Alibaba Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 https://www.pdc.tv/ http://www.bdodarts.com/newslanding.aspx Zapraszam do dyskusji i pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2019 (edytowane) Van Gerwen - WhiteTyp: 1 (-4.5) Kurs: 2.08 STS Fachowcem w temacie nie jestem ale lubię popatrzeć i po dzisiejszej lekturze cwiercfinalow stwierdzam że szykuje się nam pogrom. Nie wiem co jest przyczyną tak słabej gry Whitea ale w starciu z O'Connorem wyglądał naprawdę słabo. Ledwo się mu udało ślizga w tym pojedynku i jeśli van Gerwen zagra na swoim dobrym poziomie to półfinał powinien być krociutki. Gramy do 11 zwycięstw a więc 11:6 i ksiegujemy , a jak będzie? ! Cóż zabawa zacznie się po godzinie 21 e: jednak Holendrowi dużo brakuje z tego co jeszcze było w latach ubiegłych gdy ogrywal wszystkichWynik: 11:8 Edytowane 24 Listopad 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 2 Zgłoszenie By bigbraine777, 23 Grudzień 2019 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darter180 Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2020 (edytowane) Witam. Jestem tu nowy i od czasu do czasu podzielę się typami z innymi. Jakby jakiś moderator mógł założyć temat Dart 2020 i przenieść ten post to byłbym wdzięczny. Prosiłbym o wyrozumiałość, gdyż jestem tu nowy Pierwszy dzień zmagań w tych słabszych mistrzostwach świata czyli BDO Jim Williams (-1,5 seta) vs Gary Stone @1,52 forbet Williams kompromitacja. Rywal pomagał jak mógł. Ogólnie poziom meczu niższy niż u kobiet Gary Stone typowy średniak, który pewnego poziomu nie przeskoczy. Tutaj ciężki rywal na start. Williams po odejściu Duranta do PDC wyrasta na jednego z kilku głównych faworytów i powinien rozjechać starszego i mniej utalentowanego rywala. Nawet przy podobnej średniej na dablach zdecydowanie powinno być widać różnice. Typ bezpieczny, bo moim skromnym zdaniem zobaczymy tutaj szybkie 3:0 Beau Graves vs Tori Kewish Dokładny wynik 2:0 @1,93 iforbet Tutaj bardzo łatwo. Pełna kontrola młodej brytyjki. Połowę mężczyzn z tego BDO by zamiotła u kobiet wielka nadzieja brytyjskiego Darta debiutuje w mistrzostwach seniorów. Rocznik 2004. Lekko przy kości mega młoda brytyjka powinna tutaj wygrać w cuglach. Jedyne co może stanąć na przeszkodzie to presja związane z taką imprezą. Rywalka również młoda (ale nie aż tak) utalentowana australijka, która głównie grywa w soft darta. Tutaj wskoczyła do drabinki po wycofaniu się pani Gulliver. Młoda Graves ma już w tym roku na rozkładnie chociażby Fallon Sherock (która z powodzeniem startowała z facetami w PDC) czy Lise Ashton i ekspeci wróżą jej dominację na długie długie lata w kobiecym darcie. Jeśli nie pojawi się presja tłumu powinniśmy zobaczyć egzekucje i szybkie 2:0 Edytowane 4 Styczeń 2020 przez Darter180 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi