Jump to content

Oceń Betclic  

8 members have voted

1. 1. Jak oceniasz Betclic w skali od 1 do 5 ?

• 1
      1
    • 2
      1
    • 3
      1
    • 4
      3
    • 5
      2

Recommended Posts

• Fox pinned this topic
  • 1 month later...

Stary Betclic wraca na rynek .Starsi typerzy pewnie pamiętają że można tam było przed nowelizacją ustawy antyhazardowej grać bez podatku. Ładna strona ciekawe kursy możliwość grania rzutów rożnych w różnych ligach jest imponująca do tego dużo promocji na zwrot stawki daje (4) Mimo iż dopiero nie dawno zarejstrowałem sobie tam ponownie konto.

• 7 months later...

Jak dla mnie mega zaskoczenie jeżeli chodzi o wypłaty.Przy zleceniu wypłaty na konto bankowe przez przelewy24 pisze źe do 48 godzin a tu wypłata w ciagu 15 minut na koncie bankowym i to o poznej porze.

• 1 month later...

Oferta może nie tak szeroka jak u innych, ale prędkość księgowania wypłaty, tak jak kolega wyżej pisał robi swoje :okok: po 10 minutach zostało zasilone moje konto bankowe

• 2 months later...
  • 3 years later...

jakiś czas temu dostałem wiadomość od nich, że dołączam do grona klientów vip z informacją o specjalnych bonusach, osobnym live czacie itp., od tamtego momentu zniknęły wszystkie promocje - piątkowe freebety, misje itd., napisałem w związku z tym do nich o co tu chodzi, okazuje się, że o freebeta teraz muszę... poprosić, tak też zrobiłem i otrzymałem zawrotne 50 zł freebetu, czyli mniej niż przed VIPem :mlotek: