Hiszpan Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=NHQW8IeV8lE wrrr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
handicap Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 wrrr... Eee...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIELEmale Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 wielce obrażony polski naród Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Levy666 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Heh tez mam takie zdanie na ten temat mnie jakos ta reklama nie obraza a dwa ze jest naprawde kiepska jak Niemcy sie z tego smieja to wspolczuje poczucia humoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
handicap Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Z czego tu się wkurzać. To dopiero pierwsza niemiecka ekipa. Wiecie ile samochodów będziemy mieli? A do tego przecież będą musieli gdzieś przenocować, co nie? I do tego kupić u nas nowy samochód żeby wrócić do Niemiec. Nie dość, że będziemy mieli dwa razy więcej samochodów, to jeszcze szwaby kase w naszych hotelach zostawią i kupią od nas samochody, które wcześniej im podp***śmy i to za podwójną cenę, bo na piechotę nie będą przecież wracać, więc będą musieli przystać na nasze warunki. Euro to złoty interes. Na reszcie załatamy dziurę budżetową Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 A u mnie ta reklama wywołała tylko i wyłącznie negatywne emocje.Bo gdyby Niemcy wyśmiewali się z naszych kopaczy,że słabo grają,że strzelą Nam 10 goli na Euro to rozumiem,ale tu uderzyli poniżej pasa,w cały polski naród,utożsamiają Nas ze złodziejami.Żenada z ich strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irasss1 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Jak dla mnie to oni bardziej sami siebie ośmieszając w tej reklamie, lejąc podczas wlasnego hymnu. Pojeebany narod hitlersynów Link to comment Share on other sites More sharing options...
handicap Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 A u mnie ta reklama wywołała tylko i wyłącznie negatywne emocje.Bo gdyby Niemcy wyśmiewali się z naszych kopaczy,że słabo grają,że strzelą Nam 10 goli na Euro to rozumiem,ale tu uderzyli poniżej pasa,w cały polski naród,utożsamiają Nas ze złodziejami.Żenada z ich strony Tak, tak Mazur... bo akurat kur*** cały naród polski zmieści się do jednej furgonetki. Roztropnieś to wykombinował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szypii Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 a co mieli pokazać 30 milionów furgonetek? jebnij się w łeb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIELEmale Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Pojeebany narod hitlersynów tez ich szacunkiem nie darze ale bez przesady.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szypii Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 to nie w naszym kraju na 10 kobiet 12 je brzydkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Nie macie dystansu do niczego, w imie czego......niczego mi sie podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 przyznaj sie ze pedalem jestes i ci odpala jak widzisz 5 chlopa sikajacych na autobanie [ Komentarz dodany przez: pershing: 2008-05-27, 17:07 ] no to mnie masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
handicap Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Mnie też się ta reklama podoba. A to głupie obruszanie się to mi przypomina rdzenną głupotę Polaków, czyli sarmatyzm. A czym to sie skończyło to każdy chyba powinien wiedzieć z lekcji historii*. * - http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozbiory_Polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irasss1 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Pojeebany narod hitlersynów tez ich szacunkiem nie darze ale bez przesady.... Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIELEmale Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 poznaj me dobre serce tylko zeby to było ostatni raz :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts