marcio11 Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2018 (edytowane) Przed nami kolejka nr 17 Na dziś mam 3 spotkania: Valentia - Monza 2:3Valentia +1,5 seta 1,49 eFortuna Valentia 2,07 eFortuna Coś czuję, że Valentia dziś w końcu wygra spotkanie. Forma fatalna aż 10 porażek z rzędu.... Ale tak, skład mają naprawdę ciekawy, solidny moim zdaniem lepszy od przeciwnika - Monzy. Monza także nie gra nic ciekawego na wyjazdach, tylko 1 wygrana i 7 porażek. Do jakiegoś dubelka dam +1,5 seta a w singlu idę w zwycięstwo gospodarzy. Piacenza - Modena 3:2powyżej 158,5 1,51 eFortuna Piacenza to solidna Włoska drużyna, która potrafi napsuć krwi najlepszym a do takich na pewno zaliczamy Modenę. Ostatnio Piacenza powalczyła na wyjeździe z Perugią 1:3 to tym bardzie powalczy u siebie z Modeną, jednak dla mnie Modena z tej trójki jest ciut słabsza... Czuję minimum 4 sety.... Milano - Perugia 1:3Perugia -1,5 seta 1,40 eFortuna Tutaj myślę, że solidne Milano zdobędzie max 1 seta... Perugia zdecydowany faworyt. Perugia zdecydowanie jest w najlepszej formie we Włoszech i pokazują to praktycznie w każdym meczu, Zaytsev, Atanasijevic, Russell jednak robią różnicę i prowadzą drużynę do zwycięstwa. Ogólnie zastanawiam się nad postawieniem dokładnego wyniku 1:3 czuję, że taki wynik padnie... Jeszcze się zastanowię może postawię. Edytowane 10 Styczeń 2018 przez zibi16 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2018 (edytowane) Kolejka nr 18: Modena - Verona 3:0 1,47 Verona w bardzo dobrej formie z 12 zwycięstwami plasują sie na 4 pozycji, ostatnio potrafili ugrać seta na wyjeździe z Perugią - najlepszą drużyną we Włoszech. O Modenie można dużo pisać dobrego ale należy wspomnieć też, że tam są problemy na lini trener - zawodnicy a dokładniej N'gapeth a ile on znaczy dla drużyny nie trzeba nikomu mówić. Fakt Modena wygrywa mecze ale nie robią Oni tego jakoś z przytupem dlatego dobrym typem jest dodatnie handi w stronę gości. Ravenna - Milano 0:3Milano +1,5 seta 1,46 Milano 2,02 Milano jest w dużo lepszej formie niż Ravenna ostatnio walczyli z Perugią i Lube przegrali co prawda 1:3 ale to żaden wstyd przegrać z tymi drużynami. Patrząc na składy również widzę lekką przewagę po stronie gości dlatego do dubelka można dodać +1,5 seta a singla można postawić na 2. Vibo Valentia - Castellana 3:2Valentia 1,33 Valentia -1,5 seta 1,66 Na podbicie jak znalazł. Castellana najgorsza drużyna w lidze, kontra Valentia, która ma potencjał kadrowy ale tego nie wykorzystuje... Dziś powinni w końcu wygrać gładko za 3 punkty. Passa 11 porażek z rzędu w końcu powinna a raczej musi zostać przerwana... Wszystkie typy z eFortuna Edytowane 15 Styczeń 2018 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2018 (edytowane) Lube Civitanova - Modena 3:1 Lube 1,67 Jest to Puchar Włoch, półfinał... Zdecydowanie starcie hitowe, ostatnio w lidze obie ekipy grały ze sobą i tam nieoczekiwanie wygrali goście z Modeny 3:0... Ja myślę, że jednak był to wypadek przy pracy ze strony Lube i dziś zrewanżują się Modenie. W Modenie dalej trener jest na wojennej ścieżce z E. N'gapethem i rzadko gra a jest to siatkarz, który nie ma prawa siedzieć na ławce... Lube ma w swoim składzie zawodników na każdej pozycji lepszych, może właśnie po za przyjmującym gdzie N'gapeth jest chyba najlepszy... W over także można śmiało wejść gdyż nie wydaje mi się, że będzie to krótkie 3 setowe starcie jednak w ostateczności to Lube powinno zagrać w finale. Ja to gram w dublu z : Trentino - Perugia 0:3 Perugia 1,30 Edytowane 28 Styczeń 2018 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2018 (edytowane) Dyscyplina: Siatkówka - Włochy, PucharSpotkanie: Lube Civitanova - Sir Safety Perugia 1:3Typ: 2 i powyżej 186,5 Zabrakło zaledwie 2 punktów...Kurs: 3,90Godz: 17:30Bukmacher: 1xbet Analiza: No i mamy finał taki jakiego można było się spodziewać, Perugia bardzo łatwo poradziła sobie z Trentino wygrywając 3:0 i każdy set 25:17 więc było to zwycięstwo bardziej przekonujące niż można było się spodziewać przed meczem a Lube Cibitanova pokonała 3:1 Modene, ale ten mecz już miał swoje emocje... Bardzo dobry mecz rozegrał Sokolov w Lube zdobył 24 punkty dla swojego zespołu, z drugiej strony zagrał Atanasijevic też zagrał dobrze w ataku prawie 60 % 17 punktów zdobył. Przed nami bardzo wyrównane spotkanie z minimum 4 a może nawet 5 setami ja jednak stawiam na końcowe zwycięstwo Perugii dlatego kto nie chce ryzykować może obstawić jakiś over w meczu ja jednak łączę te 2 zakłady. Teraz lekko porównajmy sobie obie ekipy: Atak: Sokolov - Atanasijevic, daje równo ale jak Serb wejdzie na swój poziom to może sam wygrać mecz Przyjęcie: Juantorena, Sanders - Zaitsev, Russel, Włosko-Amerykańskie przyjęcie z obu stron, przyjęcie lepsze Lube ale już w ataku lepsza Perugia Rozegranie: Christenson - De Cecco, tutaj również bardzo wyrównane Tak więc widzimy, że oba zespoły są mega wyrównane lecz ja patrzę na zespół całościowo i to Perugia jest moim zdaniem w lepszej formie, grają w Bari a więc nikt nie gra u siebie. Edytowane 29 Styczeń 2018 przez zibi16 1 Zgłoszenie By Gruby, 29 Styczeń 2018 +50pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2018 (edytowane) Ravenna - Modena 0:3Ravenna 2,99 Fortuna Jesteśmy już coraz bliżej rozstrzygnięcia pierwszej fazy w lidze Włoskiej. O ile Modena jest już pewna pierwszej ósemki o tyle Ravenna nie jest jeszcze do końca pewna na 100% a i co ważne muszą także walczyć o miejsce wyższe niż 7 bo raczej z Perugią lub Civitanova nie mają czego szukać ale reszta drużyn już jest do walki. Strata punktów do miejsca 6 wcale nie jest taka duża bo zaledwie 2 punkty (a 3 kolejki do końca). Ale do sedna... Jeśli chodzi o Modene to ten sezon nie mają najlepszego, ostatnie 3 spotkania to same mecze 5 setowe na przestrzeni paru dni na pewno jest zmęczenie + jak by nie było nie najlepsza forma. Ravenna wręcz odwrotnie... są w gazie, wygrali 8 meczów z rzędu, na pewno ich morale poszły mocno do góry. Dziś przeciwnik już jednak z dużo wyższej półki, w ostatnich meczach tylko Verona była takim przeciwnikiem mniej więcej poziomem podobnym do Modeny wygrali 3:2. Dziś myślę, że Ravenna ma spore szanse na wygranie. Myślę, że nie zobaczymy tylko 3 setów a im dalej w las tym Modena może odczuwać zmęczenie po paru 5 setówek z rzędu a Ravenna musi walczyć o każdy punkt natomiast Modena myślę, że ani nie spadną z 3 miejsca ani nie awansuję na 2 lokatę.także polecam: Ravenna +9,5 1,70 Fortuna Verona - Milano powyżej 176,5 1,50 Fortuna 3:1i właśnie myślę także nad Piacenzą ... 1,50 2:3 Edytowane 22 Luty 2018 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2018 (edytowane) Lube Civitanova - Perugia 3:1 powyżej 184,5 1,84 Fortuna 183 punkty... Przed nami kolejny piękny spektakl w najlepszej lidze świata - Włoskiej. Póki co w finale prowadzi Perugia 2:1, oczywiście każda drużyna wygrywa u siebie. Perugia u siebie 2 x po 3:1 natomiast Lube u siebie 3:2... po kolei punktów było - 184 (3:1), 213 (3:2) i 186 (3:1). Był jeszcze mecz pomiędzy obiema drużynami w finale Pucharu Włoch, wygrany przez Perugie 3:1 (185 punktów) oraz 2 mecze w lidze mistrzów oba wygrane przez Perugie 3:2 (219 punktów) i 3:0 (każdy set bardzo zacięty 26:24, 25:23 i 27:25). Moim zdaniem jeżeli miałbym wskazywać faworyta to oczywiście są to gospodarze z racji własnej hali ale... wydaje mi się, że to właśnie Perugia zwycięży i to Oni będą się cieszyli ze zdobycia Mistrzostwa Włoch... Mają już Puchar Włoch i są w półfinale ligi mistrzów - Może być tripel. A już od nowego sezonu mogą być nie do pokonania bo przychodzi do nich Leon ale to nie o tym. Obie ekipy kadrowo są naprawdę wyrównane obie ekipy mają w swoich składach siatkarzy, którzy potrafią wziąść na własne barki mecz i poprowadzić ekipę do zwycięstwa. Sokolov vs Atanasijevic Juantorena - Sander vs Zaytsev - Russel Christenson vs De Cecco Stankovic - Cester vs Podrascanin - Anzani Grebennikov vs Colaci Obie ekipy nie mają słabego punktu... Jedynie wyraźnie lepsza ekipa gospodarzy jest na Libero.... Mimo wszystko najlepszym rozwiązaniem jest over punktowy w tym potkaniu. Edytowane 1 Maj 2018 przez zibi16 2 Zgłoszenie By pershing, 1 Maj 2018 25+10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi