marcio11 Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2018 Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2018 Spróbujmy rozruszać temat. Na dziś proponuje typ z Meksyku Abejas - Fuerza Regia Typ: 2 (3 drogowo) Kurs: 1.60 Fortuna Jako,że gram tylko w rodzimych bukach to nie mam takiej opcji ale szczerze polecam jakieś lekkie handi na korzyść gości. Jeśli ktoś obserwuje mecze tej ligii to wie jak to wygląda.Zazwyczaj jeśli faworyt przegrywa pierwsze spotkanie to w rewanżu ogarnia sprawe. Wydaje mi się,że właśnie dziś może tak być.W pierwszym meczu Abejas było ciut lepsze. 1q wygrana 9-cioma pkt dała im zwycięstwo. Dzis nie zdziwie się jeśli mecz zakończy się rzezią niewiniątek.Mecz o 20 tak więc koło 22 będziemy mądrzejsi. 3 Zgłoszenie By pershing, 1 Styczeń 2019 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2018 7 godzin temu, Przemo1866 napisał: Spróbujmy rozruszać temat. Na dziś proponuje typ z Meksyku Abejas - Fuerza Regia Typ: 2 (3 drogowo) Kurs: 1.60 Fortuna Jako,że gram tylko w rodzimych bukach to nie mam takiej opcji ale szczerze polecam jakieś lekkie handi na korzyść gości. Jeśli ktoś obserwuje mecze tej ligii to wie jak to wygląda.Zazwyczaj jeśli faworyt przegrywa pierwsze spotkanie to w rewanżu ogarnia sprawe. Wydaje mi się,że właśnie dziś może tak być.W pierwszym meczu Abejas było ciut lepsze. 1q wygrana 9-cioma pkt dała im zwycięstwo. Dzis nie zdziwie się jeśli mecz zakończy się rzezią niewiniątek.Mecz o 20 tak więc koło 22 będziemy mądrzejsi. Rzezi nie było aczkolwiek po przerwie pokazali kto tu jest lepszy.Wynik 75:83 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2019 Podpinam się pod temat. Wrzuć coś jeszcze. Też wrzucę jak będzie coś godnego zakładu. Tylko nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 (edytowane) Wracamy do Meksyku Mineros - Michoacan Typ: 2 Kurs: 3.30 STS Po takim kursie to ja to biore. Fakt,że goście ostatnio trochę suścili z tonu ale jak dla mnie Michoacan to nadal czołówka tej ligi i nie rozumie aż takiego faworyzowania gospodarzy. Huistorycznie patrząc to mecze zawsze były wyrównane a więc w takim przypadku biore ten wyższy kurs. Nie zdziwi mnie tu wogóle wygrana ekipy Michoacan e: uf 1 pkt zapasu Edytowane 6 Styczeń 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 2 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 50pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 (edytowane) 17:00 Paulistano- Corinthians Paulista TYP 1 - AH -6 KURS - 1,96 Fortuna Gospodarze u siebie grają nie tuzinkowo grając skutecznie w ataku, natomiast dla gości wyjazdy to nie porozumienia. Myślę że i tak będzie tym razem. Powinni wygrać ok. 10pkt przewagi, ale jak będzie? Edytowane 5 Styczeń 2019 przez Vacoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 (edytowane) 8 godzin temu, Przemo1866 napisał: Wracamy do Meksyku Mineros - Michoacan Typ: 2 Kurs: 3.30 STS Po takim kursie to ja to biore. Fakt,że goście ostatnio trochę suścili z tonu ale jak dla mnie Michoacan to nadal czołówka tej ligi i nie rozumie aż takiego faworyzowania gospodarzy. Huistorycznie patrząc to mecze zawsze były wyrównane a więc w takim przypadku biore ten wyższy kurs. Nie zdziwi mnie tu wogóle wygrana ekipy Michoacan Odważnie ja zagram go typ - 2 ah +7 (1,92) Fortuna Edytowane 5 Styczeń 2019 przez Vacoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 (edytowane) 20:45 Brindisi - Avellino Typ - Avellino 2,66 Fortuna Gram bo kurs jest mocno zawyżony. Edytowane 5 Styczeń 2019 przez Vacoo 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 3 godziny temu, Vacoo napisał: 17:00 Paulistano- Corinthians Paulista TYP 1 - AH -6 KURS - 1,96 Fortuna Gospodarze u siebie grają nie tuzinkowo grając skutecznie w ataku, natomiast dla gości wyjazdy to nie porozumienia. Myślę że i tak będzie tym razem. Powinni wygrać ok. 10pkt przewagi, ale jak będzie? 82-78 No cóż.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 4 godziny temu, Vacoo napisał: 20:45 Brindisi - Avellino Typ - Avellino 2,66 Fortuna Gram bo kurs jest mocno zawyżony. Kurs zawyżony bo z tego co czytalem to w Avellino nie dzieje się dobrze. Mają trochę problemów organizacyjno- ludzkich tak więc dziś faworytami nie są ale powodze nią. Ja bym nie gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 7 godzin temu, Vacoo napisał: 20:45 Brindisi - Avellino Typ - Avellino 2,66 Fortuna Gram bo kurs jest mocno zawyżony. 68-70 dwoma punktami, ale profit jest, tak jak w tamtym meczu 2-oma przegrany. Z doświadczenia wiem, że kłopoty drużyny bardziej mogą nam czasem pomóc, niż zaszkodzić. Czekam na Twój mecz, lecz zagram AH+. pozdro 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2019 (edytowane) Tak sobie wczoraj powiedziałem , że jeśli wejdzie Michoacan to dziś pogramy jeszcze jeden mecz z Meksyku. Fuerza Regia - Soles Typ: Soles (z dogr) Kurs: 2.40 Dziś znów Meksyk i kolejny raz zbyt duża rozbieżność kursów jak dla mnie. To są ekipy które zawsze walczą o majstra tak więc dziś widzę win Sole. Pierwszy mecz po dogr. wzięli gospodarze ale tym razem to rywale powinni być góra. Fuerza nie ma aż takiej formt aby dwukrotnie pokonać rywali. Edytowane 7 Styczeń 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2019 19:00 AZS Koszalin - Dąbrowa Górnicza TYP: Dąbrowa Kurs: 2,40 LV BET Zapewne będzie to wyrównany mecz, aczkolwiek Dąbrowa lepiej czuje się na wyjazdach niż we własnej hali(mniejsza presja?), Koszalin gra w kratkę i miał tylko jeden dobry mecz z Legią. 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2019 9 godzin temu, Vacoo napisał: 19:00 AZS Koszalin - Dąbrowa Górnicza TYP: Dąbrowa Kurs: 2,40 LV BET Zapewne będzie to wyrównany mecz, aczkolwiek Dąbrowa lepiej czuje się na wyjazdach niż we własnej hali(mniejsza presja?), Koszalin gra w kratkę i miał tylko jeden dobry mecz z Legią. 85-89 Mecz zapowiadał się pogromem po prowadzeni gości 0-14 i 40-60, AZS doprowadziło do dogrywki już 3 z rzędu w PLK, gdzie Dąbrowa okazała się lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2019 19:04 Wetterbygden - Borås TYP: 2 ah -6,5 Kurs: 1,85 Totolotek Boras na fali, w ostatnich 5 meczach przekroczona bariera 100pkt! Gospodarze natomiast mają duże luki w obronie i problemy w ataku, wiec wydaję się że to dobry TYP. 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2019 5 godzin temu, Vacoo napisał: 19:04 Wetterbygden - Borås TYP: 2 ah -6,5 Kurs: 1,85 Totolotek Boras na fali, w ostatnich 5 meczach przekroczona bariera 100pkt! Gospodarze natomiast mają duże luki w obronie i problemy w ataku, wiec wydaję się że to dobry TYP. 71-84 Szwedzka liga nie zawiodła, drużyna Gospodarzy narobiła strachu jak w 3 kwarcie prowadziła 6pkt. Boras odrobił straty 8-28 i już tylko pozostało podtrzmać wynik do końca. Bilans:3-1 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2019 (edytowane) Wracamy do Meksyku Panteras - Mineros Typ: Mineros z dogr. Kurs: 1.66 LV BET Znów próbujemy zawodowa Meksyk z tym ze tym razem kurs taki sobie więc myślę że można się pokusić się o lekkie handi. Poki co STS i Fortuna nie dają tego do gry ale myślę że tym razem Mineros powinno na spokojnie pokazać wyższość na rywalem. Pierwszy mecz przegrany wiec teraz trzeba się mocno skupic Edytowane 10 Styczeń 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 2 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2019 (edytowane) Brazylia NBB 23:45 Pinheiros - Minas TYP: 1 AH -7,5 Kurs: 1,90 Totolotek W ostatnich trzech pojedynkach górą byli goście, lecz to już historia. Dziś lepiej reprezentuje się zespół gospodarzy który wygrał ostatnie 5 meczów z rzędu, w tym 3 różnicą powyżej 10pkt., natomiast goście zaliczyli 4 porażki z rzędu, w tym 4 różnicą ponad 9pkt. Wiem że nie grają statystyki, ale i tak większe prawdopodobieństwo stoi za Pinheiros -7,5. Stawiam na nich! Edytowane 10 Styczeń 2019 przez Vacoo 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2019 9 godzin temu, Vacoo napisał: Brazylia NBB 23:45 Pinheiros - Minas TYP: 1 AH -7,5 Kurs: 1,90 Totolotek W ostatnich trzech pojedynkach górą byli goście, lecz to już historia. Dziś lepiej reprezentuje się zespół gospodarzy który wygrał ostatnie 5 meczów z rzędu, w tym 3 różnicą powyżej 10pkt., natomiast goście zaliczyli 4 porażki z rzędu, w tym 4 różnicą ponad 9pkt. Wiem że nie grają statystyki, ale i tak większe prawdopodobieństwo stoi za Pinheiros -7,5. Stawiam na nich! Boom Boom 87-75. Ostatnia kwarta wygrana 24-16 zadecydowała o zwycięstwie Pinheiros! Bilans:4-1 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2019 Francja Pro B 20:00 Ada Blois - Gries Oberhoffen TYP: 2 Kurs: 2,11 Fortuna Gries ostatnio gra jak bomba, eliminując wszystkich rywali w ostatnich 5 meczach, grając skutecznie w ataku i będąc w ścisłej czołówce. Gospodarze natomiast mają duże braki w ataku, lecz w obronie grają dobrze. Jednak nie powinno wpłynąć to na wynik końcowy, który bardziej jest za Gries po 2,11. Czy warto? Zobaczymy o 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacoo Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2019 13 godzin temu, Vacoo napisał: Francja Pro B 20:00 Ada Blois - Gries Oberhoffen TYP: 2 Kurs: 2,11 Fortuna Gries ostatnio gra jak bomba, eliminując wszystkich rywali w ostatnich 5 meczach, grając skutecznie w ataku i będąc w ścisłej czołówce. Gospodarze natomiast mają duże braki w ataku, lecz w obronie grają dobrze. Jednak nie powinno wpłynąć to na wynik końcowy, który bardziej jest za Gries po 2,11. Czy warto? Zobaczymy o 22:00 79-72 A jednak obrona zrobiła swoje i nie pozwoliła poszaleć Gries. A szkoda Bilans: 4-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2019 (edytowane) Japonia B League Diamond Dolphins - Toyama Typ: 1 Kurs: 1.55 STS Do dubelka kurs w sam raz.Mysle,że spokojnie można również zagrać jakieś delikatne handi. Drugie spotkanie i tym razem sądze,że gospodarze powinni sobie poradzić.Pierwsze spotkanie niespodziewanie przegrali,a są zdecydowanym faworytem Jak dla mnie biorą to na spokojnie e: w końcu dobra dedukcja Edytowane 2 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 2 Zgłoszenie By bigbraine777, 3 Luty 2019 +25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2019 (edytowane) Tym razem wracamy do Meksyku Libertadores - Abejas Typ: 2 kurs: 2.01 lvbet Najwyzszy kurs w LV BET wiec taki podaje. Dwie ekipy walczące o PO i w sumie wydaje sie, że o zbliżonym potencjale a więc jak zwykle w takim przypadku idziemy na przełamanie. W pierwszym meczu góra gospodarze tym razem licze na gości którzy ostatnio bodaj 3 porażki z rzędu wiec czas się obudzić. Dodatkowo historia mówi ze obie ekipy raczej dzieliły się zwycięstwami wiec może i dziś tak będzie. Probujemy e: Boom,trafiony zatopiony Edytowane 3 Luty 2019 przez Przemo1866 rozliczenie 2 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2019 (edytowane) Z serii znalezione w sieci Islandia Skallagrimur - Haukar Typ: 1 (2drogowo) Kurs: 2.1 STS Ogólnie chodzą słuchy ze jak zwykle w tym spotkanie padnie remis. Jeszcze rano totolotek miał taką opcję ale chyba faktycznie coś na rzeczy jest bo ściągli juz z oferty. Co ciekawe zawsze po dogrywce zwyciężali gospodarze a więc idąc tym tropem próbuje pograc a jak bwdzięczny no cóż zobaczymy Edytowane 4 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 2 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2019 (edytowane) 5/02/2019 18:45 Crvena Zezda - Unicaja 1 1,80 Fortuna Ostatni mecz w grupie G koszykarskiego Eurocup. Sytuacja jest już jasne i mecz w zasadzie o pietruszkę. Z grupy wychodzą dwie hiszpańskie drużyny:Valencia i właśnie Unicaja. Stawiam że goście odpuszczą trochę ten mecz. Crvena natomiast we własnej hali nie odpuści. W lidze bilans 9-0. W Eurocup minimalnie przegrali z Valencia 81-82 i pokonali Limoges 83-71. W pierwszym meczu w Hiszpanii lepsi byli gospodarze, wygrali 79-74. Ale mecz ustawiła trochę pierwsza kwarta 26-13 dla Unicaji. W bezpośrednich meczach w pucharach na przestrzeni ostatnich lat Crvena z Unicają u siebie zawsze wygrywała.... Edytowane 5 Luty 2019 przez Technik84 105-89 3 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2019 (edytowane) MeksykLibertadores - Capitanes Typ: Capitanes ( 2 drogowo) kurs: 1.80Jeśli ktoś ma możliwość pogrania jakiegoś handi to jak najbardziej. Liber jest świeżo po Lidze Amerykańskiej. Tej nocy grali pierwszy mecz serii i po ciężkim boju udało się im wydrzeć zwycięstwo 1 koszem. Dziś moim zdaniem sromotnie polegna. Ten nawał meczów musi się na nich negatywnie odbić i racze nie widzę szans aby mogli dotrzymać kroku rywalom. Jak dla mnie łatwy winCapitanes.Wynik: 67:95 e: każde handi wchodzilo bezproblemowo Edytowane 14 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 2 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2019 (edytowane) Dziś znów Meksyk Capitanes - Michoacan Typ: 2 (2drogowo) kurs: 3.80 STS Nie wiem o co chodzi z tymi kursami. Od rana wzrosło z 2.8 na 3.8 ale skoro tak to rym bardziej biorę. To są zbyt wyrównane ekipy aby była taka rozpiętość w kursach. Zdecydowanie biorę gości. Walka o 1 miejsce trwa i Michoacan napewno nie odpuści. Dodatkowo patrząc na H2H obie ekipy zawsze w dwumeczu dzieliły się zwycięstwami wiec gramy a jak będzie przekonamy się rano. Wynik: 92:69 e: 3q 30:9 Edytowane 19 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2019 (edytowane) Meksyk Soles - Capitanes Typ: 1(2drogowo) Kurs: 1.65 Fortuna Krótko i na temat. Jeśli Soles dziś przegrają to koniec dla nich gry tak więc licze na skupienie i pełne zaangażowanie co da zwycięstwo i łatwą kase Wynik: 85:77 Edytowane 25 Marzec 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 30 Marzec 2019 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi