Tonny Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2018 Jutro mamy ostatni mecz kolejki numer 26, a we wtorek już startujemy z kolejną! Zapraszam do dyskusji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2018 (edytowane) Espanyol - Real Madryt 1:0 Real 1,59 Real i poniżej 3,5 2,45 Dziś Real mocno osłabiony, nie zagrają: C. Ronaldo, Marcelo, T. Kroos, L. Modrić i Casemiro Ostatnio Real nabrał wiatr w żagle i grają zdecydowanie lepiej, w formie są M. Asensio czy Lucas, który może dostać szanse dziś chociaż wydaje mi się, że od 1 minuty zacznie G. Bale. W końcu od 1 minuty powinien dostać szansę D. Ceballos i ten mecz pokaże czy Zidane może na niego stawiać czy też nie... Espanyol słaby jak co roku.. o dziwo Realowi bardzo łatwo się tutaj gra w ostatnich latach, same zwycięstwa. Czuję zwycięstwo Realu chociaż... bardzo trudne i ciężkie spotkanie ich czeka myślę, że nie zobaczymy tutaj zbyt dużo bramek dlatego drugi typ Real i poniżej 3,5 bramki. Jeśli chodzi o Espanyol to zajmują 15 miejsce i mają 4 remisy pod rząd a w lidze nie wygrali meczu już ponad 1,5 miesiąca. Poczekają jeszcze przynajmniej pare dni. Edytowane 27 Luty 2018 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2018 Bilbao - Valencia BTS 1.7 totolotek Obie ekipy na weekend, w meczach domowych wygrały 2-1. Wydaje się, że Valencia w końcu wygrzebała się z dołku, mieli ostatnio małe kryzys, ale już trzy wygrane z rzędu, także wygląda to całkiem nieźle. Mina i Parejo zaczęli strzelać bramki, niestety przestał Zaza, ale coś u niego widać brak formy, brak skuteczności, ogólnie nie idzie mu najlepiej ostatnimi czasy. Dziwna sytuacja z Bilbao, co roku w topce, a w tym sezonie są poza top 10, ekipie nie idzie najlepiej, mają problemy w ofensywie, u siebie raptem 10 bramek strzelonych, przez co zdobyte tylko 18 punktów. Jednak dzisiaj spodziewam się otwartego spotkania, Valencia ma okazje dzisiaj przeskoczyć w tabeli Real, co na pewno jest dla nich ważne, a Bilbao musi wygrać, żeby nie spadać w dół, a jak wiemy, za tydzień ruszamy z LE i wtedy Bilbao będzie musiało wybierać, czy rezerwowym w lidze, a w LE walczymy o najwyższe cele, czy odwrotnie. h2h nam sprzyja, te ekipy lubiły zawsze ostrą wymianę, spodziewam się dzisiaj zaciętego spotkania, ale z bramkami. 1 Zgłoszenie By pershing, 28 Luty 2018 25 +15zs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2018 (edytowane) Athletic Bilbao - Valencia 1:1 Valencia lub remis 1,48 Bilbao w tym sezonie dla mnie drużyna przegrana chyba największa w lidze oczywiście zaraz po Realu... Valencia po wpadce Realu znowu może awansować na 3 miejsce. Myślę, że dziś już powinniśmy zobaczyć w środku Kondogbie co jest sporym wzmocnieniem w środku. Bilbao u siebie zaledwie 4 zwycięstwa na 12 meczy, strzelają niecałego gola na mecz zaś Valencia na wyjazdach strzela prawie 2 bramki średnio na mecz. Mają 6 zwycięstw na 12 meczy i tylko 4 porażki. Bilbao mimo, że ostatnio wygrali 2:1 z Malagą to moje zdanie się nie zmienia o nich... Są w kiepskiej formie i nie sądzę aby dziś wygrali ze świetną w tym sezonie Valencią. Getafe - Deportivo La Coruna 3:0 Getafe 1,94 Jedna z najgorszych w tym sezonie zespołów w lidze przyjeżdża do beniaminka z Getafe - świetnego beniaminka. Deportivo mimo, że zmieniła trenera nadal nie pokazuje nic w swoich meczach. Getafe natomiast u siebie gra świetnie aż 7 zwycięstw i tylko 3 porażki w 13 meczach. Ostatnio pechowo przegrali z Villarreal 0:1 nie strzelając 2 karnych. Deportivo po słabym meczu zremisowała 0:0 z Espanyolem. Ogólnie Deportivo ostatnio wygrał w lidze 9 grudnia z Leganes 1:0. Nie sądzę aby dziś wygrali czy zremisowali Getafe jest w gazie... grają miło dla oka i przyjemnie się ogląda ich grę. Tak samo jak drugiego beniaminka Girone. Ja dziś nawet zaryzykuję i stawiam Getafe -1,5 3,45 Kursy z Fortuna Edytowane 1 Marzec 2018 przez zibi16 1 Zgłoszenie By pershing, 28 Luty 2018 70 By pershing, 28 Luty 2018 15zs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjastrzab Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2018 Dyscyplina: Piłka nożna Hiszpania La ligaGodzina: 21:30Spotkanie: Atletico Madryt - Leganes Typ: 2 (+2)Kurs: 1,58Bukmacher: 1xBetAnaliza 26 kolejka w hiszpańskiej La Liga. Atletico zajmuje pozycję wicelidera i podejmie ekipę Leganes, która niedawno zasłynęła eliminując Real z Pucharu króla. Gospodarze są zdecydowanym faworytem, ale czy aż tak bardzo, żeby typować kilkubramkową wygrana ekipy Diego Simeone. W ostatnim meczu między nimi w 2017 było 2:0. Wcześniej grali ale nie ma co rozpatrywać meczy z 2001 i 2002 roku. Warto zerkąć na ststystyki bramkowe. Atletico u siebie 17:4 w 12 meczach, Leganes 10:16 w 13 spotkaniach. Ani jedna ani druga strona nie pokazuje aż tak dużych dysproporcji aby spodziewać się pogromu z strony gospodarzy. Atletico w lidze wygrało 3:0 z Las Palmas, ale oni są w ogonie tabeli ze straconymi aż 52 bramkami w porównaniu do 28 goli straconych przez Leganes. Co prawda ostatnio goście na wyjeździe przegrali właśnie trzema bramkami z Gironą, ale liczę, że wyciągną z tego właściwe wnioski i skończy się niskim wynikiem jak to z reguły bywa z ekipą prowadzoną przez Simeone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2018 (edytowane) Bilbao - Valencia Parejo, D. Otrzyma Kartkę nie 1,73 unibet Ja standardowo patrze na rożne i kartki jakoś nie mam pomysłu na ten mecz -kolejkę Na wstępie zaznaczę ze troszkę ruletka z tym zakładem ale ja nic ciekawego nie znalazłem a ...wiec Ja idę w stronę kartek to znaczy braku konkretnie myślę ze ofensywny pomocnik nietoperzy nie otrzyma kartki w tym meczu. Linie na to spotkanie dość wysokie wiadomo ze czasem w la-lidze jest więcej kopania po kostkach niz grania- co do sędziowania nie ma sie co za bardzo rozpisywać jest najgorsze na świecie sędziowie dają bardzo dużo kartek często sie mylą i wprowadzają chaos i zamieszanie na boisku.Dani jest piłkarzem kreatywnym ale z charakterkiem lubi wlaczyc nie ustępuje i czesto łapie głupie kartki za jakieś prowokacje . Duzo zależy od wyniku myślę ze ileś tam kartek zobaczymy w granicach 5-6 to chyba minimum ale nie koniecznie piłkarze Valencii muszę te kartki łapać. Baskowie także do grzecznych na boisku nie należą potrafią grac ostro.Z tego co tam oglądałem na eleven i skrótach laliga to Parejo dostał kartkę z Malaga za przepychanek z zawodnikiem byla to obustronna żółta kartka i w meczu z Realem Madryt w końcówce za faul na napastniku królewskich. Edytowane 28 Luty 2018 przez ŻYLETA 1 Zgłoszenie By pershing, 28 Luty 2018 25+15zs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2018 Ath. Bilbao-Valencia Valencia wygra i over 2,5 gola 4,15 Fortuna Chyba najciekawsze starcie w tej kolejce hiszpańskiej LaLigi. Z jednej strony nieobliczalni na własnym obiekcie Baskowie, z drugiej natomiast Valencia, która wyraźnie odżyła po słabszym okresie wygrywając trzy mecze z rzędu. Tak na dobrą sprawę ciężko tu wyraźnie wskazać faworyta i o ewentualnym zwycięstwie może przesądzić jedna bramka. Zgadzam się tu poniekąd z typem Tonny'ego i też sądzę, że obie ekipy strzelą po minimum bramce. Jednakże ja tu pójdę ciut dalej i dodatkowo pogram w stronę Nietoperzy, którzy przy takiej dyspozycji jak najbardziej mają realne szanse na wygraną. Fakt faktem nie udało im się wygrać w Bilbao od 2012 roku jednak tym razem powinni przełamać kiepską passę, tym bardziej, że Athletic gra mocno w kratkę a Valencia w gazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamko29 Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2018 Mecz: Betis - Real Sociedad Typ: Betis wygra Kurs: 2.58 Bukmacher: Fortuna Godzina: 19:30 Analiza: Witam serdecznie. Wracam do typowania na miesiąc marzec. Jako pierwszy typ wędruje do Hiszpanii a mianowicie spotkanie La Ligi pomiędzy Betisem a Realem Sociedad. Według mnie wyrażnym fawroytem tego spotkania są gospoadarze którzy w tym sezonie grają bardzo fajną piłkę i według mnie mają dużą motywację aby wywalczyć awans do LE. Zajmują 10 miejsce jednak gdyby dzisiaj udało im się wygrać wskoczyli by na pozycję 7. Ostatnio wygrana 0:2 z Levante czy też wbili 3 bramki u siebie będącemu w lepszej formie Realowi Madryt. Grają bardzo ofensywny futbol ale w tym sezonie im się to bardzo opłaca. Nie można tego powiedzieć o drużynie Sociedad która również lubi sb postrzelać bramki ale bardzo dużo traci. W lidze 14 miejsce, odpadli ostatnio w Lidze Europejskiej w Salzburgiem. W laliga porażka 1:2 z Valencią w ostatniej kolejce. W lidze na wyjeździe ostatni mecz wygrali 14 października 0:2 z Alves natomiast ostatnio notują serię 6 meczów z rzędu porażek na wyjazdach. Mocny Betis w tym sezonie, 2 ofensywne drużyny i dziurawa obrona Sociedadu, nic tylko grać dzisiaj na zwycięstwo Betisu. Dla bardziej odważnych polecam Betis/+1.5 gola + dla zabawy za 10zł gram na dokładny wynik w tym spotkaniu na 2:0 dla Betisu. Ostatni ich wynik 4:4 więc myślę ze dzisiaj mocniej skupią się na obronie obie druzyny. Polecam i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2018 (edytowane) Real Betis - Real Sociedad 0:0powyżej 2,5 i obie strzelą 1,72 Początek miesiąca i zastanawiałem się czy zacząć mocno czy delikatniej no i jednak wybrałem tę drugą opcję. Po 1 mocniej chciałem zagrać Alaves (-1) - Levante po kursie 3,35. Wczoraj po podobnym kursie wszedł mi mecz Getafe (-1) - Deportivo (wynik 3:0). Jednak dziś delikatniej zaczynam nowy miesiąc ale do rzeczy... Uwielbiam w tym sezonie oglądać mecze Realu Betis, są bardzo widowiskowe, grają szybko a ich wyniki są często hokejowe - 3:5 z Realem Madryt, 2:3 z Celtą Vigo, 0:5 z Barceloną, 3:2 z Leganes, 5:3 z Sevillą, 3:6 z Valencia czy chociażby pierwszy mecz z Realem Sociedad zakończonym remisem ... 4:4. Ich przeciwnik także do underowych nie należy - 2:5 z Realem Madryt, 5:0 z Deportivo La Coruna, 2:4 z Villarreal, 2:4 z Barcelona czy 3:1 z Sevilla. W meczach u siebie Realu Betis pada średnio po 4 gole na mecz natomiast w meczach na wyjazdach Realu Sociedad pada średnio ponad 3 gole na mecz. Dziś jestem pewny, że obejrzymy kapitalny spektakl może nie aż tak kapitalny jak pierwszy mecz w tym sezonie wspomniany remis 4:4 ale liczę na minimum 3 bramki. Moim lekkim faworytem są gospodarze, Sociedad na wyjazdach nie radzi sobie jakoś wyśmienicie jednak wydaje mi się, że obie drużyny strzelą po minimum bramce. Pewnie zaryzykuję i postawię 1/obie strzelą ale w typach dnia podaję taki właśnie typ.Betis i obie strzelą 4,05 Deportivo Alaves - Levante 1:0Alvaes 1,90 Niby obie ekipy w tabeli obok siebie, Alaves 16 Levante 17 ale jakże zgoła odmienne są nastroje w obu drużynach. Levante chyba najgorsza ekipa w La Liga na ten moment, ostatni mecz to był koszmar w ich wykonaniu 0:2 z Betisem może wynik nie tak jak ich gra była fatalna, kibice aż machali białymi flagami... kiepsko to wygląda. Alaves ostatnio porażka 0:4 z Realem, którą można było wliczyć ale przed tą porażką 3 zwycięstwa pod rząd z solidnymi ekipami 2:1 z Celta Vigo, 2:1 z Villarreal i 1:0 z Deportivo. Levante na wyjazdach tylko 1 zwycięstwo natomiast Alaves u siebie może nie jakoś świetnie ale spisują się solidnie... ostatnio nawet bardzo dobrze 5 zwycięstw i remis w ostatnich 6 meczach. Nie wydaje mi się aby Levante zatrzymało passę Alaves Wszystkie typy z Fortuna Edytowane 2 Marzec 2018 przez zibi16 1 Zgłoszenie By pershing, 1 Marzec 2018 25+15+10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi