marcio11 Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2018 Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2018 (edytowane) Prince George Cougars - Swift Current Broncos 1 1.85 unibet Jest to zaplecze młodego kanadyjskiego hokeja - juniorska drużyna grająca w WHL w dywizji B.C. Maja kilka młodych perełek : Kent Anderson, Chance Adrian czy Brendan Boyle.Pewnie przeszli gracze NHL. Ostatno jak grali z ekipa Broncos u siebie to wygrali dość Pewnie 4-0... wiadomo jak to jest z młodymi ale ekipa jest z potencjałem i na papierze lepsza od swoich rywali. Edytowane 22 Październik 2018 przez ŻYLETA 1 Zgłoszenie By Gruby, 27 Październik 2018 +25pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2018 (edytowane) Sparta Praha - Litvinov Sparta 1.75 LV BET Czerwoni sa hot Sparta wygrała z Mistrzem z Brna 4-2. Jest liderem w lidze w drużynie panuje dobra atmosfera co przekłada sie na wyniki-grę.Bardzo doświadczona ekipa fajnie ułożoną zbilansowana.Potrafią odrabiać straty, graja swoje konsekwentnie do bólu . Obie ekipy grały ze sobą nie dawno w Litvinovie Sparta wygrała 2-0. Z kolei Litvinov po dobrym początku sezonu, się zaciął. Ostatnie 4 mecze to 4 porażki 2 strzelone bramki i 14 straconych. Sparta powinna to spokojnie wziasc strzelając kilka bramek... w obronie graja dobrze szczególnie bramkarz - kursy sa bardzo przyzwoite POLECAM dla mniej odważnych jakieś DNB po 1,4-1,45. Edytowane 23 Październik 2018 przez ŻYLETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2018 (edytowane) Przeglądając oferte hokeja na dziś wpadło mi w oko 4 spotkania które myśle warto pograć( pobrane z STS-a) Może nie ma sensu szarpać się na RT ale dogr+karne są fajną opcją i można ułożyć całkiem fajne AKO: Czechy Chomutov - Pilzno Typ: 2 zw. Kurs: 1.70 Pardubice - Brno Typ: 2 zw. Kurs: 1.40 Niemcy Augsburg - Schwenninger Typ: 1 zw. Kurs: 1.40 Francja Lyon - Grenoble Typ: 2 zw. Kurs: 1.40 Jak dla mnie zdecydowanie faworyci powinni ogarnąć sprawe choć wiadomo,że pewne to są tylko 2 rzeczy: śmierć i podatki Edytowane 30 Grudzień 2018 przez Przemo1866 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2018 7 godzin temu, Przemo1866 napisał: Przeglądając oferte hokeja na dziś wpadło mi w oko 4 spotkania które myśle warto pograć( pobrane z STS-a) Może nie ma sensu szarpać się na RT ale dogr+karne są fajną opcją i można ułożyć całkiem fajne AKO: Czechy Chomutov - Pilzno Typ: 2 zw. Kurs: 1.70 Pardubice - Brno Typ: 2 zw. Kurs: 1.40 Niemcy Augsburg - Schwenninger Typ: 1 zw. Kurs: 1.40 Francja Lyon - Grenoble Typ: 2 zw. Kurs: 1.40 Jak dla mnie zdecydowanie faworyci powinni ogarnąć sprawe choć wiadomo,że pewne to są tylko 2 rzeczy: śmierć i podatki Wszystkie mecze ogarnięte w RT,brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 31 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2018 Mistrzostwa Świata U20 Dania - Czechy Typ: Dania under 1.5 gola Kurs: 1.80 STS Za komentarz niech wystarczy dotychczasowy stosunek bramek młodych z Danii 0:22 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 1 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2019 20 godzin temu, Przemo1866 napisał: Mistrzostwa Świata U20 Dania - Czechy Typ: Dania under 1.5 gola Kurs: 1.80 STS Za komentarz niech wystarczy dotychczasowy stosunek bramek młodych z Danii 0:22 Bez niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 1 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2019 (edytowane) Tym razem zaglądamy do Niemiec Schwenninger - Dusseldorf Typ: 2 dogr+karne Kurs: 1.6 Jak dla mnie pewniaczek.Pewnie mecz się rozstrzygnie w RT ale ja jak zwykle ograniczam się do gry łącznie z dogr i karnymi. Gospodarze czasami mają przebłyski ale tylko i wyłącznie gdy rywal na to pozwala. Tym razem nie widze dla nich szans Edytowane 2 Styczeń 2019 przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2019 (edytowane) Dyscyplina: - Czechy ( Chance Liga ) Spotkanie: HC Frydek-Mistek - HC Slavia Praha Typ: HC Frydek-Mistek (60)1:2 Kurs: 2.00 Data: 03.01.2019 Godzina: 18:00 Bukmacher: Unibet Analiza: Zapraszam do Czech gdzie w tamtejszej Chance Liga zmierzą się ze sobą o ligowe punkty miejscowe Hockey Club Frydek-Mistek a w gości przyjedzie zespół Hockey Club Slavia Praha. HC Frydek-Mistek w tym sezonie ligowym w swoich 37 meczach zdobyli 52 punkty co daje obecnie 11 miejsce w tabeli ligowej natomiast HC Slavia Praha plasuje się na 9 pozycji w czeskiej Chance Liga ze zdobytymi 56 oczkami w swoich 37 spotkaniach ligowych tego sezonu. Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie 9 zwycięstw, wygrana po dogrywce lub karnych, porażka po dogrywce lub karnych i 7 przegranych z bilansem bramkowym 74-65 zaś goście na wyjazdach 6 wygranych, 4 przegrane po dogrywkach lub karnych oraz 8 porażek i bilans bramek 47-68. Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy w 60 minutach spotkania gdyż zespół ten lepiej gra na swoim lodzie do tego to ostatnia szansa dla nich jak wygrają aby się włączyć do walki o Play-offy a goście na wyjazdach grają słabiej niż u siebie do tego tracą sporo bramek w delegacjach i moim zdaniem zmotywowani gospodarze to wykorzystają. Edytowane 4 Styczeń 2019 przez maer Rozliczenie typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2019 (edytowane) Na dziś dwa typy hokejowe: pewny i powiedźmy w miarę pewny. Pewny to Szwajcaria Langnau - Zug Typ: Zug dogr + karne Kurs: 1.65 Ten mniej pewny ale jak dla mnie wart gry to hokejowe mistrzostwa świata U20 Rosja - USA Typ: Rosja dogr + karne Kurs: 2.10 Wszystko pobrane z STS-s e: kompletna klapa Edytowane 5 Styczeń 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 (edytowane) Dyscyplina: - Szwecja ( SHL ) Spotkanie: Brynäs IF - Rögle BK Typ: Brynäs IF (60)1:4 Kurs: 2.07 Data: 05.01.2019 Godzina: 18:00 Bukmacher: Unibet Analiza: Zapraszam do Szwecji gdzie w tamtejszej hokejowe SHL w Gavlerinken Arena zmierzą się ze sobą o ligowe punkty w 30 serii spotkań miejscowe Brynäs IF a w gości przyjedzie zespół Rögle BK. Brynäs IF w tym sezonie ligowym w swoich 29 meczach zdobyło 47 punktów co daje obecnie 7 miejsce w tabeli ligowej natomiast Rögle BK plasuje się na 10 pozycji w tabeli szwedzkiej SHL ze zdobytymi 42 oczkami w swoich 29 spotkaniach ligowych tego sezonu. Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie 6 zwycięstw, 4 porażki po dogrywkach lub karnych i 4 przegrane z bilansem bramkowym 38-42 zaś goście na wyjazdach 5 wygranych, zwycięstwo po dogrywce lub karnych, 2 przegrane po dogrywkach lub karnych oraz 7 porażek z bilansem bramkowym 34-44. Mecz ten zapowiada się bardzo ciekawie gdyż obie ekipy są obecnie na miejscach dających Play Offy ale od fazy 1/8 finału do tego różnica 5 oczek wcale nie jest nie do odrobienia przy takiej ilości spotkań jednak mój typ na to spotkanie to wygrana Brynäs IF w regulaminowych 60 minutach i chociaż zdobyli więcej oczek na wyjazdach to myślę że na to spotkanie się właśnie spinają gdyż pewnie dostali informację że zespół przed nimi o 2 oczka Malmo właśnie przegrał u siebie z Orebro do tego goście wcale na wyjazdach nie są tak silni aby ograć Brynäs IF na ich lodowisku i dla gospodarzy nadarzyła się okazja dogonienia Malmo ale trzeba wygrać w 60 minutach i moim zdaniem tak się właśnie stanie i gospodarze zrównają się oczkami z zespołem z 6 miejsca które gwarantuje też fazę Play Off jednak już od Ćwierćfinałów. Edytowane 6 Styczeń 2019 przez maer Rozliczenie typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2019 (edytowane) Dziś próbujemy takie cos: Mannheim - Eisbaren Typ: 1 (-1) kurs: 2.00 STS Kto nielubi ryzyka to zwycięstwo w RT za ok.1.6 jak najbardziej do gry. To bodaj 3 spotkanie w tym sezonie i wszysków póki co zgarnelo Eisbaren. Tym razem lider musi to wygrać i to zdecydowanie. Forma po ich stronie dodatkowo coś czytalem o osłabienia w szeregach gości tak więc wszystko mi mówi ze dzis Mannheim bierze to na spokojnie Edytowane 10 Styczeń 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 16 Styczeń 2019 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2019 (edytowane) Dwa mecze na piątek bo jutro może być krucho z czasem Czechy Pilzno - Hradec Kralove Typ: 1 dogr + karne Kurs: 1.65 STS Pilzno ma z głowy LM,a więc pora zabrać się za grę w rodzimej lidze. Zajmują dopiero 6 miejsce więc najwyższy czas zacząć grać. Rywale już aż nadto mają dobrą passe.Tym razem powinni przegrać. Niemcy Eisbaren - MAnnheim Typ: 2 dogr + karne Kurs: 1.75 STS Całkiem niedawno grałem handi na Mannheim.Tym razem z racji,że mecz na wyjeździe to jednak wole się zabezpieczyć ale ide śmiało w gości. Eisbaren to nie ten poziom. Edytowane 18 Styczeń 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2019 (edytowane) Dziś zaglądam do Szwajcarii Ambri - Zug Typ: 2 dogr+karne kurs: 1.85 Trochę się boje bo zawsze gdy na nich gram to mi jakiś numer wywijaja ale próbuje. Zdecydowanie Zug w lepszej formie od rywali dodatkowo Ambri ma jakiś problem z rywalem ciężko jest im z nimi cokolwiek ugrac. Mam nadzieje ze dzis będzie zgodnie z tradycją i Zug ogarna to spotkanie e: no i historia sie powtórzyła Edytowane 1 Luty 2019 przez Przemo1866 rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 2 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2019 (edytowane) Tym razem Czechy Sparta Praga - Pilzno Typ: 2 dogr + karne Kurs: 2.01 fortuna Nie wiem skąd te kursy ale biore. Jak dla Pilzno jest o wiele lepszym zespołem i kompletnie nie rozumie faworyzowania Sparty Ale co tam biore i nie pytam Drugi mecz to Niemcy Schwenningen - Mannheim Ja biore 2 dogr + karne za 1.4 do dubla z powyższym ale wydaje mi się,że można śmiało pograć czystą 2 za 1,70 Tu można by napisać to samo co wyżej. Buki chyba maja na uwadze ostatnie kilka spotkań wygranych przez gospodarzy.Dzis raczej to nie powinno sie zakończyć dla nich dobrze. Goście biją ich na łeb i na szyję pod każdym względem Edytowane 3 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 50pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2019 (edytowane) KHL Mecz za nieco ponad godzinę wiec na szybko Chabarowsk - Barys Typ: 1 dogr + karne kurs:2.15 Cóż końcówka sezonu zasadniczego wiec można wyczaił fajne kursy. Barys juz raczej odpoczywa i czeka na PO stad roszady w składzie które miały miejsce ostatnio z Wladywostokiem i przypuszczam że i dzis może być podobnie stąd typ. Chabarowsk ostatnio fajne wynikim. Wiadomo drużyny typu Omsk Ufa nie grając JUz o nic trochę opuszczają ale i tak zawsze i każdemu na tafli Chabarowsk gra się ciężko. Probujemy są szanse ze się uda Wynik: 2:0 Edytowane 20 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 35pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2019 (edytowane) No to lecimy z kolejnym typem Dynamo M. - Magnitogorsk Typ: 2 dogr + karne kurs: 1.86 Tak jak wyżej Dynamo juz odpoczywa przed PO .Dziś nie mają o co sie zabijać. Magnitka nadal walczy o jak najwyższe miejsce tak więc dziś muszą wygrać choćby co się działo tak więc probujemy Wynk: 1:2 Edytowane 20 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 25pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2019 (edytowane) Tym razem jedziemy do Niemiec i tamtejsza 2 liga Freiburg - Heilbronner Typ: 2 dogr+karne Kurs: 1.75 STS Sytuacja jak wczoraj w KHL. Gospodarze póki co odpoczywają przed rundą Play-Out tak więc raczej bez spiny na to spotkanie.Z kolei goście są już prawie uratowani przed tą rundą ale jednak jeszcze troche brakuje dlatego na to spotkanie zapewne będą w pełnej gotowości bo z kim zdobywać pkt jak nie z ekipą która o nic nie walczy. Zwycięstwo jest konieczne aby móc złapać głębszy oddech zwłaszcza,że mający jeszcze szanse Bayreuth gra z liderem który nie wiadomo jak podejdzie do sprawy. Myśle,że dogr+karne tak dla bezpieczeństwa są idealnym typem na piątkowy wieczór. Wynik: 2:5 Edytowane 22 Luty 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Luty 2019 25pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi