TheReds Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2017 Dyscyplina: Piłka ręczna - SEHA Liga Godzina: 19:00 Spotkanie: Celje - Meshkov Brest Typ: Powyżej 55,5 Kurs: 1,75 Bukmacher: forBET Witam wszystkich w kolejnym dniu, dzisiejsza oferta jest mocno okrojona jednak udało mię się znaleźć silną pozycje w piłce ręcznej mężczyzn ligi SEHA. Mecz pomiędzy niezwykle silnym i doświadczonym klubem ze Słowenii, a również mocno obsadzoną ekipą z Białorusi. Moja propozycja skierowana jest w stronę opcji overowej gdyż jedni jak i drudzy prowadzą dynamiczną grę, słyną z wyprowadzaniu szybkich kontr ataków co przekłada się na wynik końcowy. Zarówno Celje jak i Meshkov Brest praktycznie z roku na rok meldują się w najlepszych rozgrywkach handballowych, mowa tutaj o Lidze Mistrzów gdzie całkiem dobrze sobie radzą, a żeby nie być gołosłownym to Meshkov Brest w ubiegłej edycji zaszedł nadzwyczaj daleko bo do samych półfinałów gdzie ulegli z kapitalnym niemieckim zespołem Flensburga w dwu meczu 26:25 i 28:26 co jest nie lada wyczynem. Tak jak wspomniałem oba zespoły lubią grać otwarty miły dla oka Handball okraszony licznymi bramkami, a wyniki bezpośrednie najlepiej oddają to co chciałem przekazać. Spotkania są z zeszłego roku i tegorocznego, 36:29; 29:29; 36:36; 29:27 i ostatni mecz towarzyski rozgrywany niecały miesiąc temu to 29:31. Jak widać linia +55,5 była pokrywana zawsze i uważam, że dzisiaj znowu zobaczymy mocno overowy wynik na końcowej tablicy. Na forBET i Totolotku dostępne są również niższe linię 53,5 i 54,5 po kursie 1,65 które można pograć grubiej chodź uważam, że linia która wam proponuje w zupełności zostanie spokojnie pokryta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoneyMaker Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2017 Dyscyplina: Tenis ziemny Spotkanie: R.Nadal - A.Rublev Godzina: 19.15 Typ: Nadal -2.5 seta Kurs: 1.60 Bukmacher: STS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2017 Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania ( Copa del Rey )Spotkanie: CF Talavera - AntequeraTyp: XKurs: 3.45Data: 06.09.2017Godzina: 20.45Bukmacher: eFortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2017 Dyscyplina: Koszykówka - Mistrzostwa Europy MężczyznGodzinna: 19:45Spotkanie: Finlandia - IslandiaTyp: Under 167,5Kurs: 1.85Bukmacher: Fortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi