Alibaba Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 (edited) Lidl Starligue Dywizja 1 Kobiety Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Edited January 3, 2018 by Alibaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheReds Posted May 9, 2018 Report Share Posted May 9, 2018 Dyscyplina: Piłka ręczna - Francja Godzina: 20:30 Spotkanie: Massy Essonne - PSG Typ: PSG powyżej 33,5 bramki Kurs: 2,66 Bukmacher: Fortuna W dniu dzisiejszym przygotowałem jeszcze jedną bardzo ciekawą propozycje z najsilniejszej ligi francuskiej, jeśli chodzi o piłkę ręczną. Pojedynek pomiędzy najsłabszą drużyną tego sezonu Massy, która w dwudziestu dwóch spotkaniach zdobyła zaledwie sześć punktów co jest wyjątkowo słabym wynikiem, a najsilniejszym zespołem ligi PSG, które walczy o zdobycie kolejnego mistrzostwa Francji z drużyną Montpellier. Obecnie paryżanie zajmują drugą lokatę i tracą zaledwie dwa punkty do lidera, dlatego na pewno dzisiaj nie odpuszczą spotkania i wyjdą pierwszym składem, aby odnieść zdecydowane zwycięstwo. Oczywiście faworyt tego pojedynku jest tylko jeden zespół i na pewno zobaczymy dzisiaj różnice dwóch klas. Moja propozycja dotyczy zagrania ilości bramek rzuconych przez PSG, a linie które zostały wystawione w moim odczuciu są bardzo atrakcyjne. Osobiście gram wszystkie linie zaczynające się od +31,5 po pięknym kursie 1,75 do najwyższej, na którą się zdecydowałem w typie, czyli +33,5 po super kursie 2,66. Cieżko mi uwierzyć w to, żeby PSG nie będzie w stanie rzucić po siedemnaście bramek na każdą połowę, gdyż jest to zespół kompletny gdzie wszystko funkcjonuje jak w szwajcarskim zegarku. Zespół, który cieszy się grą w sposób efektywny i szybki, akcje wyprowadzane są bardzo szybko co wpływa na wynik końcowy, w dodatku indywidualności, każdy zawodnik dysponuje zabójczym uderzeniem z drugiej lini, również świetne skrzydła. Drużyna napakowana gwiazdami, które w swoich reprezentacjach odgrywają kluczowe rolę. Moim zdaniem zobaczymy dziś spektakl jednego zespołu, a ilość bramek rzuconych przez paryżan może przekroczyć nawet czterdzieści jak wejdą dobrze w mecz. Ostatnie wyniki drużyny ze stolicy napawają optymizmem, gdyż w ostatnich czterech spotkaniach nie schodzili poniżej trzydziestu dwóch bramek, z Cesson, które jest w końcu stawki zaserwowali rezultat 28:34, z naszą najsilniejszą drużyną Vive Kielce również 28:34, a pierwsza połowa w wykonaniu PSG była mistrzostwem, w rewanżu również grali ofensywie i bramka za bramkę 35:32, a w ostatnim meczu urządzili sobie kanonadę z Toulouse 38:30. Ciężko mi uwierzyć w to, że z ostatnim zespołem ligi rzucą małą ilość bramek i uważam to za kolejny prezent od buka, szczególnie linię +31,5 którą można pograć grubiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts