zibi16 Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2018 Zapraszam do analizowania 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 15 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2018 (edytowane) Turcja - Włochy 3:0Turcja 1,85 Fortuna Stawiam lekko na Turczynki z racji tego, że jest to pierwsza kolejka nie ma co szaleć... Włoszki skład lekko rezerwowy a siatkarki z Turcji zawsze groźne. Ostatnie mecze to Włoszki zawsze wygrywała z Turcją dziś pora to zmienić. We Włoszech brakuje kilku podstawowych siatkarek myślę, że Turcja to wykorzysta. Edytowane 16 Maj 2018 przez zibi16 2 Zgłoszenie By pershing, 16 Maj 2018 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 15 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2018 (edytowane) Dominikana - Korea 2:3 Korea 1,40 Fortuna Korea -1,5 seta 1,78 Fortuna Już teraz pobieram te kursy bo do jutra lekko spadną. Oglądałem oba mecze Korea - Belgia i Chiny - Dominikana i powiem tak... Tak źle Kim to nie zagrała już dawno, nawet Ona była zmieniana przez trenera i nie było szansy bez niej z dość niespodziewanie dobrą grą Belgijek ale ... Gdzie Belgijki a gdzie drugi skład Dominikanek... W starciu z Chinkami były po prostu bez szans.Może nie przegrają 35 punktami jak z Chinkami ale daje im max 1 seta a Koreankom daje szanse na rehabilitacje za dziś ... Edytowane 16 Maj 2018 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 16 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2018 (edytowane) Chiny - Belgia 3:0powyżej 168,5 2,76 Taki zakład stawiam na to spotkanie... Wystarczy w sumie 1 set wygrany przez Belgijki i zakład możemy spokojnie pokryć na plus. Chinki wczoraj zmiażdżyły Dominikanki ale i Belgijki zaskoczyły pozytywnie mnie z Koreankami wygrywając 3:0. Oczywiście jest to typ ryzykowny i równie dobrze może zakończyć się ten mecz 3:0 dla Chinek ale ja wierzę, że Belgijki ambicją i jeszcze natchnione wczorajszym zwycięstwem powalczą. Argentyna - Holandia 1:3poniżej 135,5 1,53 Wystarczą sety do 20 i zakład wchodzi a ja wierzę, że Holandia w przynajmniej jednym secie rozjadą Argentynę. Wczoraj Rosjanki dały się zaskoczyć i straciły pierwszego seta ale dziś Holenderki mam nadzieję, że zagrają skoncentrowane od pierwszej piłki. Rosja - Tajlandia 3:1powyżej 172,5 2,07 Rosjanki widać, że grają w nie najmocniejszym składzie i jeśli Argentynki to wykorzystały to Tajlandia zrobi zapewne to samo. Tajki to przede wszystkim obrona... Wczoraj z Holenderkami zagrały nieźle...przegrały oczywiście 0:3 ale myślę, że na tą chwilę z tym składem to Holandia jest mocniejsza od Rosji... Brazylia - Japonia 3:1 174 punkty... 25:11 w 4 secie..powyżej 175,5 2,05 Nie wiem czemu ale wydaje mi się, że ostatnio Brazylijki po prostu leżą Japonkom. Ostatnie 2 mecze to 3:2 i 3:2, wczoraj Brazylijki uległy Niemkom niespodziewanie 1:3 a Japonki przegrały z Serbkami 0:3. Wydaje mi się, że Japonki mimo wszystko wygrają chociaż 1 seta z Brazylijkami a ogólnie powalczą w meczu, over prawdopodobny. Polska - Włochy 3:2Polska 2,28 Polki niespodziewanie dobrze zagrały z USA wygrały 1 seta a pierwsze 3 sety stały naprawdę na niezłym poziomie z naszej strony. Włoszki jak wspomniałem wczoraj rezerwa i przegrały 0:3 z Turcją... Jest to chyba nasza jedyna szansa aby wrócić ze Stanów ze zwycięstwem. Kurs niezły więc i ja spróbuję. Wszystkie kursy z Fortuna Edytowane 17 Maj 2018 przez zibi16 2 Zgłoszenie By pershing, 17 Maj 2018 15+15+35+15+35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 17 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2018 (edytowane) Turcja - Polska 3:0Polska +1,5 seta 2,00 powyżej 170,5 1,51 Mnie również Polki zaskoczyły na plus w tych 2-óch spotkaniach. Wczoraj potrafiły wyciągnąć mecz z 1:2 z Włoszkami co naprawdę dobrze świadczy. Smarzek dużo piłek dostaje ale na rezerwie jest jeszcze młoda Bociek atakująca, która może wejść i wcale tego poziomu może nie obniżyć. Nasze przyjmujące także in plus.. Zagrywka Mędrzyk wczoraj zrobiła swoje a Grajber w przyjęciu i ataku. Jeżeli można mieć jakieś ale .. to do środkowej Efimienko, nie zagrała Ona dobrego meczu. Turcja tutaj także nie jest swoim najmocniejszym składem, również grały mecz 5-setowy z USA więc troszkę zdrowia też zostawiły na parkiecie. Stawiam, że nie zakończy się ten mecz na 3 setach (chociaż teraz już nic nie wiadomo po tym co odwaliły Chinki) ale i wierzę, że Polki zdobędą minimum 2 sety. P.S. Kto widział piękny serwis Naszej środkowej Polańskiej? Gdzie chciała zaserwować z wyskoku a wybiła się prawie ze środka boiska ... Rosja - Holandia 0:3Holandia 1,42 Rosjanki nie prezentują swojego poziomu póki co, w dodatku skład mocno przeciętny. Holenderki powinny spokojnie ogarnąć ten mecz. Oczywiście 3:0 raczej nie będzie ale z tego co widziałem to Holenderki grają lepiej. Wczoraj Rosjanki ledwo z Tajlandią sobie poradziły dziś już nie będzie tak łatwo. Kurs nie najwyższy ale powinien siąść. Bez analizy: Niemcy - Japonia powyżej 3,5 seta 1,34 1:3 Brazylia - Serbia 2 1,44 3:1 Kursy z Fortuna Edytowane 18 Maj 2018 przez zibi16 1 Zgłoszenie By pershing, 18 Maj 2018 15+25+10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 6 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2018 (edytowane) Polska - Niemcy 3:1powyżej 181,5 1,83 Unibet Polska 1,60 Fortuna powyżej 4,5 seta 2,65 Fortuna Polki wczoraj rozbiły w pył Argentynki ale nie ma za bardzo co się tak cieszyć, jest to najsłabszy zespół i każdy z nim wygrywa. Dziś przeciwnik już z wyższej półki, mimo że Niemki też nie prezentują jakiejś wielkiej siatkówki - my oczywiście też nie. Stają na przeciw siebie wyrównane zespoły dlatego wygrana 3:0 dla jednej bądź drugiej drużyny moim zdaniem nie wchodzi w grę. Polki grają u siebie więc jest to przewaga Nasza. Ostatnie spotkania między obiema drużynami to piekielnie wyrównane mecze... 5 ostatnich meczy to każdy mecz 5-setowy - 4 zwycięstwa Polek 3:2 i 1 zwycięstwo Niemek 3:2. Wcale bym się nie zdziwił gdyby dziś także było 5 setów. Mnie w sumie wystarczy 4 wyrównane sety na pokrycie mojego overa meczowego. Póki co obie drużyny mają po 4 zwycięstwa i 6 porażek i jest to bardzo ważny mecz dla obu drużyn. Trzymamy kciuki na Nasze! Holandia - Włochy 2:3Holandia 1,58 Fortuna Włoszki wczoraj ograły Serbię 3:2 ale mimo wszystko to Serbia przegrała ten mecz niż Włoszki go wygrały, dziś przeciwnik równie mocny. Holenderki grają u siebie, wczoraj ograły Dominikanę 3:0. Moim zdaniem to Holenderki są zdecydowanym faworytem tego meczu dlatego pobieram ten kurs. Edytowane 7 Czerwiec 2018 przez zibi16 2 Zgłoszenie By pershing, 7 Czerwiec 2018 15+15+10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 7 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2018 (edytowane) Tajlandia - Japonia 2:3powyżej 180,5 1,84 Tajlandia wygrała seta z Korea i Turcja natomiast Japonki wygrały z Korea 3:0 i porażka 1:3 z Turcją. Liczę, że Tajlandia postawi się Japonką mimo, żen ie są faworytkami to liczę na zacięte spotkanie przed własną publicznością. Kurs strasznie niski na Japonki więc pobieram over. Dominikana - Włochy 0:3 2 punktów brakło..Dominikana +20,5 1,70 Włoszki po 2-óch piekielnie trudnych i męczących meczach, oba wygrane 3:2 z Serbią i Holandią dziś mogą lekko wyjść na luzie i może jakimś zmienionym składem? Nawet jeśli wyjdą najmocniejszym to Dominikanki pokazały, że potrafią grać, porażki niby 0:3 z Serbią i Holandią ale poszczególne sety walczyły jak równy z równym.. Moim zdaniem linia za duża na Włoszki. Polska - Belgia 3:1Polska -1,5 seta 1,43 No Polki wczoraj co za set... 18:1. Jeszcze długo będzie się to wspominać ale dziś pora na kolejny mecz i pora na kolejne zwycięstwo. Belgijki są słabsze niż Niemki więc TEORETYCZNIE powinno być łatwiej... Ale jak to bywa z kobietami pożyjemy zobaczymy. Edytowane 8 Czerwiec 2018 przez zibi16 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 14 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 (edytowane) Tak na szybko bo w pracy, jak dla mnie dziś: Belgia - Tajlandia 3:1Tajlandia +1,5 seta 1,61 Fortuna powyżej 3,5 seta 1,40 forBET Tutaj wydaje mi się, że będzie to długie spotkanie jak to Tajki mają w zwyczaju. Stawiał bym nawet w kierunku Tajlandii im dłużej będzie trwał mecz tym Tajlandia będzie miała większe szanse na zwycięstwo. Belgia nie jest jakimś mocnym zespołem, minimum 4 sety powinniśmy obejrzeć. Chiny - Turcja 1:3Turcja 1,51 Fortuna powyżej 3,5 seta 1,45 forBET Chinki 2 skład a i tak sobie dość dobrze radzą w tym tygodniu, najpierw zwycięstwo z Niemkami 3:2 a potem porażka 1:3 z Holenderkami. Turcja jak i Chiny mają zapewnione play offy. Wydaje mi się, że Turcja wygra ten mecz, Mają lepsze zawodniczki (oczywiście jeśli chodzi o ten skład Chinek). Również powinniśmy zobaczyć min 4 sety. Rosja - Japonia 3:2powyżej 3,5 seta 1,40 forBET Japonia 2,08 Fortuna Po tym co wczoraj pokazały Rosjanki to idę w kierunku Japonek. Rosjanki wczoraj tak źle zagrały, że aż oczy bolały... Japonki mimo wszystko 2 mecze po 5 setów więc na pewno to będą miały w nogach, ciężki mecz.. Jednak idę w minimum 4 sety i zwycięstwo Japonek. Jeśli Rosjanki zagrają na takim poziomie jak wczoraj to nawet o te 4 sety będzie ciężko... Włochy - Brazylia 3:2powyżej 175,5 1,50 Fortuna Włochy 2,10 Fortuna Włoszki kapitalna passa jak Polki, oczywiście szans na awans już nie mają ale miło by było pokonać Brazylijki zwłaszcza u siebie i na pewno będą zmobilizowane w tym spotkaniu, bardziej niż Brazylijki. Ogólnie także ten mecz nie powinien zakończyć się w 3 setach. Polska - Dominikana 1:3Polska 3:0 1,82 Fortuna Poldki pewnie zmierzają po 7 zwycięstwo z rzędu.. Miejsca to nie poprawi ale morale jakże zawodniczkom wzrosły. Na pewno nie spodziewały się tak udanej Ligi Narodów, miały walczyć o utrzymanie a tu o mały włos nie walczyły by o awans do najlepszej 5-tki. Dziś Polki stawiam na 3:0 jeśli zagrają na podobnym poziomie co wczoraj powinien być szybki mecz. Korea - Serbia 0:3Serbia -16,5 1,65 forBET poniżej 133,5 1,84 Fortuna Koreanki bez Kim nie istnieją, pokazuje to już 2-gi tydzień. Poprzedni tydziej w którym Kim nie grała same porażki i to bardzo wysokie z Brazylijkami, Polkami i Holenderkami. Serbki także tutaj składem nie najmocniejszym ale już mecz z USA pokazał, że są nadal bardzo mocne, walczą jeszcze o zajęcie 2-go miejsca i powinny zwyciężyć dość gładko z Koreankami. Argentyna - USA 0:3USA -20,5 1,75 forBET No i na sam koniec handi na Amerykanki biorę śmiało. Argentyna z 1 zwycięstwem zamyka stawkę, same porażki praktycznie 0:3 z setami wysoko przegranymi dziś nie powinno być inaczej. Myślę, że co najmniej 1/2 sety będą mocne w wykonaniu Amerykanek i odskoczą im może nawet zwycięstwo do 15? a wtedy handi spokojnie pokryją. Edytowane 15 Czerwiec 2018 przez zibi16 3 Zgłoszenie By pershing, 15 Czerwiec 2018 2x15+ 5x25 +10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 21 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2018 (edytowane) Jeżeli ktoś obstawia te Challengery to polecam zagrać dziś: Kolumbia - Węgry 3:0Kolumbia 1,60 Kolumbia -1,5 seta 2,17 Portoryko - Australia 3:0poniżej 126,5 1,70 poniżej 124,5 2,01 i na ryzyko:poniżej 121,5 2,81 Wczoraj bardzo ładne kursy powchodziły... Kuba - Czechy po kursie 2,52 Australia - Bułgaria poniżej 122,5 po kursie 1,84 iponiżej 118,5 po kursie 2,84 - było 117 punktów. Edytowane 22 Czerwiec 2018 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi