Tonny Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2018 Jutro zaczynamy zmagania w Niemczech, otworzy nam spotkanie Gladbach - Bremen. W tej kolejce zagra też Lipsk z BVB, to spotkanie będzie na pewno warte oczu. Zapraszam do dyskusji na temat tych spotkań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2018 (edytowane) Gladbach - Werder Tutaj krótko , o grze Gladbach pisałem już podczas wcześniejszych kolejek, że jest na prawdę dobra mimo wyników i mecz z Hannoverem to potwierdził, bramka (trzeba dodać przepięknej urody) Kramera przerwała niechlubną serię 431 minut bez zdobytej bramki w spotkaniach gdzie sytuacji Borussia miała mnóstwa , ale kulała skuteczność. Na pewno ta wygrana w ostatniej kolejce poprawi morale w szatni , chociaż ich dzisiejszy rywal Werder może także pochwalić się ostatnimi dobrymi wynikami , dzięki którym wybrnęli ze strefy spadkowej. O kontuzjach nie ma co pisać , w Gladbach szpital od dłuższego czasu , w Werderze również bez świeższych absencji. Spodziewam się ciężkiego meczu , bo Werder na wyjazdach gra mocno "rzemieślniczo" , mało strzelają, mało tracą, ale biorąc pod uwagę chyba zwyżkującą formę gospodarzy stawiam , że przed swoją publicznością odniosą zwycięstwo. Do tego dokładam ich wygraną już w 1 połowie , myślę, że to będzie ten mecz , który wyjdzie wreszcie Borussii po przerwie zimowej , że strzelą pierwsi bramkę jeszcze przed przerwą i mając mecz pod kontrolą zdobędą 3 punkty. Gladbach - Werder 1 1.98 Unibet Gladbach - Werder - [ HT/FT ] 1/1 3.20 Unibet Co odwalili ... Nie wyszli na drugą połowę.. całkowicie oddali plac Werderowi Edytowane 3 Marzec 2018 przez poozon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2018 (edytowane) Lipsk ₋ Borussia Dortmund - Lipsk rzut rożny - 1.do 15. minuta Tak @ 1.95 wiliam Hill Na luzaku dobry meczyk jest !!!!! Bardzo ciekawe spotkanie. Lipsk w kryzysie w Bundeslidze 2 porażki z rzędu plus blamaż u siebie z Napoli i o mało była by klapa w postaci przegranego awansu w lidze europy po pierwszym wygranym meczu.Dzisiaj już trzeba sie przełamać bo 6 miejsce na chwile obecna nie daje LM- w tabeli jest dość ciasno ,Każdy mecz jest ważny i ma swoje znaczenie tutaj mamy mecz o przysłowiowe 6 pkt. Obie ekipy graja ofensywnie maja swoje problemy szukają bramek stwarzają sobie sytuacje graja piłka dużo akcji w bocznych sektorach boiskach- co powoduje ze obie ekipy maja sporo rzutów rożnych. Idę w stronę Lipska gospodarzy bo myślę ze od początku meczu rusza zaatakują, co do rożnych średnio robią ich w granicach 5-6 a czasem i więcej.Teoretycznie najlepszy bet na to spotkanie to bts ale kursy nie do gry -over tez powinien paść ale czasem w tego typu meczach po prostu czegoś brakuje i te najoczywistsze zakłady typy nie wchodzą... osobiście bardzo brakuje mi WH dobry bukmacher z fajna oferta i....i tutaj od nich bet czesto korzystam do konkursu forumowego z ich oferty. 1 spotkanie było niesamowitym widowiskiem 3-2 do RB 2 czerwone kartki ale mało rożnych z obu stron...myślę ze 15 minut na jednego rożnego to sporo czasu...z fartem Edytowane 3 Marzec 2018 przez ŻYLETA 1 Zgłoszenie By pershing, 3 Marzec 2018 25+15zs+10 idziesz po dodatkowe punkty jutro :D GL :piwo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi