marcio11 Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2018 Na dziś jest dobry typ z ligi czeskiej siatkówki a mianowicie Ostrava gra dziś przeciwko drużynie z Liberca , grają u siebie ,a różnica punktowa między tymi drużynami w tabeli jest spora ,bo 15 punktów ,ale różnica pozycji w tabeli jest mała ,bo Liberec jest 3ci ,a Ostrava 6ta ,a więc widać jak jest przepaść punktowa pomiędzy drużynami z czołówki, w sumie w lidze liczą się tylko pierwsze 4 drużyny w tabeli , ale zapytacie pewnie ,dlaczego wybrałem dzisiaj ten mecz? Otóż gram dzisiaj na drużynę z Ostrawy , ostatnio są w dobrej formie , fakt grali ze słabszymi rywalami , Liberec ostatnie 2 spotkania też gładko wygrał , ale myślę ,że mogą dzisiaj troszkę odczuwać zmęczenie ,bo w ciągu 8miu dni rozegrali 3 mecze ,ale jak również mogą być bardziej ograni,bo Ostrawa grała tylko raz w tygodniu. Ostatnie 5 spotkań pomiędzy tymi ekipami zawsze kończyło się zwycięstwem gospodarzy , uważam ,że gospodarze dziś przynajmniej seta wygrają, a więc moje typy na ten mecz są kontkretne: Główny typ: Handicap setowy +2,5 na gospodarzy @1.64 1xbet Stawka 10/10 I dwa za mniejszą stawkę: Over 177.5 pkt. w meczu @2.04 Stawka 8/10 Handicap setowy +1,5 na gospodarzy @3.10 1xbet Stawka 5/10 2 Zgłoszenie By pershing, 29 Styczeń 2018 55 pkt dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2018 Na dziś mam dla was typ z Czeskiej najwyższej klasy rozgrywek siatkówki mężczyzn mecz , który odbędzie się o godzinie 16:00 Karlovarsko-Brno I tutaj gram over 3.5 seta po kursie 1.72 w 1xbet , tylko wyniki 3-0 bądź 0-3 uśmiercają mojego beta , a więc przejdźmy do sedna. Karlovarsko 4te w tabeli , Brno 5te , liczę na wyrównany mecz , chociaż różnica punktowa pomiędzy tymi drużynami jest olbrzymia , tak zwana wielka czwórka do której należy Karlovarsko nad 5tym Brnem ma przewage ,aż 12stu punktów . Ostatnio Brno 5 porażek z rzędu w tym dwie w Chellenge Cup , Karlovarsko też ostatnio słabiutko , 2 porażki z rzędu , liczę tutaj na dobry mecz i minimum 4 sety. 2 Zgłoszenie By pershing, 3 Luty 2018 30 pkt dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2018 (edytowane) Puchar CEV Resovia Rzeszów - Belgorod 0:3 Belgorod 2/2 (1 set/mecz) 1,73 Fortuna Pierwszy mecz dogłębnie pokazał jak słabą drużyną jest Resovia, oczywiście mecz rozgrywany w Rosji dziś rewanż u siebie. 3:0 dla Belgorodu i w każdym secie Resovia nawet nie zbliżyła się do 20 punktów. Do awansu Rosjanom wystarczy tylko wygranie 2-óch setów i tego najbardziej się boję, że po 2-óch wygranych setach, trener wpuści rezerwy.... ale z tak słabą Resovią i rezerwy sobie mogą poradzić. Na pewno przez pierwsze 2 sety powinna być pełna mobilizacja po stronie gości dlatego stawiam na wygraną 1 seta i całego meczu. Belgorod odpadł już z walki o mistrzostwo Rosji, dość niespodziewanie i ten Puchar może być takim "pocieszeniem". Edytowane 20 Marzec 2018 przez zibi16 2 Zgłoszenie By pershing, 21 Marzec 2018 25+10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2018 (edytowane) Turcja, dywizja 1 kobiety Vakifbank - Galatasaray 3:2Typ: Vakifbank (-14,5) 1,80 STS Mecz rewanżowy ale dwumecz praktycznie jest już rozstrzygnięty... Vakifbank wygrał na wyjeździe bardzo gładko 3:0. Dziś powinno być jeszcze łatwiej grając u siebie. Vakifbank jedna z najlepszych drużyn w Europie ma takie siatkarki jak: M. Rasic, L. Sloetjes, K. Robinson, N. Aydemir i wiele innych... Są w kapitalnej formie, wygrywają przeważnie szybko łatwo i przyjemnie 3:0 czy to w lidze czy to w lidze mistrzyń. Bardzo ważną wiadomością jest to, że w drużynie Galatasaray nie zagra najlepiej punktująca T. Kosheleva. Vakifbank z Galatasary rozegrały już aż 5 spotkań w tym sezonie (3 w lidze, 2 w lidze mistrzyń) i wszystkie 5 meczów wygrały Vakifbank, 3:0, 3:1, 3:1, 3:1 i 3:0 (23, 10, 9, 6 i 18 punktów przewagi). W dodatku Galatasaray rozegrały bardzo ciężki mecz w lidze mistrzyń 2:3 z Novara i myślę, że bardziej są skupione na rewanżu z Włoszkami niż na tym meczu bez swojej najlepszej punktującej zawodniczce a Vakifbank wygrał na wyjeździe swój pierwszy mecz z Volero Zurich 3:0 więc nie są specjalnie zmęczone. Edytowane 28 Marzec 2018 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheReds Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2018 Dyscyplina: Siatkówka – Liga Europejska Godzina: 15:00 Spotkanie: Holandia – Słowenia Typ: Słowenia Kurs: 4,10 Bukmacher: Fortuna W dniu dzisiejszym przeglądając ofertę, natknąłem się na kilka ciekawych zdarzeń, jednak jedno spotkanie najbardziej utkwiło mi w głowie, a mianowicie pojedynek pomiędzy reprezentacją Holandii, a Słowenii w rozpoczynającej się Lidze Europejskiej. Moja propozycja skierowana jest oczywiście w stronę Słowenii, którzy na papierze są dużo silniejszą reprezentacją i bardziej doświadczoną, natomiast rozbieżności w kursach są ogromne i nie wiem na jakiej podstawie bukmacher wystawił taki wysoki kurs na gości. Nie znalazłem również informacji o absencji zawodników na ten mecz po stronie Słowenii. Jeżeli Słowenia wyjdzie całym podstawowym składem na mecz z Holandią to wygrana jest niemalże pewna, gdyż Holendrzy nie są jakaś wielką potęgą w siatkówce. Cały czas mam przed oczami Mistrzostwa Europy z ubiegłego roku, na których Słowenia rozegrała kapitalny turniej, a w przypadku Holendrów impreza zakończyła się na fazie grupowej, gdzie zdobyli zaledwie jeden punkt i zakończyli z miejscem ostatnim. Słowenia w 1/8 finału rozbiła naszą reprezentację 3:0 i ten mecz dobitnie pokazał, że nie mieliśmy żadnych argumentów do nawiązania jakiejkolwiek walki, następnie w ćwierćfinale Słoweńcy musieli uznać wyższość Rosjan, którzy wygrali całą imprezę pokonując 3:2 w finale Niemców. Bardzo fajnym alternatywnym zagraniem tutaj jest opcja handicapowa +1,5 seta w stronę gości po przyzwoitym kursie 2,54 który obecnie widnieje na Fortunie, jednak cieżko mi uwierzyć żeby Holendrzy byli w stanie coś ugrać w tym spotkaniu bądź zwyciężyć. Jak dla mnie dzisiejszy kurs na zwycięstwo Słowenii to okazja od bukmachera. W ostatnich dwóch meczach bezpośrednich tych reprezentacji padł wynik 3:0 dla Słowenii i nie głupim pomysłem jest zagranie za mniejszą kwotę dokładnego wyniku 3:0 po kursie dwu cyfrowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2018 2 godziny temu, TheReds napisał: Dyscyplina: Siatkówka – Liga Europejska Godzina: 15:00 Spotkanie: Holandia – Słowenia Typ: Słowenia Kurs: 4,10 Bukmacher: Fortuna W dniu dzisiejszym przeglądając ofertę, natknąłem się na kilka ciekawych zdarzeń, jednak jedno spotkanie najbardziej utkwiło mi w głowie, a mianowicie pojedynek pomiędzy reprezentacją Holandii, a Słowenii w rozpoczynającej się Lidze Europejskiej. Moja propozycja skierowana jest oczywiście w stronę Słowenii, którzy na papierze są dużo silniejszą reprezentacją i bardziej doświadczoną, natomiast rozbieżności w kursach są ogromne i nie wiem na jakiej podstawie bukmacher wystawił taki wysoki kurs na gości. Nie znalazłem również informacji o absencji zawodników na ten mecz po stronie Słowenii. Jeżeli Słowenia wyjdzie całym podstawowym składem na mecz z Holandią to wygrana jest niemalże pewna, gdyż Holendrzy nie są jakaś wielką potęgą w siatkówce. Cały czas mam przed oczami Mistrzostwa Europy z ubiegłego roku, na których Słowenia rozegrała kapitalny turniej, a w przypadku Holendrów impreza zakończyła się na fazie grupowej, gdzie zdobyli zaledwie jeden punkt i zakończyli z miejscem ostatnim. Słowenia w 1/8 finału rozbiła naszą reprezentację 3:0 i ten mecz dobitnie pokazał, że nie mieliśmy żadnych argumentów do nawiązania jakiejkolwiek walki, następnie w ćwierćfinale Słoweńcy musieli uznać wyższość Rosjan, którzy wygrali całą imprezę pokonując 3:2 w finale Niemców. Bardzo fajnym alternatywnym zagraniem tutaj jest opcja handicapowa +1,5 seta w stronę gości po przyzwoitym kursie 2,54 który obecnie widnieje na Fortunie, jednak cieżko mi uwierzyć żeby Holendrzy byli w stanie coś ugrać w tym spotkaniu bądź zwyciężyć. Jak dla mnie dzisiejszy kurs na zwycięstwo Słowenii to okazja od bukmachera. W ostatnich dwóch meczach bezpośrednich tych reprezentacji padł wynik 3:0 dla Słowenii i nie głupim pomysłem jest zagranie za mniejszą kwotę dokładnego wyniku 3:0 po kursie dwu cyfrowym. Hmm... Nie znalazłeś nigdzie informacji o absencjach ?? Czyli nie szukałeś tej informacji... W Słowenii nie zagrają : M. Gasparini, D. Koncilja, A. Pajenk, A. Sket, T. Urnaut, D. Vincic, K. Cebulj - Czyli sama czołówka. 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi