Tonny Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2018 Sporo ciekawych spotkań w Hiszpanii na czeka, Valencia - Alaves powinno obfitować w bramki, Villareal z Atletico według mnie też. Może Malaga się przełamie? Czy Girona postawi się Realowi? Girona gra całkiem fajną piłkę! Zapraszam do rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2018 (edytowane) Villareal-AT. Madrid godz.18.30 Saul Niguez suma żółtych kartek powyżej (0.5) 3.05 Żółte kartki Antoine Griezmann suma żółtych kartek powyżej (0.5) 3,5 Tu najmniej liczyłem na kartke.... Żółte kartki Thomas Partey suma żółtych kartek powyżej (0.5) 2,62 tu miała byc pewunia.... 1xbet Kartek sporo i czerwo za 7 kartek Unibet dawał coś kolo 3 kurs Na szybko bo....Tutaj idę w stronę kartek Atleti konkretnie poszczególnych graczy ważnych graczy w układance cholo Simeone. AT po meczach w LE ma ciężki terminarz teraz żółta łódź podwodna a potem spacerek z przyszłym drugoligowcem jakim jest Depor i potem hit batalia derby na Realu wiadomo jaki to jest mecz wiec....myślę ze paru ludzi będzie chciało sie wyczyścić przed odwieczna wojna i w 2 połowie zobaczymy parę kartek piłkarzy z Madrytu Saul ma 9 kartek Griezmann 4 Thomas tez kartki łapie i tez 4 żółtka na koncie .5 kartka w sezonie to pauza w next meczu .Sędzia Borbalan,średnia nieco 5,5/mecz wiadomo jak tam jest z sędziowaniem wiadomo jak Atletico potrafi grac ostro itp Wszyscy sa przewidziani do gry w 11 dzisiaj Edytowane 18 Marzec 2018 przez ŻYLETA 1 Zgłoszenie By pershing, 18 Marzec 2018 30+20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi