Fox Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 -> Betclic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grankin Posted October 6, 2019 Report Share Posted October 6, 2019 Stary Betclic wraca na rynek .Starsi typerzy pewnie pamiętają że można tam było przed nowelizacją ustawy antyhazardowej grać bez podatku. Ładna strona ciekawe kursy możliwość grania rzutów rożnych w różnych ligach jest imponująca do tego dużo promocji na zwrot stawki daje (4) Mimo iż dopiero nie dawno zarejstrowałem sobie tam ponownie konto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smika Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 Jak dla mnie mega zaskoczenie jeżeli chodzi o wypłaty.Przy zleceniu wypłaty na konto bankowe przez przelewy24 pisze źe do 48 godzin a tu wypłata w ciagu 15 minut na koncie bankowym i to o poznej porze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beerus Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 Oferta może nie tak szeroka jak u innych, ale prędkość księgowania wypłaty, tak jak kolega wyżej pisał robi swoje po 10 minutach zostało zasilone moje konto bankowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metakwalon Posted September 30, 2020 Report Share Posted September 30, 2020 Biorąc pod uwagę Polskie buki to Betclic zostawił konkurencję 100 lat za murzynami. Obecnie najszersza oferta na rynku. 1 Report Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanaZ5 Posted August 10, 2024 Report Share Posted August 10, 2024 jakiś czas temu dostałem wiadomość od nich, że dołączam do grona klientów vip z informacją o specjalnych bonusach, osobnym live czacie itp., od tamtego momentu zniknęły wszystkie promocje - piątkowe freebety, misje itd., napisałem w związku z tym do nich o co tu chodzi, okazuje się, że o freebeta teraz muszę... poprosić, tak też zrobiłem i otrzymałem zawrotne 50 zł freebetu, czyli mniej niż przed VIPem 1 Report Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts