666marcin Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Zwracam sie do was z prośba,abysie pomogli mi obstawic jutrzejesze mecze w bet at home,poniewaz niestety zostalo mi na koncie juz tylko 2zl i nie chchem znou wplacac pieniadze.I moje pytanie jets takie co byscie doradzili mi obstawic za 1zl,zeby byla prawie 100% szansa na wygranie chociaz 5 zl,zebym mial za co obtawiac.Z gory dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 A nie lepiej za 2 zł kupić sobie dobrego batona? Z takim kapitałem daleko nie zajdziesz,skończysz już na starcie.Aaa i pamiętaj nie ma typów jak to okresliles 'na 100%'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Napisalem kupon prawie 100%,a jak juz pisalem to te 2zl to mam na koncie w bet at home. A chcem cos wygrac,zeby garc duzumi stawkami i max 2 mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 No więc jak chcesz koniecznie grać to radze wybrać z 10 spotkań i postawic za 2zl Moze jakims fuksem wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Może progresje spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 A nie lepiej malo meczy zeby wygarc z 5zl i takie z dwa kupony,a pozniej zagarc stawka za 10zl.Jak oczywiscie oba upony wejda. Tylko teraz pyatnie jak dac mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Nie ma gotowego przepisu na sukces Może single? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Włochy U20 - Turcja U20 2 3,7 masz typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 A nie mozecie mi polecic jakies mecze na jutro zeby wygarc 5zl przy stawce 1zl.A w razue sukcesu pozniej by sie pomyslilo jakim systemem zagrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Włochy U20 - Turcja U20 2 3,7 masz typ Tutaj bym bardziej sklanial sie ku Włochom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Radwanska A. - Pironkova T. 2 - 2,70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Radwanska A. - Pironkova T. 2 - 2,70 Nie wiem juz czy ja wogole sie nie znam na sporcie,ale tu tez msyle,ze Radwńka poradzi sobie z Pironkova.A jakies pewniejsze mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Szypii napisał/a: Włochy U20 - Turcja U20 2 3,7 masz typ Tutaj bym bardziej sklanial sie ku Włochom. ustawka, info z Rosji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Węgry - Polska 2 - 1,01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Węgry - Polska 2 - 1,01 Ale kilka,zebym mogl troche wiecej wygarc niz 1gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 A co myślice o takim kuponie: Niemcy U21 - Ukraina U21 Typ - Typ: 1 1,55 Holandia U21 - Szwajcaria U21 Typ - Typ: 1 1,40 Rosja - Kazachstan Typ - Typ: 1 1,10 Sligo Rovers - St. Patricks Athletic Podwójna szansa - Typ: X2 1,32 Derry City - University College Dublin Podwójna szansa - Typ: 1X 1,08 Dementieva E. - Amanmuradova A. Typ - Typ: 1 1,15 Japonia - Korea Południowa Typ - Typ: 1 AKO:4.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 a dlaczego wybrałeś te mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 a dlaczego wybrałeś te mecze? Poniewaz mysle,ze one wejda.A macie jakies pewniejsze typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 no to jak myślisz że wejdą to po co się nas pytasz? My ci podaliśmy typy a ty piszesz że nie są pewnie. Więc po co się nas pytasz o zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Pytam sie was o zdanie,ale troche to dla mnie dziwne,zeby nie faworcyci wedlug bumacherow wygrali mecze.Chodzilo mi,zebysie podali jakies typy,ktorzy sa faworytami i raczej napewno nie wejda.Nie mowie,ze Turcja nie wejdzie,ale to chyba nie jest pewny typ i watpie,czy ten kto mi podal ten typ sam go obstawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 a dlaczego Włosi są pewniejsi? bo to Włosi? nie daj się oszukać bukmacherowi, oni tobą manipulują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 To myslicie,ze warto dac na Turcje? Ale z Radwańksa sie nie zgodze moim zdaniem wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 to postaw na radwanska jeśli twoim zdaniem wygra. My nie ustawiamy meczu nie wiemy kto wygra w kto przegra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin Napisano 22 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Ale chcialem zapyatc sie was o rade,bo zostalo mi tylko 2zl,a ja nie jestem w tym taki dobry.Moglby ktos dac kupon,ktory sam obstawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 i mam uwierzyć że on to wszystko na poważnie bierze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 podejrzewam że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Marcin postaw na byle co. I tak do niedzieli już tych 2 zł nie będziesz miał. Z Twoim podejściem do zakładów i wiedzą to ja sie dziwię, że jeszcze Ci została jakaś kasa. Posłuchaj i weź sobie tą radę do serca: bukmacherka to nie familiada, gdzie wystarczy postrzelać trochę i wracasz do domu z kasą. Tego sie trzeba uczyć i to z rok- dwa lata najbidniej. Potem da się czerpać stałe zyski na poziomie 1-20% tego, co zainwestujesz. Czytaj fora i serwisy typerskie i ucz się. A za rok coś może już będziesz obczajał i spokojnie grając coś będziesz mógł ugrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2008 Jak sie nie znasz na tym i chcesz zarobić kasę to nie obstawiaj :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi