marcio11 Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2018 (edytowane) Real Madryt - Anadolu Efes 87:68 powyżej 168,5 1,82 eFortuna Europejski gigant w koszykówce kontra ostatnia drużyna w tym sezonie w Eurolidze, ostatnio już CSKA pokazała jak się powinno grać z takim zespołem czyli szybko przez całe 40 minut, rzucili aż 110 punktów wygrywając 110:79, ostatni mecz u siebie także przegrali ale już mecz był bardziej wyrównany także z dużą ilością punktów, ulegli Fenerbahce 84:89 = 173 punkty. Real po dość słabym okresie gdzie przegrywali aż 6 meczy na 9 spotkań już są na swoim torze czyli na torze zwycięskim ... 14 zwycięstw na ostatnie 15 spotkań i co najważniejsze rzucają bardzo dużo punktów, zwłaszcza u siebie gdzie często przekraczają linię 90 punktów. Dziś liczę, że obie drużyny sobie porzucają i overek powinien wpaść dość gładko, myślę, że zobaczymy spokojnie ponad 170 punktów. Edytowane 1 Luty 2018 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2018 (edytowane) CSKA Moskwa - Real Madryt 93:87CSKA i powyżej 170,5 2,20 forBET Przed nami wielki hit w koszykarskiej Eurolidze, dwie chyba najlepiej grające drużyny w Europie spotkają się w CSKA Universal Sports Hall (Moskwa). CSKA zajmuje 1 miejsce z dorobkiem 16 zwycięstw 4 porażki natomiast Real Madryt zajmuje 3 miejsce z dorobkiem 13 zwycięstw 7 porażek. CSKA u siebie gra znakomicie 9 zwycięstw i tylko 1 porażka po dogrywce, średnio zdobywają u siebie 90,8 pkt na mecz natomiast tracą średnio 77,1 pkt na mecz = średnio 168 pkt na mecz. Real na wyjazdach spisuje się dość średnio jak na taką drużynę 5 zwycięstw i 5 porażek. Zdobywają średnio 81,5 pkt na mecz natomiast tracą średnio 79 pkt na mecz = średnio 161 pkt na mecz. Poprzedni mecz między obiema drużynami zakończył się zwycięstwem Realu u siebie 82:69 - ale w tym czasie CSKA nie było w najlepszej formie natomiast CSKA wygrała u siebie ostatni mecz z Realem w poprzednim sezonie 91:90 - właśnie takiego meczu oczekuję dziś. Myślę, że CSKA zrewanżuje się za tą ostatnią porażkę ale z drugiej strony myślę, że Real bardziej się postawi niż CSKA na wyjeździe... Stawiam na zwycięstwo CSKA oraz to, że padnie powyżej 171 punktów w meczu. Powodzenia Edytowane 2 Luty 2018 przez zibi16 1 Zgłoszenie By pershing, 2 Luty 2018 30 pkt dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2018 (edytowane) CSKA Moskwa-Baskonia Vitoria Gasteiz Typ: Shengelia >14,5 pkt dobry mecz w jego wykonaniu ale punktów tylko 12 1.85 Unibet Krótko bo mecz juz o 18:45. CSKA zagrają osłabieni brakiem Huntera i prawdopodobnie też bez Hines'a czyli bez swoich dwóch centrów. Dzieki temu Szengelia powinien mieć trochę więcej swobody pod koszem, co powinno przełożyć się na więcej jego zdobytych zbiórek no i punktów też... Dziś oba zespoły spotykają się po raz drugi w tym sezonie, w pierwszym meczu Szengelia miał 13 zbiórek i 20 punktów, więc dzisiaj chociaż 15 oczek powinien zdobyć. Warto dodać, że za 3 też potrafi rzucić 14,5 to jego średnia w tym sezonie Euroligi, po dzisiejszym meczu będzie wyższa Takie 8/10 Edytowane 22 Luty 2018 przez Skywalker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2018 (edytowane) Żalgiris Kowno - CSKA Moskwa 85:73 Kowno 2,97 Fortuna Kowno powyżej 80,5 pkt 1,79 Fortuna Kowno i powyżej 170,5 pkt 5,00 forBET Moim zdaniem kursy mogą polecieć jeszcze lekko w dół do meczu. Może zacznę od tego, że CSKA Moskwa ma już zapewnione 1 miejsce a Kowno po pierwsze zapewnioną ma już pierwszą 8-emkę więc mogą dzisiejszy mecz zagrać już na luzie ale i także jeśli wygrają to awansują na 6 a i może uda im się zająć nawet wyższe miejsce... Wiadomo nie od dziś jak takie mecz z gatunku, że 1 drużyna może tylko zyskać potrafią się potoczyć i ja właśnie dziś stawiam na taką niespodziankę, widzę otwarty mecz z obu stron ale i wynik końcowy to zwycięstwo gospodarzy. Już ostatnio Kowno powalczyli z Realem na wyjeździe ulegając tylko 81:88. Przypomnę, że w poprzednim sezonie Kowno wygrało u siebie z CSKA. Edytowane 30 Marzec 2018 przez zibi16 1 Zgłoszenie By pershing, 31 Marzec 2018 35+10+10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheReds Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2018 Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga Godzina: 21:00 Spotkanie: CSKA Moskwa - Real Typ: Powyżej 177,5 Kurs: 2,45 Bukmacher: Fortuna W dniu dzisiejszym przygotowałem niezwykle ciekawie zapowiadający się pojedynek pomiędzy CSKA Moskwa, a Realem Madryt, który niewątpliwie mógłby być finałem tych rozgrywek. Dwie bardzo silne i doświadczone zespoły, jednak do wygrania tego meczu typuje Rosjanów jak i całych rozgrywek, którzy są niezwykle silni za każdym razem grając w tych rozgrywkach, a Final Four jest praktycznie wiadomy, że się w nim znajdą. W tym sezonie do ekipy z Moskwy dołączył bardzo doświadczony zawodnik i była gwiazda Realu Madryt Sergio Rodriguez, który w moim odczuciu rzucił się na głęboką wodę i w najlepszej lidzę świata NBA sobie nie poradził, grając w zespole Philadelphia. Kolejnym posunięciem był powrót do Europy i niewątpliwie był to strzał w dziesiątkę, widać, że się odnalazł w drużynie ze stolicy Rosji, a jego statystyki punktowe najlepiej o tym świadczą. Oczywiście CSKA Moskwa ma całą game podobnych zawodników, którzy są w stanie wziąć ciężar gry na siebie i sukcesywnie punktować rywala. Moja propozycja jednak skierowana jest w stronę overu, ponieważ uważam to za bezpieczniejszą opcję gry, gdyż jedni jak i drudzy grają mocno ofensywny basket i wynik końcowy zapewne będzie obfity. Królewscy w swoich szeregach również mają sporo indywidualności i mocny skład na papierze, dlatego spodziewam się szybkiej gry punkt za punkt, a jeżeli komuś uda się odskoczyć na cztery bądź więcej punktów to spotkanie nabierze tylko rumieńców. Zdecydowałem się na najwyższą linie jaką obecnie wystawiła Fortuna, czyli + 177,5 która jest jak najbardziej w zasięgu. Ostatnie bezpośrednie wyniki tych zespołów były nastepujące: 95:81,87:96, 91:90, 95:85, 70:94, 82:69 oraz ostatni mecz zakończony rezultatem 93:87. Bardzo fajnym alternatywnym zagraniem i dużo bezpieczniejszym będzie linia +171,5 po kursie 1,84 na Fortunie. 2 Zgłoszenie By pershing, 19 Maj 2018 15+10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi