Tonny Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2018 Startujemy z 30 kolejką w PD! Zapraszam do rozmów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2018 (edytowane) Hiszpania, Primera Division: La Coruna - Malaga 06.04.208. godz. 21:00 Typ: over 2 azjan / Kurs: 1.64 / Buk: 1xbet / Stawka: 7j (700zł) Być w elicie albo nie być, ten mecz o niczym nie przesądzi ale raczej już na 100% po tym starciu poznamy spadkowicza ligi. Obie ekipy przy takiej stracie do bezpiecznego miejsc, ratuje i interesuje tylko zwycięstwo czy to wystarczający argument za tym by dziś zobaczyć bramki, wszystko zweryfikuje boisko ale ja idę w stronę tego że będzie ryzyko w wykonaniu jednych i drugich. Na pewno szybka bramka by nam ten mecz otworzyła i mam przeczucie że nikt nie będzie czekał tylko podejmie ryzyko. La Coruna ma dramatyczną linię defensywną z bilansem 61 bramek straconych to daje średnią dwie bramki na mecz więc dla mnie dziwnym będzie wariant w którym nawet skromnie prowadząc skupią się tylko na bronieniu to może być zabójcza taktyka głupi błąd co im się zdarza często i jest problem. W ataku z grona tych zainteresowanych walką o ligową byt moim zdaniem wyglądają najpewniej, mają kim straszyć i strzelać. Malaga przyjeżdża tutaj podbudowana nie ma co ukryć dość zaskakującym zwycięstwem z Villarreal które dało jeszcze nadzieję, ten zespół to już od dłuższego czasu nie ma nic do stracenia a w takim meczu ten wskaźnik jeszcze się zwiększa, nie wyglądają tak źle w defensywie jak dzisiejszy przeciwnik ale ich taktyczna, wolna gra widzimy ile im dała w tym sezonie, by się utrzymać trzeba strzelać i grać ryzykownie, nie wiem czy to już nie za późno ale trzeba tak dziś wyjść i ciekawi mnie jak wówczas będą wyglądać w defensywie. Liczę na to że nie powtórzy się historia ze starcia z Las Palmas na tym stadionie gdzie mecz o wszystko kończy się remisem 1:1 – kibice po pierwsze czegoś takiego nie będą chcieli oglądać. Trzeba przyznać że te bezpośrednie pojedynki tych ekip wyglądają ostatnio świetnie, w tym roku 3:2, przed rokiem jeden mecz 2:0 ale wcześniej to popisy bramkowe 4:3, 3:3. Edytowane 8 Kwiecień 2018 przez jack13 WYNIK 1 Zgłoszenie By pershing, 6 Kwiecień 2018 25+10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Typerex Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2018 Dyscyplina: Piłka nożna Spotkanie: Real - Atletico Typ: 1 Kurs: 1.77 Godz: 16:15 Bukmacher: Totolotek Przed derbami Madrytu sporo dyskusji o potencjalnym szpalerze dla Barcelony. Na boisku piłkarze obu zespołów nie powinni jednak o tym myśleć, a Real ma duże szanse na zbliżenie się do Atletico na zaledwie jeden punkt w ligowej tabeli i nawet jeśli miałoby to przybliżyć Barcelonę do tytułu, który w zasadzie i tak jest pewny to podopieczni Zidane'a na pewno nie odpuszczą. Real wydaje się ostatnio w naprawdę dobrej dyspozycji, udowodnili to także występem w Champions League, a Atletico w Lidze Europy mogło mówić trochę o szczęściu, bo Sporting tego dnia prawie sam strzelał sobie bramki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2018 (edytowane) Villarreal - Athletic Bilbao 1:3Villarreal 1,76 Fortuna Przed nami dość ciekawe spotkanie kończące 31 kolejkę w La Liga. Villarreal na Estadio De La Ceramica podejmuje Athletic Club Bilbao. Bilbao spore rozczarowanie w tym sezonie, zajmują Oni dopiero 13 miejsce natomiast Villarreal w dalszym ciągu walczy o Europejskie Puchary lecz już tylko o Ligę Europejską. Bilbao na ostatnie 10 spotkań wygrało zaledwie 2 mecze, 2:0 z Leganes i 2:1 z Malaga... wyniki kiepskie. Villarreal także nie ma najlepszego okresu teraz... Lecz wierzę, że to właśnie Oni przezwyciężą ten trudny okres i zgarną 3 ważne punkty i miną Betis w tabeli. Ogólnie kadrowo to gospodarze są dużo mocniejsi, Athletic na ten moment to niestety ale średniak w lidze... Stawiam na gospodarzy bo dla mnie są Oni dziś zdecydowanym faworytem. Powodzenia Edytowane 10 Kwiecień 2018 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi