Tonny Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2018 Miejsce: Toronto, KanadaData rozgrywania: 30.07.2018 - 05.08.2018Nawierzchnia: HardKategoria: ATP World Tour 1000Pula nagród: $5,939,970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2018 (edytowane) Ivashka - Sugita 2 2.28 1xbet jednak błąd, że Sugity nie widziałem Szczerze mówiąc nie widziałem Sugity w tym sezonie, ale jak oglądałem mecz Ivashki z Hurkaczem to łapałem się za głowę, koleś jest fatalny. Wymiany zero, koleś nie miał pomysłu na grę, psuł sporo w siatkę, zbyt gorąca głowa. Sugita dawno niczego nie ugrał, same zjazdy ostatnio, ale jak to w sporcie nic nie może trwać wiecznie, jak tylko Sugita będzie systematyczny i nie będzie psuł to ogra Ivashke po prostu głową. Ivashka strasznie się podpala, po takim kursie warto. Edytowane 6 Sierpień 2018 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2018 (edytowane) Tak na szybko po słowie.... Damir Dzumhur- Stefanos Tsitsipas Tsitsipas 1,61 To powinno byc ciekawe spotkanie obaj wysoko w rankingach . Lubie Greka dobrze sie go ogląda ma chłopak potencjał jest w niezłej formie choć h2h jak sie orientuje na korzyść Damira 1-0 chyba....młody talenciak jest wysoko w rankingach cały czas idzie do przodu a ma 19 lat gra ciekawy ofensywny tenis .Bośniak gra moim zdaniem troszkę w kratkę ostatnio gorzej serwuje jakościowo Tsipas miał ostatnio bardziej wymagających rywali dość szybko zweryfikował go Zverev ale... Evgeny Donskoy- Andrey Rublev Rublev 1,39 Rublev zagrał świetny turniej w Waszyngton wracał tam chyba po kontuzji ale grał az milo było patrzeć.Kapitalny półfinał z De Minuarem gdzie miał go na widelcu.... świetne wymiany pewny mocny serwis i troszkę zdrowia chyba w końcówce zabrakło....choć młodzian z antypodów grał rewelacyjnie...Jeśli tak zagra w Toronto to starszy z Rosjan nic do powiedzenia nie będzie miał po prostu jest to level wyżej. Andrey mlody talent gra bardzo ofensywnie lubi atakowac i mysle ze spokojnie bierze ten mecz w 2 setach...grali ze sobą 2 razy i za każdym razem po 3 setach góra byl Rublev na twardej i cegle. Betsson Edytowane 8 Sierpień 2018 przez ŻYLETA 1 Zgłoszenie By pershing, 8 Sierpień 2018 25+15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi