak to kolega stwierdził: mapool jest pół na pół(o ile dobrze to nadrukowałem) W każdym razie próbuje e: nie tym razem Edytowane 3 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2019 (edytowane) Chaos -Vitality Typ: over 25.5 mapy kurs: 1.94 STS Ogólnie rzecz biorac to faworytem jest Vitality ale ze grają na Ovp to może być wyrównany pojedynek. Obie ekipy wysoki procent zwycięstw na tej mapie tak więc wszyski wskazuje na wyrównana walkę a jak będzie okaze się koło 20 e: ojk 2 wtopa zrzedu. Kolega się zbyt pewnie poczul Edytowane 5 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2019 (edytowane) Dałem kumplowi troche wytchnienia po ostatnich wtopach i dziś znów próbuje z nim pograc LOL LEC Misfits - Vitality Typ: 1 kurs: 1.95 STS Przed zawodami Misfits było podobno jednym z faworytów ale realia ułożył się inaczej. Początek mieli słaby ale ogarneli się i ten pojedynek powinni zgarnąć przynajmniej tsk twierdzi mój informator. Pojedynek o 22 do obejrzenia na Polsat Games. Napewno zerkne czy tym razem Mati dobrze typuje Wynik: 0:1 e: znów lipa. Trzeba sobie to darowac Edytowane 1 Marzec 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 27 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2019 (edytowane) Pół roku przerwy od typowania esportu. Tym razem próbuje Jutro startuje StartLadder Major.Podobno prestiżowe zawody więc próbujemy wałków nie powinno być(podobno nawet w esporcie się zdarzają) godz 12:00 ENCE - AVANGAR Typ: 2 Kurs: 2.59 STS Jak wskazują kursy faworytem jest napewno ENCE ale gramy tylko 1 mapę a więc może zdarzyć się wszystko. Mappool jak najbardziej po stronie ENCE . Jeśli chodzi o H2H również na plus dla faworyta więc dlaczego gram doga? Z tego co czytam to po stronie ENCE są jakieś zawirowania jeśli chodzi o skład. Możliwe,że w szeregi wkradło się troche fermentu a więc napewno będzie to na korzyść AVANGARD stąd próba gry w ich strone.Jak będzie okaże się już jutro ok godziny 13 Wynik: 16:5 Edytowane 28 Sierpień 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi