Jump to content

Stawianie na faworytów

Hirtek
 Share

Recommended Posts

Z jakich lig należy typować( sprawdzone wielokrotnie przeze mnie):

Anglia…1(4)…2(3)…3(3)….4(3).. 5(2) liga

Belgia 1 liga(3)

Francja 1 liga(3)

Holandia 1 liga(3)

Hiszpania 1(3) i 2(2) liga

Grecja 1 liga(3)

Austria 1 liga(2)

Włochy 1(3) i 2(3) liga

Niemcy 1(3) i 2(3) liga

Duńska 1 liga(3)

Norweska 1 liga(3)

Portugalska 1 liga(3)

Szkocka 1 liga(3)

Turecka 1 liga(3)

To są ligi z których wybieramy po kilka solidnych drużyn… Najlepiej pierwsze 2,3,4 z czołówki… Ile drużyn wybrać??? Napisałem w nawiasie

Następnie żeby nie szukać wiele godzin wyników z ostatniego weekendu inwestujemy 2,40 zł i kupujemy gazetkę z wynikami np. z Toto-Mixa (chyba jest najtańsza) albo wchodzimy na www.betexplorer.com

Jak wybrać mecze które warto zagrać?

Wybieramy tak:

Sprawdzamy wyniki drużyn które sobie wybraliśmy i jeśli np. jakakolwiek drużyna PRZEGRAŁA mecz i następny gra na WŁASNYM boisku to STAWIAMY NA TĄ DRUZYNĘ!!!!!! TO WŁAŚNIE MÓJ SPOSÓB!!!!!!!!!!!!!

Jest jedna zasada sprawdzona przeze mnie i która się sprawdza jak do tej pory… ŻADNA SOLIDNA DRUŻYNA NIE PRZEGRYWA 2 MECZY Z RZEDU!!!!!

Proste prawda? Sami zobaczcie ze to naprawdę działa!!!!!

Z kimkolwiek by nie grała co najgorzej może być remis… Tak więc jeśli zbierze nam się kilka takich drużyn… A co kolejkę jest ich kilkanaście bo właśnie ostatnio jak grali na wyjeździe i sporo amatorów stawiało 2 to Oni właśnie przegrali… w następnym meczu co najgorzej zremisują choć 90 % przypadków to wygrane…

Jak przewidzieć czy dana drużyna która przegrala wygra a nie zremisuje… to już kwestia doświadczenia… ale sami szybko zorientujecie się ze są drużyny solidne i solidniejsze jeśli np. taki VFB przegra mecz wyjazdowy to następny tak jak w miniony week u siebie na pewno wygra!!!!

Tak więc wybieramy te mecze i żeby być absolutnie pewnym wygranej stawiamy maksymalnie 3 drużyny z podpórkami( wszystko zależy od kursu)… kurs wychodzi nam około 2 i wygrana nasza….:)

Ktoś powie ze kurs 2 to niewiele… ale właśnie bukom o to chodzi żebyśmy cieszyli oczy kursem np. 245 i podniecali się że za 2 zł wygramy kilkaset… ale taki kupon zwykle nie wchodzi!!!( 99% przypadków)

Co do mojego sposobu to jestem go pewien ponieważ gram tak od roku i ręczę że to działa!!!!

Co do pucharów to staram się ich unikać ponieważ nie wszyscy traktują je poważnie!!!

Choć jeśli gram to ZAWSZE WYBIERAM GOSPODARZY!!!!

To samo z LM… tam walka jest na całego ale też gospodarze maja większe szanse… obie drużyny grają na maksa i często są remisy… wiec tez omijam te mecze… choć gdy mnie korci i chcę zagrać to zawsze patrzę na sytuację w tabeli i wybieram zespól któremu będzie zależało na pkt.i gra u siebie i daje wtedy z podpórką… a to tylko dlatego żeby mieć 66% szans na wygraną a nie mniejJ

Tak więc polecam zdecydowanie granie lig które wyżej wymieniłem… a UNIKANIE JAK OGNIA LIG: Polskiej. Ruskiej. Czeskiej i innych wynalazków gdzie korupcja jest na porządku dziennymJ

Mam nadzieję ze zaczniecie grać moim sposobem i już w najbliższy weekend będziemy się wspólnie cieszyli z wygranej

[ Komentarz dodany przez: Aion: 2007-03-09, 13:07 ]

Skopiowane z e-booka :zdegustowany:

• 2 weeks later...

Na Hirtka uwazajcie,on wiekszosc rzeczy kopiuje :/ wiem bo widze go na roznych forach bukmacherskich,takie dziecko neostrady %-)

Skoro Ty go widzisz na różnych forach, to on Ciebie też widzi i to samo może o Tobie powiedzieć %-) Może szuka weny na tych forach. A ty Mazurku czego tam szukasz :)

Na poważnie to uważam, że jeżeli kopiujemy coś skądś to powinniśmy dać cytat, podanie źródła często byłoby równoważne ze spamem. Nie tylko Hirtek kopiuje, rozejrzyj się po forum a znajdziesz więcej takich " duplikatów.

amciek wiem,że jest wiele takich osób ale Hirtek to inna bajka,zauważ od kiedy jest na forum i ile już ma postów :szok: Uważa się za fachowca od NBA a moim zdaniem wcale się na tym nie zna,zresztą co ja będę opowiadał,większość ludzi pisała lub pisze na obst.com więc znamy Hirtka :)).

PS.Jak po nazwisku to po pysku :D .

No Hirtek robi se z lekka trodze broniąc tak Elit Typera..... a co do jego typów NBA to też no nie jest tak dobrze, podaje typy rzadko dość bo mniej więcej typ dziennie i to akumulacyjnie kursy góra 2.00 :zdziwiony: i nie ma już 100% skuteczności więc ni ma co :D podzielam zdanie Mazura

• 6 months later...