Smerfetka Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2017 Hejka, szukam smartfona do 1500 zł. Zależy mi głównie na jakości aparatu . pomóżcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2017 atak fanbojow xiaomi za 3,2,1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2017 (edytowane) polecam Xoami Edytowane 8 Listopad 2017 przez Brusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2017 Jako zwolennik Sony to w tej cenie nie mogę polecić nic innego niż xperia xz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 (edytowane) atak fanbojow xiaomi za 3,2,1... Co masz do xiaomi ? ) Posiadam redmi s 3 może faktycznie aparat szału nie robi, chociaż dla mnie wystarcza, bo robie pare zdjęć na miesiąc Po za tym nie ma do czego się przyjebać, zero zawiech, chodzi szybko, bateria katowana na służbie trzyma cały dzień i wszystko za jedyne 1K Edytowane 9 Listopad 2017 przez banita88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 ja tez mam chinskie g i chodzi śmiało mozna brać co do aparatu to u mnie podobnie jak @@banita88 wcześniej twardo samsungi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 Ja tez mam Xianomi dobry telefonik stosunek ceny do jakosci 10/10 lecz jezeli ci zalezy tylko na zdjeciach to bierz jakiegos soniacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 też mam xiaomi, a ostatnio mojej kupiłem w prezencie na urodziny uwaga... xiaomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 taa swój używany jej dałeś, a przygarnąłeś nówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 atak fanbojow xiaomi za 3,2,1... także tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 niemal jednoglosna decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 Decyzja słaba bo Zależy mi głównie na jakości aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfetka Napisano 9 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 No właśnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 (edytowane) to kup se aparat ,a nie telefon Edytowane 9 Listopad 2017 przez Monf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 (edytowane) @@Smerfetka może pomoże https://www.spidersweb.pl/2017/07/jaki-smartfon-do-1500.html top3 do zdjęc https://fotoblogia.pl/8803,3-najlepsze-telefony-do-robienia-zdjec Edytowane 9 Listopad 2017 przez Brusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2017 Decyzja słaba bo Ja wiem Ty wiesz ona nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2018 Jaki aktualnie smartfoniak do 1000 1200 ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2018 Zapewne padnie na H p20 lite, w tej cenie i tak sie nie poszaleje, a opinie ma spoko. Pany a gdzie macie abonament ? Chodzi mi o jak najtanszy, rozmowy/sms/mms no limit, z neta korzystam sporadycznie w telefonie, wiec te najnizsze limity mi spokojnie starczaja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2018 Godzinę temu, mario91 napisał: Pany a gdzie macie abonament ? abonament to ma sens jak chcesz combo telefon+abonament lub masz firme i wrzucasz sobie w koszta, inaczej kazdy rodzaj abonamentu jest EV- . Godzinę temu, mario91 napisał: Chodzi mi o jak najtanszy, to nie bierzesz abonamentu (do zwyklego operatora) tylko wybierasz doladowania typu nj mobile. viking, virgin mobile, poszukaj na necie co ma obecnie najlepsza oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2018 na virgin spoko wyglada 19zl / miecha - no limit wszystko + pare gb neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2018 Ja z virgin mam ofertę na kartę za 25 miesięcznie i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi