Jump to content

Jak zagarc,zeby odzyskac pieniadze?

666marcin
 Share

Recommended Posts

Zwracam sie do was z prośba,abysie pomogli mi obstawic jutrzejesze mecze w bet at home,poniewaz niestety zostalo mi na koncie juz tylko 2zl i nie chchem znou wplacac pieniadze.I moje pytanie jets takie co byscie doradzili mi obstawic za 1zl,zeby byla prawie 100% szansa na wygranie chociaz 5 zl,zebym mial za co obtawiac.Z gory dziekuje za pomoc.

A nie lepiej za 2 zł kupić sobie dobrego batona? ;) Z takim kapitałem daleko nie zajdziesz,skończysz już na starcie.Aaa i pamiętaj nie ma typów jak to okresliles 'na 100%'.

Napisalem kupon prawie 100%,a jak juz pisalem to te 2zl to mam na koncie w bet at home.

A chcem cos wygrac,zeby garc duzumi stawkami i max 2 mecze.

No więc jak chcesz koniecznie grać to radze wybrać z 10 spotkań i postawic za 2zl %-) Moze jakims fuksem wejdzie :k:

A nie lepiej malo meczy zeby wygarc z 5zl i takie z dwa kupony,a pozniej zagarc stawka za 10zl.Jak oczywiscie oba upony wejda.

Tylko teraz pyatnie jak dac mecze?

A nie mozecie mi polecic jakies mecze na jutro zeby wygarc 5zl przy stawce 1zl.A w razue sukcesu pozniej by sie pomyslilo jakim systemem zagrac.

Radwanska A. - Pironkova T. 2 - 2,70 :D

Nie wiem juz czy ja wogole sie nie znam na sporcie,ale tu tez msyle,ze Radwńka poradzi sobie z Pironkova.A jakies pewniejsze mecze?

Szypii napisał/a:

Włochy U20 - Turcja U20 2 3,7

masz typ :))

Tutaj bym bardziej sklanial sie ku Włochom.

ustawka, info z Rosji :))

A co myślice o takim kuponie:

Niemcy U21 - Ukraina U21

Typ - Typ: 1 1,55

Holandia U21 - Szwajcaria U21

Typ - Typ: 1 1,40

Rosja - Kazachstan

Typ - Typ: 1 1,10

Sligo Rovers - St. Patricks Athletic

Podwójna szansa - Typ: X2 1,32

Derry City - University College Dublin

Podwójna szansa - Typ: 1X 1,08

Dementieva E. - Amanmuradova A.

Typ - Typ: 1 1,15

Japonia - Korea Południowa

Typ - Typ: 1

AKO:4.50

no to jak myślisz że wejdą to po co się nas pytasz? My ci podaliśmy typy a ty piszesz że nie są pewnie. Więc po co się nas pytasz o zdanie? :p

Pytam sie was o zdanie,ale troche to dla mnie dziwne,zeby nie faworcyci wedlug bumacherow wygrali mecze.Chodzilo mi,zebysie podali jakies typy,ktorzy sa faworytami i raczej napewno nie wejda.Nie mowie,ze Turcja nie wejdzie,ale to chyba nie jest pewny typ i watpie,czy ten kto mi podal ten typ sam go obstawi.

a dlaczego Włosi są pewniejsi? bo to Włosi? %-) nie daj się oszukać bukmacherowi, oni tobą manipulują :k::p:

to postaw na radwanska jeśli twoim zdaniem wygra. My nie ustawiamy meczu nie wiemy kto wygra w kto przegra ;)

Marcin postaw na byle co. I tak do niedzieli już tych 2 zł nie będziesz miał. Z Twoim podejściem do zakładów i wiedzą to ja sie dziwię, że jeszcze Ci została jakaś kasa. Posłuchaj i weź sobie tą radę do serca: bukmacherka to nie familiada, gdzie wystarczy postrzelać trochę i wracasz do domu z kasą. Tego sie trzeba uczyć i to z rok- dwa lata najbidniej. Potem da się czerpać stałe zyski na poziomie 1-20% tego, co zainwestujesz. Czytaj fora i serwisy typerskie i ucz się. A za rok coś może już będziesz obczajał i spokojnie grając coś będziesz mógł ugrać.