bukexpert Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2017 Dyscyplina: Siatkówka - ME Siatkarzy 2017Godzinna: 20:30Spotkanie: Estonia - Polska Typ: 2Kurs: 1,10Bukmacher: TotolotekNie będę oryginalny i obstawiam zwycięstwo naszej drużyny narodowej. Zawsze warto sobie coś zarobić, a to jest pewny zysk w mojej opinii. W Totolotku jak zwykle porządny kurs i nie przewiduje innego rezultatu niż nasze zwycięstwo. Myślę, że po pierwszej dotkliwej porażce nastroje w naszej ekipie są już lepsze. Warto dzisiaj zbudować się pewnym zwycięstwem przed kolejnymi, na pewno dużo cięższymi spotkaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Typerex Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2017 Dyscyplina: Siatkówka - MEGodzinna: 20:30Spotkanie: Polska - SłoweniaTyp: 3:0Kurs: 2.8Bukmacher: TotolotekW oczekiwaniu na start Mistrzostw Europy w koszykówce czy spotkanie polskich i duńskich piłkarzy rozegrane zostanie potwornie ważny mecz z udziałem polskich Mistrzów Świata, a więc siatkarzy. Drużyna ta w porównaniu z tą, która zdobywała światowy czempionat z pewnością jest mocno zmieniona i ciężko stawiać ją na tej samej półce. Mimo wszystko na Mistrzostwach Europy rozgrywanych przed własną publicznością nasi ulubieńcy nie powinni odpadać na tak wczesnym etapie zmagań. Dziś grają o awans do ćwierćfinału ze Słowenią, która nie jest żadnym wybitnym zespołem i moim zdaniem choćby dzięki wsparciu swej publiki nasi zawodnicy odniosą pewne zwycięstwo. Kurs w Totolotku zachęcił mnie na tyle, że podjąłem ryzyko typu na 3:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi