Tonny Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2018 Kolejny etap rozgrywek w LE! Sporo ciekawych spotkań będziemy mogli zobaczyć, BVB - Salzburg, CSKA -Lyon, Milan - Arsenal to według mnie top3 tego etapu. Czy macie jakiś pomysł? Zapraszam do rozmów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Typerex Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2018 Dyscyplina: Piłka nożna Spotkanie: Milan - Arsenal Typ: 1 Kurs: 2.15 Godz: 19:00 Bukmacher: Totolotek O 19 w Mediolanie chyba najciekawiej zapowiadający się dwumecz tej fazy Ligi Europy. Parę lat temu byłoby to starcie na szczycie Champions League, lecz zarówno Milan, jak i Arsenal są obecnie na innym etapie i do ścisłej europejskiej czołówki im daleko. Jednak to nadal jedni z faworytów do wygrania tych rozgrywek, a choćby przez nazwy klubów zapowiada się emocjonująco. W ostatnim czasie Milan gra naprawdę dobrze, a Gattuso wyraźnie trafił do swych podopiecznych. Za to Arsenal wygląda wrecz fatalnie i atmosfera w klubie daleka jest od ideału. Dlatego też dziś stawiam na Milan, bo sam kurs zaproponowany przez Totolotka przy tych okolicznościach wydaje się ciekawy, a dodając do tego opcję bez podatku to już w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2018 (edytowane) Marsylia - Bilbao 3:1Marsylia 1,76 Marsylia -1 2,96 Czas na 1/8 finału w lidze europejskiej. Liga mistrzów dość niespodziewanie zakończyła się w tym tygodniu... Dziś myślę, że nie powinno być za dużo niespodzianek - kto chciał odpaść to już odpadł w 1/16. O Bilbao już pisałem w ramach poprzedniej rundy gdzie spotykała się ze Spartakiem Moskwa i stawiałem na Spartak, dla mnie dość nieoczekiwanie wygrali na wyjeździe 1:3 a u siebie przegrali 1:2 i awansowali dalej. Dziś moim zdaniem przeciwnik jeszcze bardziej wymagający, drużyna z Francji, która zajmuje 3 miejsce w lidze. Marsylia w poprzedniej rundzie wygrała w swoim pierwszym meczu u siebie ze Sportingiem Bragą 3:0 i dość pewnie weszli do następnej rundy. Bilbao to dla mnie największe rozczarowanie w Hiszpanii w tym sezonie, mimo, że mają dobrych piłkarzy to nie potrafią tego wykorzystać. Francuzi także mają świetnych zawodników w swoim klubie i u siebie grają naprawdę bardzo dobrą piłkę. Myślę, że Marsylii zależy na tym pucharze i u siebie będą chcieli wypracować sobie już dość solidną zaliczkę. Myślę, że 2:0 będzie bardzo dobrym wynikiem dla Marsylii przed rewanżem. Lazio Rzym - Dynamo Kijów 2:2 Lazio 1,5 Lazio -1 2,24 W poprzedniej rundzie Dynamo Kijów męczyli się z AEK Ateny, gdzie zremisowali dwukrotnie, tyle, że na wyjeździe 1:1 a u siebie 0:0 i dlatego awansowali dalej. Lazio mimo, że przegrali swój pierwszy mecz ze Steaua 0:1 to u siebie pokali już klasę ... rozbili przeciwnika aż 5:1. Dziś u siebie Lazio pewnie będzie chciał wygrać dość pewnie i jechać na Ukrainę ze sporą zaliczką... Lazio ostatnio po dość dobrej grze przegrali 0:1 z Juventusem pechowo ale u siebie naprawdę pokazują, że potrafią grać fajną piłkę. Dynamo Kijów jeszcze u siebie mogą powalczyć ale na wyjeździe ich nie widzę... W dodatku dziś nie zagrają: C. Zambrano, D. M'bokani, S. Sydorchuk i G. Buschhan. Dortmund - Salzburg 1:2 Dortmund 1,65 Dortmund i poniżej 3,5 2,43 Dortmund na pewno jest zdecydowanym faworytem w tym meczu, kursy idą nieco do góry ale Dortmund wychodzi najmocniejszym składem. Salzburg w poprzedniej rundzie wygrał z Sociedad natomiast Dortmund pokonał Atalantę. Myślę, że nie zobaczymy dziś zbyt wiele bramek, Salzburg przede wszystkim nie będzie chciał stracić tutaj gola a Dortmund ma ostatnio problemy ze strzelaniem, w ostatnich 4 meczach tylko 4 bramki strzelone. Salzburg w swojej lidze oczywiście nie ma sobie równych ale nie ma co porównywać ligi Austriackiej do ligi Niemieckiej. Myślę, że dziś Dortmund wygra ale minimalistycznie. Leipzig - Zenit 2:1 Leipzig 1,71 W poprzedniej rundzie bardzo przejechałem się na Zenicie gdy mocno ich nie doceniałem i stawiałem dość mocno na Celtic, w pierwszym meczu się to udało i Celtic wygrał zasłużenie natomiast rewanż już rozegrali fatalnie... Dziś Zenit ponownie na wyjeździe i myślę, że znowu przegra swoje pierwsze spotkanie. Leipzig u siebie gra dobrze w dodatku liga europejska dla takiego klubu to na pewno jest coś fajnego do przeżycia... W poprzedniej rundzie wyeliminowali Napoli więc to znaczy, że potrafią zagrać na bardzo wysokim poziomie. Wszystkie kursy z Fortuna Edytowane 9 Marzec 2018 przez zibi16 1 Zgłoszenie By pershing, 9 Marzec 2018 105 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2018 Spotkanie: Athletic Bilbao - Marsylia Typ: dokładny wynik meczu 3:1 dla Athletic Bilbao Kurs: 18,00 Bukmacher: Unibet Analiza: Przed rozpoczęciem tego dwumeczu wydawało się, że jest to jedna z najbardziej wyrównanych par. Miałem przeczucie, że ten dwumecz może roztrzygnąć dogrywka. Pierwsze spotkanie zakończyło się wynikiem 3:1 dla Marsylii i było to zasłużone zwycięstwo. Obie te drużyny łączy jednak jedno- dużo lepiej spisują się u siebie niż na wyjazdach. Bardzo trudno jest pokonać Bilbao na ich boisku, co pokazują ich mecze w Primera Division. W Lidze Europy niby przegrali u siebie ze Spartakiem, no ale na wygrali pierwszy mecz na wyjeździe 3:1, więc mogli sobie pozwolić na minimalną porażkę. Mecz w Bilbao może wyglądać całkiem inaczej i moim zdaniem Athletic Bilbao wygra to spotkanie. Wątpię jednak, żeby wygrali do zera, bo Marsylia ostatnio strzela sporo goli, więc i tu powinni coś zdobyć. Czuję tu dokładny wynik 3:1 dla Bilbao i dopiero dogrywka zadecyduje o tym, która z tych drużyn awansuje dalej. Kurs na dokładny wynik 3:1 dla Bilbao jest według mnie trochę zbyt wysoki, dlatego za drobne można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2018 (edytowane) Arsenal Londyn - AC Milan 3:1powyżej 2,5 i obie strzelą 2,00 Fortuna Czas na mecze rewanżowe ligi europejskiej. W pierwszym meczu dość niespodziewanie to Arsenal okazał się lepszy od Milanu będącego w świetnej formie... Wygrali 2:0 na wyjeździe i prawdopodobnie to Oni awansują dalej. Milan już nie ma nic do stracenia, musi wyjść od 1 minuty w pełni zaangażowania i atakując bramkę Arsenalu. Trener Milanu powinien wyjść dość ofensywnie, w końcu musi odrobić stratę 2 bramek. Oczywiście Arsenal nie położy się i też będzie miał swoje okazje do strzelenia bramki dlatego nie postawię na zwycięstwo którejś ze stron tylko na bramki, wydaje mi się, że dziś obie drużyny strzelą i padnie powyżej 2,5 gola. Milan dalej wygrywa mecz za meczem w lidze a to Arsenal był w beznadziejnej formie.... 4 porażki w lidze bodajże. Ostatnio zwycięstwo 3:0 u siebie z Watfordem, Watford nie wykorzystał karnego. Milan ma w weekend mecz u siebie z Chievo natomiast Arsenal będzie odpoczywał bo mecz z Leicester został przełożone z powodu mecz Leicesteru w Pucharze Anglii, reasumując ani jeden ani drugi zespół nie musi się jakoś specjalnie oszczędzać. Liczę na minimum 3 bramki w tym spotkaniu. Salzburg - Dortmund 0:0 powyżej 2,5 i obie strzelą 1,70 Fortuna Pierwszy mecz sensacyjnie wygrał Salzburg 2:1 i to Oni są teraz faworytem do awansu. Na pewno Dortmund nie podda się tak łatwo i powalczy o odrobienie strat. Po porażce 1:2 u siebie Dortmund teraz MUSI strzelić minimum 2 bramki ale, że Dortmund będzie musiał atakować to Salzburg będzie miał pewnie swoje szanse na jakieś kontrataki i wydaje mi się, że też coś strzelą. Wydaje mi się, że Dortmund wygra ten mecz w końcu są drużyną lepszą od Austriaków ale ja wolę zabezpieczyć się i stawiam na bramki... może będzie kolejna niespodzianka i ponownie wygra Salzburg 2:1? Dynamo Kijów - Lazio Rzym 0:2 Lazio 2,17 Fortuna Pierwszy mecz Lazio przespało moim zdaniem i tylko zremisowali 2:2 z Dynamo Kijów. Oczywiście w ciągu 90 minut sporo czasu przeważali i byli lepszą drużyną no ale wynik jednak dużo lepszy dla gości. Dziś Lazio musi wygrać aby awansowali dalej bądź remis 2:2 lub wyżej.... Lazio jest mocniejszą drużyną i moim zdaniem powinni sobie poradzić z Dynamo już w meczu u siebie powinni sobie zrobić zaliczkę minimum 2 goli. Lazio w weekend ma mecz u siebie z Bologna więc nie muszą jakoś zbytnio się oszczędzać. Zenit - Leipzig 1:1 obie strzelą 1,66 Fortuna W tym spotkaniu idę w obie strzelą. Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem Lipsk 2:1, prowadzili już 2:0 i mieli dość pewny wynik no ale stracili gola i ten dwu mecz jeszcze nie jest rozstrzygnięty. Zenit będzie musiał atakować aby odrobić stratę a Lipsk ma kim straszyć rywali ... Pogoda w Rosji nie najlepsza ale nie powinno być dużych mrozów. Szykuje nam się ciekawe spotkanie i oby z bramkami. Edytowane 16 Marzec 2018 przez zibi16 5 Zgłoszenie By pershing, 15 Marzec 2018 90+20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi