Tonny Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2018 Pierwszym spotkaniem, które otworzy nam 21 kolejkę to Koln - BVB. Borussia w dołku, po przerwie zremisowały trzy mecze z rzędu, czy teraz będzie czwarty remis? Koln ta przerwa pomogła, bo wygrali dwa spotkania i jedno zremisowali. Macie jakieś pomysły na te spotkania? Zapraszam do dyskusji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Typerex Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2018 Dyscyplina: Piłka nożna Spotkanie: Koel - Dortmund Typ: over 2.5 Kurs: 1.75 Godz: 20:30 Bukmacher: Totolotek W piątkowy wieczór najciekawiej zapowiada się chyba starcie w Bundeslidze. Ja przeczuwam sporo bramek, bo oba zespoły mają sporo problemów zdrowotnych, a to zwykle odbija się na braku zgrania co w sumie ważniejsze jest w tylnich formacjach. Zresztą Borussia w tym roku kalendarzowym jeszcze nie wygrała, a przeciwko Freiburgowi w poprzedniej kolejce na pewno nie broniła dobrze. Koeln dobrze weszło w nowy rok kalendarzowy, a gospodarzom motywacji na pewno nie zabraknie, bo w Dortmundzie dostali 5 goli. Dlatego też wyczuwam dość dobre tempo i sporo bramek z obu stron, możliwe że po błędach defensorów. 1 Zgłoszenie By pershing, 2 Luty 2018 30 pkt dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Typerex Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2018 Dyscyplina: Piłka nożna Spotkanie: Gladbach - Lipsk Typ: over 3.5 Kurs: 2.3 Godz: 18:30 Bukmacher: Totolotek Dziś moją uwagę znów przykuwa starcie w niemieckiej Bundeslidze i tak jak we wczorajszy wieczór postanowiłem poszukać bramkowego overu w ofercie Totolotka. Tym razem padło na sobotni hit w lidze naszych zachodnich sąsiadów, a więc rywalizację między cwelem oraz Monchengladbach. Oba zespoły sąsiadują ze sobą w tabeli, ale nie mogą pochwalić się szczególnie szczelną defensywą. Z topowej ósemki bronią zdecydowanie najgorzej i w tym elemencie gry bliżej im do grupyzespołów zagrożonych barażami. Są jednak w czołówce dzięki umiejętnościom ofensywnym, a jak wiadomo słaba-do-przeciętna obrona i dobry atak sprzyja overom. Dlatego też zdecydowałem się na tę wyższą linię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi