Gruby Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2018 -> CasiniaBet Aby wziąć udział w konkursie należy posiadać *aktywne konto (stare lub nowe) w -> casiniabet przed rozpoczęciem spotkania. Zwycięzcy przesyłają swoje loginy na pw. Jeśli na koncie nie będzie depozytu - nagroda przechodzi na kolejną osobę. *Za aktywne konto w CasiniaBet uznaje się konto, na którym dokonano min 1 depozytu (min 50 PLN) po 1.04.2018 roku. Jak ktoś nie robił depozytu to ma na to czas do momentu rozpoczęcia spotkania (02.05 20:45). Nagrody od casiniabet: 1 miejsce - 50 € + 300 punktów forumowych 2 miejsce - 30 € 3 miejsce - 20 € ========================================================================= Roma - Liverpool - prosty konkurs, który już znacie. Podajecie swoje typy do poniższych opcji: ========================================================================= Roma - Liverpool - 1x2Roma - Liverpool - Dokładny wynikRoma - Liverpool - 1x2 HTRoma - Liverpool - Dokładny wynik HTRoma - Liverpool - Under/over 2.5Roma - Liverpool - Żółte kartki under/over 3.5Roma - Liverpool - Obie strzelą ?Roma - Liverpool - W której połowie padnie więcej bramek ?Roma - Liverpool - Parzysta/Nieparzysta liczba bramekRoma - Liverpool - Czy będzie rzut karny ? Roma - Liverpool - Czy będzie czerwona kartka ? Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 1 połowy Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 2 połowy Roma - Liverpool - Rzuty rożne under/over 8.5 Roma - Liverpool - Faule under/over 20.5 Roma - Liverpool - Strzelec pierwszego gola (nie drużyna, tylko nazwisko strzelca) Dodatkowy typ: Roma - Liverpool - Minuta pierwszego gola* ========================================================================= Za poprawnie trafiony dokładny wynik 3pkt, za dokładny wynik do połowy 3pkt, strzelec gola 2pkt, pozostałe typy 1pkt. Każdy może zaznaczyć przy swoim typie pewniaka (oznaczamy literą P ) co powoduje podwojenie punktów za dany typ jeśli jest trafiony. Natomiast jeśli pewniak nie zostanie trafiony - odejmujemy tyle punktów ile było do zgarnięcia za dany typ (czyli 1, 2 lub 3). Pewniaka zaznaczamy tylko przy jednym typie! *Jeżeli jedna lub więcej osób będzie miało tyle samo punktów - wygrywa osoba, która była bliżej z minutą pierwszego gola (np. User A poda 15min, User B poda 17 min, gol padnie w 16 min - wygrywa User A). Jeżeli to nie przyniesie rozstrzygnięcia - decyduje szybkość wysłania postu, kto pierwszy ten lepszy. Wszystkie posty z typami będą widoczne wraz ze startem spotkania Roma - Liverpool. Do tego momentu posty są niewidoczne, a licznik odpowiedzi pokazuje 0. Pytania i komentarze w temacie -> https://obstawianie.com/topic/22831-pytania-i-komentarze/ Zwycięzcy zobowiązani są do przesłania swoich loginów w ciągu 24h od momentu podania wyników. Po przekroczeniu tego czasu nagroda przechodzi na kolejną osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2018 Roma - Liverpool - prosty konkurs, który już znacie. Podajecie swoje typy do poniższych opcji: ========================================================================= Roma - Liverpool - 1x2 XRoma - Liverpool - Dokładny wynik 2:2Roma - Liverpool - 1x2 HT XRoma - Liverpool - Dokładny wynik HT 1:1Roma - Liverpool - Under/over 2.5 Over PRoma - Liverpool - Żółte kartki under/over 3.5 OverRoma - Liverpool - Obie strzelą ? TakRoma - Liverpool - W której połowie padnie więcej bramek ? Po równoRoma - Liverpool - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek ParzystaRoma - Liverpool - Czy będzie rzut karny ? Nie Roma - Liverpool - Czy będzie czerwona kartka ? Nie Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 1 połowy 1 Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 2 połowy 3 Roma - Liverpool - Rzuty rożne under/over 8.5 Over Roma - Liverpool - Faule under/over 20.5 Over Roma - Liverpool - Strzelec pierwszego gola (nie drużyna, tylko nazwisko strzelca) E.Dzeko Dodatkowy typ: Roma - Liverpool - Minuta pierwszego gola* 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 30 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2018 Tylko 2 osoby w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomusss Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2018 Roma - Liverpool - 1Roma - Liverpool - 3:1Roma - Liverpool - 1Roma - Liverpool - 1:0Roma - Liverpool - over 2.5 (P)Roma - Liverpool - over 3.5Roma - Liverpool - takRoma - Liverpool - druga połowaRoma - Liverpool - parzystaRoma - Liverpool - nie Roma - Liverpool - nie Roma - Liverpool - 2 Roma - Liverpool - 4 Roma - Liverpool - over 8.5 Roma - Liverpool - over 20.5 Roma - Liverpool - Dzeko Dodatkowy typ: Roma - Liverpool - 27 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3r0 Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2018 Roma - Liverpool - 1Roma - Liverpool - Dokładny wynik: 3:2Roma - Liverpool - 1 HTRoma - Liverpool - HT: 1:0Roma - Liverpool - Over 2.5 PRoma - Liverpool - Żółte kartki Over 3.5Roma - Liverpool - Obie strzelą ? - TAKRoma - Liverpool - W której połowie padnie więcej bramek ? - w drugiejRoma - Liverpool - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek - nieparzysta Roma - Liverpool - Czy będzie rzut karny ? - tak Roma - Liverpool - Czy będzie czerwona kartka ? - nie Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 1 połowy - 1 min. Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 2 połowy - 4 min. Roma - Liverpool - Rzuty rożne Over 8.5 Roma - Liverpool - Faule Over 20.5 Roma - Liverpool - Strzelec pierwszego gola (nie drużyna, tylko nazwisko strzelca) - Dzeko Dodatkowy typ: Roma - Liverpool - Minuta pierwszego gola* - 42 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabektyper Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2018 (edytowane) prosze o usunięcie posta Edytowane 2 Maj 2018 przez grabektyper nie ten konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@nda Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2018 Roma - Liverpool - 1x2 2Roma - Liverpool - Dokładny wynik 1-3Roma - Liverpool - 1x2 HT 2Roma - Liverpool - Dokładny wynik HT 1-1Roma - Liverpool - Under/over 2.5 over 2,5Roma - Liverpool - Żółte kartki under/over 3.5 over 3,5Roma - Liverpool - Obie strzelą ? TAKRoma - Liverpool - W której połowie padnie więcej bramek ? 2Roma - Liverpool - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek Nieparzysta Roma - Liverpool - Czy będzie rzut karny ? NIE Roma - Liverpool - Czy będzie czerwona kartka ? NIE Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 1 połowy 2 min Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 2 połowy 4 min Roma - Liverpool - Rzuty rożne under/over 8.5 over P Roma - Liverpool - Faule under/over 20.5 over Roma - Liverpool - Strzelec pierwszego gola (nie drużyna, tylko nazwisko strzelca) Dzeko Dodatkowy typ: Roma - Liverpool - Minuta pierwszego gola* 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2018 Roma - Liverpool - 2Roma - Liverpool - Dokładny wynik: 2:3Roma - Liverpool - 1 HTRoma - Liverpool - Dokładny wynik HT 2:1Roma - Liverpool - over 2.5 PRoma - Liverpool - Żółte kartki over 3.5Roma - Liverpool - Obie strzelą ? TAKRoma - Liverpool - W której połowie padnie więcej bramek ? w pierwszejRoma - Liverpool - Nieparzysta liczba bramekRoma - Liverpool - Czy będzie rzut karny ? NIE Roma - Liverpool - Czy będzie czerwona kartka ? TAK Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 1 połowy: 2 Roma - Liverpool - Liczba doliczonych minut do 2 połowy: 3 Roma - Liverpool - Rzuty rożne under 8.5 Roma - Liverpool - Faule over 20.5 Roma - Liverpool - Strzelec pierwszego gola (nie drużyna, tylko nazwisko strzelca): Nainggolan Dodatkowy typ: Roma - Liverpool - Minuta pierwszego gola 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2018 1. @maer 2. @n3r0 3. @P@nda Na reklamacje czas do 20:00.Loginy do mnie na pw. Jak ktoś z Was nie robił depo to niech od razu napisze bo i tak nagrody nie będzie, a szkoda czasu. 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@nda Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2018 @BePe Nie mogę napisać na pw, bo jeszcze zablokowane jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomusss Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2018 (edytowane) ... Edytowane 3 Maj 2018 przez tomusss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3r0 Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2018 Udało się może wysłać już loginy do CasiniaBet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2018 Tak wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2018 Spróbujcie uderzyć na LC po nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2018 5 godzin temu, BePe napisał: Spróbujcie uderzyć na LC po nagrody. Kiedy pracuje Polski support? Jaki ma byc obrót tych nagród? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj 2018 Nie wiem kiedy pl pracuje. Dodali $ ? Obrót 8x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj 2018 ja dzisiaj zapytałem Vladimira na live czacie o moją nagrodę kazł mi podac login w celu sprawdzenia i odpisał mi tak: "Niestety, jeszcze nie mamy żadnych wiadomości od Obstawianie.com o wynikach ostatniego konkursu. Jak otrzymamy od nich wiadomość, to dopiszemy Panu go wygraną i poinformujemy Pana drogą mailową. Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 6 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2018 eh to pewnie dopiero jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2018 Mam informacje, że nagrody zostały dodane już w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 7 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2018 4 godziny temu, BePe napisał: Mam informacje, że nagrody zostały dodane już w czwartek. To ja do tej pory nic nie mam Tak jak pisałem w sobotę na Live Czacie i wkleiłem odpowiedź gościa który mi odpisał to co odpisał. W bonusach też nie mam żadnego bo niedawno sprawdzałem Dostał ktoś z wygranych tego konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@nda Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2018 Ja również nic nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2018 Cytat Hello I have checked the players from the competition: Nerekvc15 and PanCiekawsk got their prizes, the trouble concerns only Maer20 I informed the manager about this problem Today it has to added 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2018 3 godziny temu, BePe napisał: @BePe u mnie dopisane już jak teraz wszedłem, obrót miesiąc i x8 tak jak pisałeś Dzięki za interwencje 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi