Tonny Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2018 Po przerwie wracamy też z Bundesliga i tutaj już na pierwszy ogień będzie można zobaczyć na papierze mega ciekawe spotkanie Leverkusen - Monachium. Kurs 1.86 według mnie wart gry na Bayern Kolejnym ciekawym spotkanie będzie na pewno Lipsk - Schalke, tam według mnie będzie można iść w over bramkowy. Może ta przerwa zimowa pchnie coś w Koln i zaczną punktować? Zapraszam do dyskusji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OgrajMnie Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2018 (edytowane) Bayer Leverkusen - Bayern Munich typ over 3 azjan 1.92 Pinnacle godzina 20:30 Bundesliga - liga overowa wraca po przerwie świąteczno-noworocznej. Aktualny mistrz Niemiec przystąpi do tego spotkania bardzo osłabiony, nie zagra Lewy oraz Hummels, a w dalszym ciągu są kontuzjowani Neuer i Thiago Alcantara. W Zespole "aptekarzy" zabraknie tylko Yurchenki. O formie obu zespołów ciężko napisać coś sensownego, z racji przerwy prawie miesięcznej. Zastanawiałem się czy nie zagrać zwycięstwa Bayernu po kursie 1.85, ale z racji braku Lewego (wiemy ile on znaczy dla swojego zespołu), do tego Bayer nie przegrał jeszcze na własnym stadionie, brak porażki od dwunastu spotkań ! Naprawdę każdy wynik możliwy, dlatego postanowiłem zagrać over 3 azjan bramkowy, który w przypadku wyniku 3-bramkowego gwarantuje Nam zwrot stawki. Mecze sparingowe obu drużyn: Bayer 2:2 z Munster i wygrana 2:1 z Furth Bayern 5:3 z Sonnehof i 6:0 z Al Ahli Doha Przewidywane składy:Bayer: Leno - Tah, S. Bender, Retsos - L. Bender, Wendell - Kohr, Aranguiz - Havertz, Bailey - VollandBayern: Ulreich - Kimmich, J. Boateng, Süle, Alaba - Javi Martinez - T. Müller, Vidal - Robben, F. Ribery - WagnerNie zagrają: Bayer: Yurchenko (kontuzja)Bayern: Lewandowski, Hummels, Neuer, Thiago (kontuzje) 1:3 Edytowane 13 Styczeń 2018 przez OgrajMnie 1 Zgłoszenie By pershing, 13 Styczeń 2018 20 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2018 Bayer Leverkusen - Bayern Monachium Bayer lub remis 2,00 To może zacznę od tego, że w ekipie z Monachium zabraknie dziś przede wszystkim R. Lewandowskiego, M. Hummelsa, M. Neuera, Thiago ... Leverkusen naprawdę w bardzo dobrej formie, nie przegrali Oni meczu od 20 Września gdzie ulegli 1:2 z Hertha. Później nie dali się pokonać m.in. Schalke, M'gladbach czy Dortmundowi. Ogólnie Leverkusen bardzo dobrze sobie radzi u siebie z Bayernem gdyż nie przegrali Oni już od 2013 roku, czyli od 5 meczów bez porażki. Dziś liczę, że ta passa będzie podtrzymana dalej. W przodzie nie wygląda to najlepiej u Bawarczyków, nowy nabytek Wagner na pewno musi zgrać się z zawodnikami, Ribery i Robben już najlepsze lata mają za sobą, są po kontuzji więc także będzie brakować tej gry... No i Muller, który jak już się zatnie to nie strzeli gola przez kilka miesięcy. Ja liczę, że dziś Leverkusen sprawi niespodziankę sobie i własnym kibicom. 1 Zgłoszenie By pershing, 13 Styczeń 2018 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi