Tonny Napisano 11 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2018 Zapraszam do rozmów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2018 (edytowane) AEK Ateny - Celtic Glasgow 2:1Celtic lub remis 1,59 Fortuna Celtic (A) 2,10 Fortuna Powiem tak, oglądałem pierwszy meczu obu ekip i naprawdę nie mam pojęcia jak w tym meczu Celtic nie wygrał... Szybko strzelony gol i wydawało by się, że lepiej nie mogło się zacząć AEK wtedy musiał się nieco otworzyć a to dawało kontry dla Celticu no i Celtic mógł spokojnie strzelić 2 bramki na co przyszła 1 akcja trochę z przypadku Klonaridis znalazł się z piłką w polu karnym Celticu i strzelił bramkę do szatni no i druga połowa wiadomo było jaka będzie... Mur przez AEK a Celtic musiał przez ten mur się przebić, niestety atakował atakował ale zabrakło tej kropki nad "i", dodatkowo już w 57 min AEK dostał czerwoną kartkę i wtedy już byłem pewny, że Celtic wbije rywalowi bramkę i jakież moje zdziwienie było po końcowym gwizdku... Mecz zakończył się wynikiem 1:1 i tak naprawdę nie powiem przed tym meczem nic nowego, będzie to wyglądać bardzo podobnie, Celtic będzie atakował by strzelić bramkę a AEK będzie się bronić. Dla mnie osobiście zespół Celticu jest zdecydowanie lepszy niż AEK i muszą to pokazać na boisku. Nie wierzę, że AEK zdoła się obronić przez kolejne 90 minut dlatego typuję, że Celtic nie przegra dziś. Stawiam również w awans Celticu ale w typach dnia idę skromniej. Dynamo Kijów - Slavia Praga 2:0Slavia powyżej 3,5 rzutów rożnych 1,45 (5)Slavia (A) 3,20 U siebie Slavia zdobyła aż 6 rożnych i prowadziła grę, oddała więcej strzałów. Dziś muszą atakować bo remis 0:0 daje awans Dynama więc myślę, że 4 rożne spokojnie pokryją + nie są bez szans więc awans po takim kursie biorę. Z gry wydawali się być drużyną lepszą. Spartak Moskwa - PAOK 0:0obie strzelą 1,73 Spartak i obie strzelą 3,35 Pierwszy mecz bardzo overowy bo aż 5 bramek. Dziś Spartak musi wygrać ale widać było w pierwszym meczu, że obie ekipy są bardzo ofensywne. Pechowo nie strzelony karny przez Promesa w pierwszym meczu może zaważyć ale wydaje mi się, że u siebie to jednak Spartak jest faworytem do awansu. Fenerbahce Stambuł - Benfica Lizbona 1:1Benfica lub remis 1,50 obie strzelą 1,71 Gdyby ten mecz był gdzie indziej spokojnie grał bym na Benfice tylko lecz w Turcji wiadomo jakie piekło mogą zrobić kibice piłkarzom, Fenerbahce na pewno stać na strzelenie gola bo u siebie są mocni. Benfica piłkarsko dużo lepsza więc awans nie powinien być zagrożony a żeby tak było wystarczy strzelić bramkę i być spokojnym. Edytowane 14 Sierpień 2018 przez zibi16 1 Zgłoszenie By pershing, 16 Sierpień 2018 2x15+25+15+2x15+2x25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Typerex Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2018 Dyscyplina: Piłka nożna Spotkanie: Ajax - Standard Typ: 2 [+1.5] Kurs: 1,75 Godz: 20:30 Bukmacher: Totolotek Przeglądając dzisiejszą ofertę na Ligę Mistrzów zwróciłem uwagę na zaskakująco duże dysproporcje kursów między Ajaxem i Standarem. Faworyzowanie Holendrów mnie nie zdziwiło, ale potraktowanie Standardu jak jakiś amatorów już tak. Wszystkie kursy w stronę Belgów wydają się kuszące po bramkowym remisie w Liege. Ajax wszedł w mecz z buta i szybko prowadził różnicą dwóch goli, ale pogoń gospodarzy dała im remis. Sam mecz był dość wyrównany, bo więcej celnych strzałów gości, ale więcej okazji wykreowali ówcześni gospodarze. W weekend oba zespoły w lidze zremisowały, a Ajax dziś może mieć spore problemy. Nie zagra nadal Veltman, a pod znakiem zapytania występy Dolberga, Sinkgravena czy przede wszystkim de Ligta, kluczowego defensora. 1.75 na handicap dodatni w stronę Belgów to gruba przesada i ostatecznie wybrałem tę bezpieczniejszą opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2018 (edytowane) Parę typów na LM po słowie AEK Ateny - Celtic awans Ateny 1,82 fortuna Grecy maja świetny wynik- wyrwany w wielkich bojach i trudach w Szkocji zagrali bardzo dobrze taktycznie.Typ @zibi16 jest ok ale ja bardziej bym sie skłaniał ku gospodarzem bo Celtowie na wyjazdach graja duzo słabiej niż u siebie na wyspach to jednak jest dość prosty styl grania oparty na sile stałych fragmentach gry wybieganiu itp AEK jest napewno lepszy technicznie piłka w grze im nie przeszkadza oni chyba za bardzo nie zaryzykują otworzą sie...będą grali swoje spokojnie klepali i czekali na swoje szanse które powinny być, bo Szkoci jeśli chcą cos zrobić musza sie otworzyć zaatakować Trnava - CZ Belgrad Trnava over 0,5 kartki w 1 połowie 1,91 fortuna Tutaj prosta sprawa Trnava tak wyśmiewana u nas ma świetny wynik i kolejna szanse przed soba... miała być rozbita w Belgradzie i wywiozła bardzo cenny remis przegrywając 1-0 dość szybko po karnym podopieczni Latal ogarnęli sie szybko i strzelili gola. Grali swoje czyli defensywa walka murarka i jest niespodzianka. Słowacy naprawdę potrafią grac w defensywie i tutaj powinna byc walka na 100% stąd ten bet na kartki Trnava łapie ich sporo bo graja twardo bezkompromisowo i tutaj powinni oddać pole gry i raczej biegać za piłka- bo goście to zespól lepszy technicznie. Faworytem jest czerwona gwiazda ale ja myślę ze Spartakowi ta sytuacja odpowiada oni lubią grac i być w roli doga.Dzisiaj napewno zrobią wszystko zeby awansować i fauli myślę nie zabraknie. Trnava z nami 5 kartek w Wawie do polówki 1 w rewanżu sytuacje troszkę sie odwróciła i to L łapała kartki... W Belgradzie 2 kartki do polowy nawet w swojej lidze Trnava łapie kartki tylko z odpowiednimi rywalami wiadomo takimi jak Zlina Slovan co potrafią grac w piłkę dominować itp wiec myślę ze bet warty gry Pozdrawiam. Ajax - St.Liege bts 1,79 bts i over 2,5 2,05 Fortunaszkoda.... Ajax mój weekendowy nieszczęsny bet...na wstępie to powinno byc mega fajne otwarte spotkanie z mnóstwem sytuacji z obu stron.Ja bym Standardu nie skreślał bo jest tam potencjał w ofensywie potrafią grac strzelać bramki a Ajax w defensywie jest do ugryzienia co pokazują ostatnie mecze ten ligowy podejście obrońców jest.... bo jeśli u siebie z 2-0 Belgowie potrafia wyjść na 2-2. Heracles potrafił sie spokojnie bronic i wychodzić w 2 połowie z kontra i strzelić kapitalnego gola to...Belgowie mogą tam wygrać zremisować 3-3 i...oj po prostu tutaj moze zdarzyć sie wszystko- nawet stracony szybko gol nie powinien gości załamywać...kluczem będzie wyłączenie z gry mózgu reżysera- kreatora jakim jest Marokańczyk Ziyechpytanie czy jest to możliwe.... on potrafi praktycznie wszystko dzieli i rządzi w środku pola strzela z wolny dogrywa do napastników. Człowiek orkiestra który możliwe ze odjedzie jeszcze w tym sezonie z Ajaksu . Edytowane 14 Sierpień 2018 przez ŻYLETA 2 Zgłoszenie By pershing, 16 Sierpień 2018 2x25+15+20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi